[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar:rendeer:

Şunu biliyormuydunuz....Her motosikletin bir oturuş pozisyonu var :mrgreen:

postures.jpg

günaydınlar.. bora abi senin gittiğin tamircinin adı ve adresini bana iletebilir misin? bikaç sorunum var da götürüp göstereyim diyorum

herkese iyi geceler dilerim,muzacum seninki h şıkkımı oluyor yoksa ben e şııkındada yaparım aynı şeyi benim depo üstü baya büyük:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.akşama görüşürüz.
TÜM ARKADAŞLARIMA DUYURULUR
bugün iş çıkışı,sizlere daha önce bahsettiğim mekana gittim,yetkili ile görüştüm,mekanı inceledim.çimler içerisinde,masalar birbirine konuşulanlar duyulmayacak mesafede,hoş,loş :p , güzel bir mekan.önünde bol miktarda cep şeklinde otoparkıda var.mekanın adı GREEN GARDEN.yetkilinin adı:EMRE BEY.bazı fiyatlarda aldım:
-nargile:10 tl.
-bira:(30 cl) 6 tl.
-çay:1 tl.(bize)
-kola:(teneke) 4 tl.
ben derim ki;önümüzdeki hafta çarşamba toplantımızı bu mekanda yapalım ve hep beraber aynı mekanı kullanıp kullanmayacağımıza beraber karar verelim.eğer varsa;başka mekan önerilerini de haftaya çarşamba toplantımızda konuşuruz.
yeri:menderes kavşağından,beyazevler/otoban girişine doğru giderken,ışıkları geçip,beyazevler kavşağına gelmeden sağda.görmemek mümkün değil,yanında PAİNTBALL sahası bile var.
hepinize iyi akşamlar.

onurcuğum müsait olduğunda beni ara tarif edeyim,no sunu da vereyim.benim cep:537/2499449

Günaydın abilerim , arkadaslarım,
Herkase hayırlı günler
Aksam görüşmek üzere ...

gunaydın adana mt
arkadaslar benim motorsiklet.net açdıgım zaman ekranda çok büyük gösteriyor nasıl ayarlarım
ortalama ekrandan 3 kat büyük.

Adana İl Temsilcisi
fuat,mausu sağ tıkla,çıkan ekranda en yukarda ayarlar var,oraya tıkla ve sol ortada EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ diye bir yer var.oradan ayarlayabilirsin kardeş.

gunaydın adana mt
arkadaslar benim motorsiklet.net açdıgım zaman ekranda çok büyük gösteriyor nasıl ayarlarım
ortalama ekrandan 3 kat büyük.

bora abinin dediği olmuyorsa bi de şunu deneyin:
mt açıkken ctrl tusuna basılı tutarak farenin tekerleğini geriye doğru sürükleyin ekran küçülecektir.

herkese iyi akşamlar...
bu akşam toplantıya katılmayı çok istemiştim. ancak iş yerindeyim ve işim sabaha kadar sürecek gibi görünüyor.
bu aralar bir uğursuzluk var ama anlamadım gitti. Allah izin verir de babamı sağ sağlim hastaneden çıkarabilirsek çok şey değişecek.
şimdiden planımı yaptım. anlatacak çok şeyim var size. yeter ki şu uğursuz günler bir bitsin.
herkese iyi akşamlar diliyorum...

herkeşe iyi geceler dilerim green gardena gelen gelmeyen herkeşe teşekkür ederim güzel bir yer yemyeşil haftaya kısmetse tekrarını yaparız bahadırce çook büyük geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa versin ciğerim iyi geceler herkeşe

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.akşam güzel geçti.16/17 kişiydik,gelen arkadaşlar mekanı beğendiler.

Günaydın millet...:rendeer:

Akşam gelmeyi çok istedim, ancak gece geç saatlere kadar iş yerindeydim. Haftaya inşallah yeni toplantı yerimizde görüşürüz :cat:

Neyseki vekaleten oğlum toplantıdaydı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar