[Adana - MT]

Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...:queen:

fotograf6-1.jpg

fotograf3-1.jpg

fotograf1-1.jpg

fotograf7-1.jpg

Adana İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar,Bora abim,Güzel bir piknik olmuş, eğlenmenize sevindim.Planlayanın aklına, yapanın ellerine, yiyenlerin ağzına sağlık.
sağolasın yusufum.

İyiymişte,ah mesafeler
Arkadaşım,Uzakları yakın ederiz. Adres gönder, adrese teslim göndeririz.Gönüller bir olsun.:cat:
aynen özer kardeş.bekleriz.
bora abi bi konuda bilgine danısacagim http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-CEKET-pmu1735.html bu adreste ceket var motosıklet için az çok bilirsiniz kalıtesini almaya deger mi yada başka bi ceketmi tavsiye edersiniz almam şart ama kalitesini bilmediğim için danışmak istedim tabi diğer abilerinde tavsiyeleri bora abininki kadar önemli benim için şimdiden tesekkürler
Soner,Bende Bora abinde ve birçok arkadaşımızda Adliyenin oradaki mağazalardan temin ettiğimiz yazlık file montlar var. Onları kullanıyoruz.Montla beraber içlik ve / veya yağmurluk oldumu sorun kalmıyor. Bazı modeller zaten yağmur özellikli içlikliler. O da seni ihtiyaç hissetiğinde yaz yağmurlarından koruyacaktır.Omuz dirsek ve sırt korumalarıda var. Son derece kullanışlı. Bir bakmanda fayda var. En azından fikir edinmiş olursun.
evet,doğru adliyenin oradan CAMGÖZ TİCARETTEN almıştık.ama sen yine de muzaffer kardeşimin dükkanına ADANA MOTOR'A uğra çünkü yeni modeller gelecekti.muzaffer veyüksel kardeşlerim gerekeni yapacaklardır.para işini sorun etme bir ÇORBA PARASI yetecektir.:queen:
Başkanım proğramı bi yayınlasan diyorum, katılımcıları ve organizasyonu görelim. Ne yapcaz orda kokoreçmi yiyeceğiz yoksa dansözmü oynatacaz :queen:
en kısa zamanda liste yayınlanacak kardeş.
Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...:queen:
güle güle kullan kardeş,birde topcase 'i boyatırsan işlem tamam.:cat:

Son düzenleme:
Muzaffer eline sağlık.
Güzel olmuş.
Bu hali ile motor daha dolu ve hoş duruyor.:cat:

Teşekkür ederim, Aynen katılıyorum :cat:

güle güle kullan kardeş,birde topcase 'i boyatırsan işlem tamam.:cat:

En kısa zamanda boyattıracam, aklımda :thumleft:

muzaffer abi makina çok güzel olmuş allahım nazarlardan saklasın :cat:

Allah daha iyilerini sana nasip etsin :rendeer:

Yusuf abi Muzaffer Fazer abime aldığın hediyenin muhteviyatı nedir acaba ... Söz aramızda kalacak .....

Günaydın gençler...:mrgreen:

Muzaffer kardeşim BUDUR!! çok yakışmış eline sağlık

Teşekkür ederim...:rendeer:

Almanyadan misafirlerim olacağı için akşam toplantıya gelemiyecem. Yusuf abi kuyruktan bana düşen payı yağsız tarafından ayırmanı rica ederim mümkünse paket yapmanı rica ederim bi ara alırım :mrgreen:

Günaydın gençler...:mrgreen:

Teşekkür ederim...:rendeer:

Almanyadan misafirlerim olacağı için akşam toplantıya gelemiyecem. Yusuf abi kuyruktan bana düşen payı yağsız tarafından ayırmanı rica ederim mümkünse paket yapmanı rica ederim bi ara alırım :mrgreen:

Birader,
gelemeyecek olmana üzüldüm.
Misafirlere selamlar,

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

Arkadaşlar,
hafta sonuna kadar yeni Motorun işlerini bitirisem İskenderun tarafına bir gezi yapmayı öneriyorum.
Uygun bir mesire alanı planlayabilirsek piknik yapılabileceği kanaatindeyim.

Birader,
gelemeyecek olmana üzüldüm.
Misafirlere selamlar,

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

Arkadaşlar,
hafta sonuna kadar yeni Motorun işlerini bitirisem İskenderun tarafına bir gezi yapmayı öneriyorum.
Uygun bir mesire alanı planlayabilirsek piknik yapılabileceği kanaatindeyim.

İskenderunda güzel piknik yerleri var :cat: misafirlerim hafta sonuda burda olacağı için muhtemelen ben katılamıyacam :pr:

abilerim herkese selamlar.daha önce de kendimi tanıtmıştım burada ama adana grubunda fazla aktif değilim.izniniz ve rızanız olursa toplantınıza katılmak istiyoruz.ev arkadaşım monur nickli arkadaşla beraber.sanırım daha önce muzaffer abiyle bir diyalog içerisine girmişler.
2mizde üniversite öğrencisiyiz.onurda gt 250 r bende cbr 125 var.(korumalı ve eksiksiz gezen insanlarız :D) saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

özür diliyorum onurun iletişime geçtiği muzaffer abi değil cengiz abiymiş.

Herkese iyi günler, büyüklerim dururken laf bana düşmez ama... tabiki gelebilirsiniz... :c)))

Bu arada sayın arkadaşlarım Bu akşam sohbeti koyu ve uzun tutmanızı temenni ediyorum. Nitekim ben saat 21.00 - 21.30 gibi aranıza katılabileceğim. Tenis turnuvası maçım var da en acemisinden. Bi yenilip gelecem...

bir kuyruk doğrultma olayı vardı sanırım... bi lokma da olsa tatlımı ayırırsınız herhalde di mi.. :c))

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

DUYURU
arkadaşlar,bu pazar,KARAİSALI-9 OLUK MESİRE YERİ'ne gitmeyi planladık.oradanda KAPIKAYA KANYONU'na gidilecek.aslında geçen hafta gidilecekti ama yağmur korkusu nedeniyle bu haftaya kaldı.SUCUK EKMEK YAPACAĞIZ.o yüzden katılmak isteyen arkadaşlarım,mutlaka buraya kendilerini eklesinler yada GÜRSEL'İ arasınlar,çünkü sayıya göre sucuk alınacak.
MESAFE :75 km.(adana- 9 oluk)
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30
DOKUZOLUK

KAPIKAYA KANYONU

Son düzenleme:
Merhaba dostlar,
hayırlı işler,
Akşam kuyruk doğrultma işlemi tamamlandı.
Katılan, katılmayan ve / veya katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler.:rendeer:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

Umarım akşam herkes eğlenmiştir ve kuyruğu iyice doğrultmuştur :mrgreen:

günaydın arkadaşlar.

DUYURU
arkadaşlar,bu pazar,KARAİSALI-9 OLUK MESİRE YERİ'ne gitmeyi planladık.oradanda KAPIKAYA KANYONU'na gidilecek.aslında geçen hafta gidilecekti ama yağmur korkusu nedeniyle bu haftaya kaldı.SUCUK EKMEK YAPACAĞIZ.o yüzden katılmak isteyen arkadaşlarım,mutlaka buraya kendilerini eklesinler yada GÜRSEL'İ arasınlar,çünkü sayıya göre sucuk alınacak.
MESAFE :75 km.(adana- 9 oluk)
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30
DOKUZOLUK

bora abi valla yaraladın beni ya bende katılmak istiyorum ama motorum yenı daha 400 km de sıkıstırmakta istemiyorum ama gelmekte istiyorum nasıl yapacaz :pale:

Adana İl Temsilcisi
Akşam kuyruk doğrultma işlemi tamamlandı.Katılan, katılmayan ve / veya katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler.:rendeer:
tekrar hayırlı olsun kardeş,tekerin düz bassın.ALLAH kazadan beladan korusun.:rendeer:

bora abi bende katılmak istiyorum ama motorum yenı daha 400 km de sıkıstırmakta istemiyorum ama gelmekte istiyorum nasıl yapacaz :pale:
biz genellikle 90-100 km.hızla gideriz.yok bu motoruma hızlı gelir diyorsan,ayarlayabilirsen başka bir motorla da gelebilirsin.kesin olarak gelip-gelmeyeceğini belirt buradan kardeş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar