Burak Cingiz,şu avatarındaki motor ismini de değiştiriver artık.:mrgreen:yoksa kuyruk düzeltmeden sonra mı resmiyet kazanacak.:queen:
Şimdi gelen habere göre kuyruğu düzelmiş....:mrgreen: Bilgilerinize...ama biz bir şey anlamadık bu işten :jocolor:
onun ciğerini söküp OSCARA yedirelimmi beylerkapalı ve yağmurlu bir gün,günaydın dostlarım.
neyse,yarın akşam kaktüste alırız ifadesini.![]()
muttalip benim vfr ninde depoda ezik var sana versem hani pickup in arkasına koysan sora bu kardeşlerimiz yürütse bana da bir tane depo ayarlasan hazır elin değmişken....Iyi günler arkadaşlarmotoru çalınan arkadaşa da geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur 1993 yılında bizim de arabamız çalınmıştı fakat bir haber gelmemişti anlıyorum yani durumunu ben Allaha havale ediyorum inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum ha bide dün köye gitmiştim çok sevdiğim bir arkadaşım ın ybr 125 in benzin deposundan benzin sızdırıyormuş küçük bir delik vardı herhalde neyse bu depoyu sokup benden rica etti bunu adanada yaptır diye bende pick up arkasına cuvalın içinde getirdim bugün yaptıracak tim ama sabah ne göreyim şerefsiz ler götürmüş yerinde yeller esiyor depo yok yani alayacağınız bize patladı depo musluk şimdi gidip yamahanın deposunu alacam durduk yere bir sürü zarar ettik sabahtan beri çalan insanların kulak larını çok cinlattim aileleri ile birlikte neyse herkese iyi günler yarın görüşmek üzere hoşçakalın.
muttalip,im mütevazi iyilik abidesi kardeşim :rendeer:sana zahmet bendede bir antika değerinde harleyin deposu var biraz kaynak işleri var onuda halletsen ikisi aradan çıkıversin.birde hatırlatim depo şakaya gelmez kapalı ortamda muhafaza edilmez.özellikle pikap olması şart canimm.şimdiden yaptığın cömertlik için teşekkürler ciğerim:bounce:bu arda rahatsızlığın için geçmiş olsun .sana bişey olmasın yiğidim.:cat:Iyi günler arkadaşlarmotoru çalınan arkadaşa da geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur 1993 yılında bizim de arabamız çalınmıştı fakat bir haber gelmemişti anlıyorum yani durumunu ben Allaha havale ediyorum inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum ha bide dün köye gitmiştim çok sevdiğim bir arkadaşım ın ybr 125 in benzin deposundan benzin sızdırıyormuş küçük bir delik vardı herhalde neyse bu depoyu sokup benden rica etti bunu adanada yaptır diye bende pick up arkasına cuvalın içinde getirdim bugün yaptıracak tim ama sabah ne göreyim şerefsiz ler götürmüş yerinde yeller esiyor depo yok yani alayacağınız bize patladı depo musluk şimdi gidip yamahanın deposunu alacam durduk yere bir sürü zarar ettik sabahtan beri çalan insanların kulak larını çok cinlattim aileleri ile birlikte neyse herkese iyi günler yarın görüşmek üzere hoşçakalın.