Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
free_erman01 hoşgeldin.
İyi tatiller,
free_erman01 hoşgeldin.
herkese slm aranıza yeni katıldım adım özgür 26 yaşındayım teknikerim ilk mosiklete mobiliyet sonra yamaha ybr 125 şimdi ise honda cbr 250 kullanmaktayım aranızda olmaktan şeref duyarım inşl arkadaşlarla abilerimizle yüz yüze tanışma fırsatımız olur gezilerde aranızda bulunmaktan gurur duyarım saygılarımla
herkese slm aranıza yeni katıldım adım özgür 26 yaşındayım teknikerim ilk mosiklete mobiliyet sonra yamaha ybr 125 şimdi ise honda cbr 250 kullanmaktayım aranızda olmaktan şeref duyarım inşl arkadaşlarla abilerimizle yüz yüze tanışma fırsatımız olur gezilerde aranızda bulunmaktan gurur duyarım saygılarımla
iyi gunler arkadaşlar motorumla ferdi olarak pazar gezmesi yaptım ve sıra geldi eskişehire dgru yol almaya eskişehirden bir isregi olan varmı saygı deger arkadaşlarım lakın varsa cepten ulaşsın kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoş kalın :cherry:bu arada free_erman hoş geldin aramıza carşambaları camlıkta toplanıyoruz bekleriz tanışmaya :rendeer:
çok memnun oldum çarşambaları çamlıkta çok güzel nersinde saat kaçta toplanıyoruz bu çarşambadan itibaren gelmek istiyorum
Günaydın Arkadaşlar,Herkese iyi ve Bol kazançlı haftalar olsun inşallah.
Pazar akşamı itibari ile Antakya'da Art Motoakademi, Uğur ERTEKİN tarafından düzenlenen Motorsiklet Eğitimimi çok şükür başarı ile tamamlayıp döndüm.Sevgili dostlar sakın ukalalık olarak algılamayın eğitim almayan tüm arkadaşlara kesinlikle eğitim almalarını tavsiye ediyorum.Her ne kadar düne kadar eğitim alıpta çok şey değişiyor diyen arkadaşlara nedir bu kadar değişen diye sorguluyordum ama hakikaten çok şey değişiyormuş.