Ceyhana gidilmeyecekse akşam kaktüs te görüşmek üzere o vakit
bu yaptığını çorumlu yapmaz.yani gelirsende neyime.gelmezsende neyimemi demek istiyon:bounce:bende başka tere gidecem varmı ititrazın:king:Günaydın millet...:rendeer:
Pazar günü hava açık ve 17 derece gösteriyor, uzun zamandır eyvanlıda balık yemeğe gitmedik. Bu pazar eyvanlıda alabalık yemeğe gidecem. Gelmek isteyen arkadaşlarla MOLA da buluşuruz :cat:
Buluşma Saati: 10:00
Hareket Saati: 10:30
Katılımcılar:
-eşim ve ben
-Benzini ve cüzdanı olmayan Fazerr Muzo :mrgreen:
-Yusuf abi
-
-
bu yaptığını çorumlu yapmaz.yani gelirsende neyime.gelmezsende neyimemi demek istiyon:bounce:bende başka tere gidecem varmı ititrazın:king:
En iyi geceler arkadaşlarmuzaffer abi açık bir pazar gününü buldun ya kaçırmaz sın artık
![]()
Şimdi bunun benle ne alakası var onu anlamadım. Bu arada elinde xenon olan saygıdeğer bir abimiz var ise avantadan verebilecek özelden mesaj atsın. Oradan atmayı becermiyorsa buradan da yazabilir... Hani o abimiz efendi efendi versin xenonu biz sonra çöküp almayalım ...malisf yedi bela burak tüm manevralarımı kapmış görünüyor.gerçekten bu adama dikkat etmek gerekecek.bana bilem nal toplatır gibiii:bounce:
Arkadaşlar ben şimdiden yazayım çarşambaya hatırlatma yazarım şimdiden herkez kendini ayarlasın. Önümüzdeki hafta çarşamba toplantısında benim vfr nin kuruğundaki eğrilik doğrultulacak. Toplantı mekanı neresi olursa (muhtemelen kaktüs house) orada baklava merasimi yapılacak. Tüm abi, kardeş, bacı ve yengelerimiz davetlidir....
Arkadaşlar ben şimdiden yazayım çarşambaya hatırlatma yazarım şimdiden herkez kendini ayarlasın. Önümüzdeki hafta çarşamba toplantısında benim vfr nin kuruğundaki eğrilik doğrultulacak. Toplantı mekanı neresi olursa (muhtemelen kaktüs house) orada baklava merasimi yapılacak. Tüm abi, kardeş, bacı ve yengelerimiz davetlidir....