Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...:queen:
sağolasın yusufum.Merhaba arkadaşlar,Bora abim,Güzel bir piknik olmuş, eğlenmenize sevindim.Planlayanın aklına, yapanın ellerine, yiyenlerin ağzına sağlık.
İyiymişte,ah mesafeler
aynen özer kardeş.bekleriz.Arkadaşım,Uzakları yakın ederiz. Adres gönder, adrese teslim göndeririz.Gönüller bir olsun.:cat:
bora abi bi konuda bilgine danısacagim http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-CEKET-pmu1735.html bu adreste ceket var motosıklet için az çok bilirsiniz kalıtesini almaya deger mi yada başka bi ceketmi tavsiye edersiniz almam şart ama kalitesini bilmediğim için danışmak istedim tabi diğer abilerinde tavsiyeleri bora abininki kadar önemli benim için şimdiden tesekkürler
evet,doğru adliyenin oradan CAMGÖZ TİCARETTEN almıştık.ama sen yine de muzaffer kardeşimin dükkanına ADANA MOTOR'A uğra çünkü yeni modeller gelecekti.muzaffer veyüksel kardeşlerim gerekeni yapacaklardır.para işini sorun etme bir ÇORBA PARASI yetecektir.:queen:Soner,Bende Bora abinde ve birçok arkadaşımızda Adliyenin oradaki mağazalardan temin ettiğimiz yazlık file montlar var. Onları kullanıyoruz.Montla beraber içlik ve / veya yağmurluk oldumu sorun kalmıyor. Bazı modeller zaten yağmur özellikli içlikliler. O da seni ihtiyaç hissetiğinde yaz yağmurlarından koruyacaktır.Omuz dirsek ve sırt korumalarıda var. Son derece kullanışlı. Bir bakmanda fayda var. En azından fikir edinmiş olursun.
en kısa zamanda liste yayınlanacak kardeş.Başkanım proğramı bi yayınlasan diyorum, katılımcıları ve organizasyonu görelim. Ne yapcaz orda kokoreçmi yiyeceğiz yoksa dansözmü oynatacaz :queen:
güle güle kullan kardeş,birde topcase 'i boyatırsan işlem tamam.:cat:Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...:queen:
Muzaffer eline sağlık.
Güzel olmuş.
Bu hali ile motor daha dolu ve hoş duruyor.:cat:
güle güle kullan kardeş,birde topcase 'i boyatırsan işlem tamam.:cat:
muzaffer abi makina çok güzel olmuş allahım nazarlardan saklasın :cat:
Muzaffer kardeşim BUDUR!! çok yakışmış eline sağlık
Günaydın gençler...:mrgreen:
Teşekkür ederim...:rendeer:
Almanyadan misafirlerim olacağı için akşam toplantıya gelemiyecem. Yusuf abi kuyruktan bana düşen payı yağsız tarafından ayırmanı rica ederim mümkünse paket yapmanı rica ederim bi ara alırım :mrgreen:
Birader,
gelemeyecek olmana üzüldüm.
Misafirlere selamlar,
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Arkadaşlar,
hafta sonuna kadar yeni Motorun işlerini bitirisem İskenderun tarafına bir gezi yapmayı öneriyorum.
Uygun bir mesire alanı planlayabilirsek piknik yapılabileceği kanaatindeyim.
günaydın arkadaşlar.
DUYURU
arkadaşlar,bu pazar,KARAİSALI-9 OLUK MESİRE YERİ'ne gitmeyi planladık.oradanda KAPIKAYA KANYONU'na gidilecek.aslında geçen hafta gidilecekti ama yağmur korkusu nedeniyle bu haftaya kaldı.SUCUK EKMEK YAPACAĞIZ.o yüzden katılmak isteyen arkadaşlarım,mutlaka buraya kendilerini eklesinler yada GÜRSEL'İ arasınlar,çünkü sayıya göre sucuk alınacak.
MESAFE :75 km.(adana- 9 oluk)
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30
DOKUZOLUK
bora abi valla yaraladın beni ya bende katılmak istiyorum ama motorum yenı daha 400 km de sıkıstırmakta istemiyorum ama gelmekte istiyorum nasıl yapacazale:
tekrar hayırlı olsun kardeş,tekerin düz bassın.ALLAH kazadan beladan korusun.:rendeer:Akşam kuyruk doğrultma işlemi tamamlandı.Katılan, katılmayan ve / veya katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler.:rendeer:
biz genellikle 90-100 km.hızla gideriz.yok bu motoruma hızlı gelir diyorsan,ayarlayabilirsen başka bir motorla da gelebilirsin.kesin olarak gelip-gelmeyeceğini belirt buradan kardeş.bora abi bende katılmak istiyorum ama motorum yenı daha 400 km de sıkıstırmakta istemiyorum ama gelmekte istiyorum nasıl yapacazale: