[Adana - MT]

Tünaydın arkadaşlar,hayırlı günler olsun herkese.
Ayaklarının altı öpülesice Annelerimizin sadece bu güne has değil tüm ömürleri boyunca hatırlanmaları ve yanlarında olunması dileğiyle Anneler günlerini kutluyorum.:thumleft::thumleft:

gürsel abi öğlenden beri seni aradım 2-3 defa fazla da rahatsız etmek istemedim açıkçası,yarın bir terslik çıkmazsa alış-verişi yapalım.iyi akşamlar...

Iyi günler arkadaşlar bütün annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım:) arkadaşlar bu hafta fazerimi muane ye götürecem kismetse ne yapmam gerekiyor bide performans egsoz u var sökmek icap ediyor mu ?

yok abi egzozu sökmene gerek yok direk git ama randevulu gitsen daha az beklersin en fazla iki saat içinde işin biter...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------

1. ADANA ULUSLARARASI HAVA OYUNLARI FESTİVALİ 18-20 MAYIS 2012

1. Adana Uluslararası Hava Oyunları Festivali Organize Komitesi Başkanlığınca 18-21 Mays 2012 tarihleri arasında Adana Ceyhanyolu Suluca Mevkiinde yapılacaktır.

http://www.thsf.gov.tr/Sayfalar/HaberDetaylari.aspx?HaberID=84

http://www.airgameturkey.com/

55947145929950742061041.jpg

m

günaydın dostlarım.

ne yazıkki hayır,herkes topu bana attı,benimde işlerimin yoğunluğundan dediğim yeri gidip görmek fırsatım olmadı.sanırım bu hafta da sendeyiz kardeş.
ulen sende ŞU TOPU nekadar seviyorsun yaww.gelen sana atıyor ,giden sana atıyor:queen:beğenmiyorsan başkanlığı bana ver:thumleft: TOPların hepsini ben alırım.sende işinden vakit buldukça bana gelir sana görmek istediklerini görme fırsatında yardımcı olurum.:cat:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,hayırlı gün ve işler olsun inşallah.:cherry:
Muzaffer abi sen zaten gönüllerimizin başkanısın,her daim öyle olmuştur.o kadar:flower::flower:
Sen nerde istersen oraya geliriz.:thumleft:

DUYURU
bu hafta sonu,ÇEŞMELİ pınarbaşı alabalık tesislerine,oradanda SARNIÇ'ta tatlı yemeye gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
buluşma yeri:mola
buluşma saati:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00

Gürsel'im ben yokum diyemi planladın bu geziyi.:pr:Ben bu hafta 19-20 mayıs Antakya'da eğitime gidiyorum.Yoksa seninle gelirdim,yerdim balığı,üstünede tatlı olarak seniiiiii.:flower::flower:

DUYURU
bu hafta sonu,ÇEŞMELİ pınarbaşı alabalık tesislerine,oradanda SARNIÇ'ta tatlı yemeye gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
ulen bakıyorum gezi organize etmeyede başladın haaaaaaa.LANNNN borcunu ver ilk ÖNCE utanmaz arlanmaz.:thumleft:

DUYURU

Gürsel, iyi hoş yazmışsın ama ikisi sanki ters yönde. Birilerin etkisi altında yazmadın değilmi :mrgreen: Söyle bakim kiminle bu proğramı yaptın :pr: Kimler katılıyor :bounce:

iyi aksamlar adana mt

şirketdeki problemden dolayı int giremiyorum

DUYURU

gürsel bu hafda nöbetci oldugum için katılamıyorum.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar