[Adana - MT]

herkeşe iy akşamlar,muttalip kokoreçi biz yapmadık ki ne anlarız kokoreç yapmaktan,bizim ilgi alanmız uscuk ve mangal,benim izzet ustam ve arkadaşı behiç planı yapmışlar bizleride davet etti sayı istedi bizde mecburen kabul etmek zorunda kaldık:)bir daha ki sefer olursa söz senide çağırırım,

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
evet arkadaşlar,21-22-23 NİSAN-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ KAMPI için az zaman kaldı.son gelişme şöyle:sağolsunlar MUSTAFA ve SUAT arkadaşlarımız,belediye başkanıyla görüşüp,izin konusunu halletmişler.yani izin işide tamam.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım.

Merhaba arkadaşlar,
Bora abim,
Güzel bir piknik olmuş, eğlenmenize sevindim.
Planlayanın aklına, yapanın ellerine, yiyenlerin ağzına sağlık.
Cengiz abim,
Allah bizede nasip etsin diyoruz.:king:

Arkadaşlar,
Yarın akşamki (Kaktüs cafe) geleneksel Çarşamba toplantısında FJR 1300 kuyruk doğrultma işlemi yapılacaktır.
Ağız tadı olarak Hacı Bekir lokumu dağıtılacaktır. İşin mimarı Muzaffer (Fazerr) kardeşimize hasseten hediye paketi sunulacaktır.
Tüm dost ve arkadaşlara duyrulur.

Arkadaşlar,
Yarın akşamki (Kaktüs cafe) geleneksel Çarşamba toplantısında FJR 1300 kuyruk doğrultma işlemi yapılacaktır.
Ağız tadı olarak Hacı Bekir lokumu dağıtılacaktır. İşin mimarı Muzaffer (Fazerr) kardeşimize hasseten hediye paketi sunulacaktır.
Tüm dost ve arkadaşlara duyrulur.
İyiymişte,ah mesafeler

günaydın dostlarım.
evet arkadaşlar,21-22-23 NİSAN-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ KAMPI için az zaman kaldı.son gelişme şöyle:sağolsunlar MUSTAFA ve SUAT arkadaşlarımız,belediye başkanıyla görüşüp,izin konusunu halletmişler.yani izin işide tamam.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım.

Bora başkanım,
Kurban bayramında gidilen kamp alanı değil, başka bir alan diye anladım. Doğru mu?

ulen hani bana KOKEREÇ cengizzzz,hüsoooo,mustiiiiiii bende isterimmmm okadarrrrr

Bora başkanım,
Kurban bayramında gidilen kamp alanı değil, başka bir alan diye anladım. Doğru mu?
Aynen orası Yusuf abi.

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------

ulen hani bana KOKEREÇ cengizzzz,hüsoooo,mustiiiiiii bende isterimmmm okadarrrrr
İyide Sen Yusuf gardaşıma motor aldın.Daha benim işimi halletmedin öylemi! zalım yok sana kokoreç mokoreç.

bora abi bi konuda bilgine danısacagim http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-CEKET-pmu1735.html bu adreste ceket var motosıklet için az çok bilirsiniz kalıtesini almaya deger mi yada başka bi ceketmi tavsiye edersiniz almam şart ama kalitesini bilmediğim için danışmak istedim tabi diğer abilerinde tavsiyeleri bora abininki kadar önemli benim için şimdiden tesekkürler

Bence güzel,
Bu fiyata bu özellikler gayet makul.
Ancak bunu yazın kullanmayı düşünüyorsan unut.
İçliğini değil her tarafını çıkarsanda pişersin.

yusuf abi teşekkür ederim verdiğn bilgi için
pekı abi yazlık olarak varmı korunabilecegim tavsiyen varmı

Soner,
Bende Bora abinde ve birçok arkadaşımızda Adliyenin oradaki mağazalardan temin ettiğimiz yazlık file montlar var. Onları kullanıyoruz.
Montla beraber içlik ve / veya yağmurluk oldumu sorun kalmıyor. Bazı modeller zaten yağmur özellikli içlikliler. O da seni ihtiyaç hissetiğinde yaz yağmurlarından koruyacaktır.
Omuz dirsek ve sırt korumalarıda var. Son derece kullanışlı. Bir bakmanda fayda var. En azından fikir edinmiş olursun.

Merhaba arkadaşlar...

günaydın dostlarım.

Başkanım proğramı bi yayınlasan diyorum, katılımcıları ve organizasyonu görelim. Ne yapcaz orda kokoreçmi yiyeceğiz yoksa dansözmü oynatacaz :queen:

Merhaba arkadaşlar,
Bora abim,
Güzel bir piknik olmuş, eğlenmenize sevindim.
Planlayanın aklına, yapanın ellerine, yiyenlerin ağzına sağlık.
Cengiz abim,
Allah bizede nasip etsin diyoruz.:king:

Sevgili Yusuf abi, davete icaab etmek gerekiyor ancak saati belirtmemişsin, hani geç kalmayalım diye soruyorum...:mrgreen:

Abilerim Model geldi L , XL , XXL olarak örnek bedenler dikildi Çarşamba akşamı Tüm mekanları gezip kimin kaç beden ve kaç tane istediğini yazıp ona göre imalata geçeceğim haberiniz olsun Çarşamba akşamı Herkesi Davete icabet etmesini istiyorum :cat:

foto723i.jpg

foto722k.jpg

Sevgili Yusuf abi, davete icaab etmek gerekiyor ancak saati belirtmemişsin, hani geç kalmayalım diye soruyorum...:mrgreen:[/QUOTE]

Birader,
Sen istediğin saat gel, hakkın bakii.

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Abilerim Model geldi L , XL , XXL olarak örnek bedenler dikildi Çarşamba akşamı Tüm mekanları gezip kimin kaç beden ve kaç tane istediğini yazıp ona göre imalata geçeceğim haberiniz olsun Çarşamba akşamı Herkesi Davete icabet etmesini istiyorum :cat:

http://img40.imageshack.us/img40/7743/foto723i.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/2136/foto722k.jpg

Sevgili Yusuf,
Ne canını sıkıyorsun. davete gelmeyen dükkana gelir.:mrgreen:

Iyi günler arkadaşlar sıcak bir gün maşallah yandım desem yeridir yusuf abi ne zamandır hacı bekir kolumu da yemiyor duk hani Allah senden razı olsun sende olmasan hacı bekir lokumu yiyemeyecez:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar