[Adana - MT]

Allah kazasız, belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin Yusuf abi... Hayırlı olsun .

yusufçum hayırlı uğurlu olsun kardeşim,allah kaza bela vermesin,keyifle zevkle kullanman dileğiyle,
çok yakışıklı yine muzaffer abimizin parmağı var bu işte gerçi kimde parmağı yokki yiğidi öldür hakkını yeme derler şimde gelde bu adama madodan havuç dilimi alma,

Dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Allah hepinizin gönlüne göre versin. Keyifle hep birlikte binmek nasip olur inşallah.
Bora abi,
Karadeniz gezi planım için almak istiyordum. Ve Cengiz abimin dediği gibi Muzaffer kardeşiminde parmağı var tabii, sağolsun.
Oğlum,
Ben fotoğrafları çeker sana atarım. Sen yüklersin. Sana da hayırlı olsun. Seninde rahatlıkla kullanabileceğin bir makina:wiinkk:

Bu gün imtehana giren tüm geçlerimize başarılar diliyorum.
Allah yardımcıları olsun.

Mert yeğenimden güzel haberler bekliyorum.

iyi pazarlar arkadaşlar.
yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.:rendeer:

iyi akşamlar arkadaşlar yusuf abi yeni motorun da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin sana ve tüm motor tutkunları arkadaşlarımıza ve hayırlı haftalar olsun cümlemizi kib:).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı akşamlar mt sakinleri..

Yusuf abi motosikletin hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...

Yusuf kardeşim yeni motorsikletin hayırlı olsun.Yüce mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.

Adana İl Temsilcisi
merhaba dostlarım;
bugün birçoğunuzun da tanıdığı,motosiklet tamircisi İZZET USTA ve ARKADAŞI BEHİÇ kardeşimizin önerisiyle,nostalji yaşadık.hepimizin yıllar önce defalarca piknik yaptığı barajda,yine piknik yaptık.aslında piknikten ziyade muhteşem bir KOKOREÇ PARTİSİ ne dönüştü.behiç kardeşimin namını daha önceede duymuştum ama bu kadar muhteşem olacağını tahmin etmiyordum.onun ellerine sağlık,öneri sahibi izzet kardeşime ve katılan tüm dostlarıma teşekkürler.bu arada kanalköprüde motosiklet parçacısı İLHAN TİCARET sahibi erhan kardeşim ve diğer emeği geçen kardeşlerimede ayrıca teşekkür ediyorum.çok eğlenceli ve bol proteinli bir gün geçirdik.buyrun resimler:

Son düzenleme:
Bu gün gerçekten yol yapmasamda çook keyif aldım,bu kokoreç partisini organize eden değerli ustam izzet ve kardeşi erhana kokoreçleri eliyle hazırlayıp pişirip ikram eden kardeşim behiçe teşekkür ederim,kısacası emeği geçen katılan herkese teşekkür ederim büyük erhanım sanada ayrıca teşekkür ederim,en son 8 sene olmuştu behiç ustanın kokoreçini yemeyeli arayı uzatmadan tekrarını isteyecem,bendeki resimlerden bir kaçını yükledim,diğerleri facebookta

Son düzenleme:
davullar zurnalar kokoreçler ohhhhhh harika görünüyor afiyetler olsun çok eglenceli olmuş :)

Günaydın Arkadaşlar,Herkese iyi haftalar olsun inşallah.
Bizlere çok güzel hafta sonu lezzeti ve pikniği yaşatan tüm dostlara teşekkür ederim.Gerçekten çok neşeli ve sohbetli ve eğlenceli bir gün geçirdik.En kötü günümüz böyle olsun İnşallah.:thumleft::thumleft:

Günaydın arkadaşlar... Hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim :rendeer:

Bu gün imtehana giren tüm geçlerimize başarılar diliyorum.
Allah yardımcıları olsun.

Mert yeğenimden güzel haberler bekliyorum.

Yusuf abi, tekrar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, yeni motora en çok sergül ablamız sevinmiştir, artık rahat raht biner :cat:

Dün bildiğiniz gibi oğlum Mert üniversite sınavına girdi kendisine göre sınav gayet başarılı geçmiş, artık 20 gün sonra göreceğiz :wiinkk:

Bu siteye yeni yeni adetler gelmeye başladı eskiden sucuksuz piknik olmazdı artık kokoreç yenmeye başlandı :mrgreen: süpersiniz elinize sağlık afiyet şeker olsun :cat:

koruma

herkese günaydın. hayırlı işler,
dün hanımla birlikte ceyhan'a gittim. yolda motorculardan sadece biz tam korumalıydık. üstelik kaskı motorun arkasına bağlamışlar.
yazık. bir sağlıkcı olarak korumalar bizi hayata bağlar. lütfen kurumalı binelim motorlara,
kazasız günler.

Dün ki koko partisi süperdi valla okadar çok yemişimki miğdem dinlensin diye sabah kahvaltı bile yapmadım oderece yani :queen: Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ediyorum.

Eline salık ysusuf, resimlerde süper görünüyor... Akşam yakından inceledikten sonra son kararımızı veririz :cat: onun için akşam bol katılım beklemekteyiz, sonra vay duymadım vay haberim olmadı denmesin :mrgreen:

slm ben nasıl alacagım tşörten kime başvurmamız lazım acaba?

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

çalışma süper emeğimize sağlık bende istiyorum:)

Iyi günler arkadaşlar iyi bir pazar geçirmişsiniz bora başkanım afiyet olsun şimdi ben tarlada okuyorum formu sucuk olsa et mangal olsa bir nevi belki bulabilirim şimdi senin yaptigina ne denir başkanım ve cengiz abi ve mustafa abi şimdi benim nefsim kaldı ne olacak ya en kısa zamanda bana kokarec yedirecek siniz yada hani derler ya benim yılanım sizi sokacak başka çaresi yok artık karar sizin :) :)

Iyi günler arkadaşlar iyi bir pazar geçirmişsiniz bora başkanım afiyet olsun şimdi ben tarlada okuyorum formu sucuk olsa et mangal olsa bir nevi belki bulabilirim şimdi senin yaptigina ne denir başkanım ve cengiz abi ve mustafa abi şimdi benim nefsim kaldı ne olacak ya en kısa zamanda bana kokarec yedirecek siniz yada hani derler ya benim yılanım sizi sokacak başka çaresi yok artık karar sizin :) :)
Muttalip kardeşim senin canın sağolsun ne zaman istersen yedirebilirim kardeşime.İnan bizde bu kadar olacağını tahmin edemedik.Güzel bir gündü vesselam.:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar