Muzaffer kardeşim yukarıda açıklamasını yapmıştım.Şahıs telefonla kutlamaları kabul etmiyor yahu ısrarla yüzyüze kabul ederim diyor.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Günaydın millet...:rendeer:
Şahsen adaşıma kırgınım, bir çok insan burdan ve telefonla Doğum Gününü kutladı. Ne varki nezaketen burda arkadaşlara bir teşekkür bile etmedi, kendisinin herkesten çok yoğun olduğunu biliyorumancak siteye girip iki satır yazabilecek kadar 5 dakikasını ayarıbileceğinide biliyorum. O nedenle kendisini duveloya davet ediyorum...:queen: Bu lafın üzerine artık bir hamle yapar herhalde :queen:
r:sevgili kardeşlerim insanda biraz UTANMA olur....doğum günü kuru kuruya gadanı alimmmmmmLEEEEE:bounce:OLMAZZZZZZZZZZZ
HANİ PASTAMMMM HANİ HEDİYEMMMMMMr:ÇARŞAMBAYI dört gözle bekleyomm.
bu arada kutlamalarınız için sizlere teşekkür ederim.canilerim benimm
Muzaffer kardeşim yukarıda açıklamasını yapmıştım.Şahıs telefonla kutlamaları kabul etmiyor yahu ısrarla yüzyüze kabul ederim diyor.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Merhaba Sertaç ..... Daha motosiklet bulamadın mı kendine?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Herkese Merhaba,
Ben Ali,
Adana da Çukurova Motor da motosiklet sürüş eğitimleri verildiğini öğrendim. Eğitim ile ilgili bilgisi olan yorum yapabilecek , bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba.
Şimdi de teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Ali Gt. (0 Rh+)
Payas/İskenderun
Hyosung GT250
Selamlar Ali Bey Evet Adana da Beyaz Sürücü Kursunun düzenlemiş olduğu Motorsiklet sürüş eğitimi programı vardır yanılmıyorsam 21-23 Ekim 2011 günlerinde olacak.Kesinlikle katılmanızı tavsiye ederim.
Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı işler.Bir aksilik çıkmazsa akşama görüşmek üzere.Acar65 teşekkür ederim. 21-23 Ekimdeki eğitimden haberim oldu fakat bu eğitime katılamayacağım. Zira ehliyetimi daha almadım....kısmetse bu aralık ayında alacağım.
Roadar (ROSPA) üyesi yetkin bir kuruluş tarafından verilen sizin bahsetmiş olduğunuz eğitim için bir sonraki programın ne zaman olduğu konusunda bilgi alamadım. Bu sebeple Çukurova Motorun vermiş olduğu eğitim ile ilgili olarak sizlere soru yönelttim.
Teşekkür ederim..
Saygılarımla
ADANADAKİ BÜTÜN MOTORSEVER ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE
BUGUN VE DAHA ÖNCE ŞEHİT OLAN ANAKUZULARIMIZIN RUHLARI İÇİN, HAİNLERİ PROTESTO ETMEK İÇİN SAAT 19:00 DA ATATURK PARKINDA TOPLANIYORUZ. TÜM MOTORSEVERLERİ TEK YÜREK OLARAK ORADA OLMAYA DAVET EDİYORUZ.
herkese günaydınlar,akşam saat 22:45 sıralarında hastaneler kavşağında mavi kawasaki zx636 kaza yapmıştı motor yerdeydi yoldan geçerken gördüm,durdum yardımcı olmaya çalıştım,motor bayaa dağılmıştı ama sürücünün bişeyi yoktu sadece kolu biraz hasar görmüştü,Allah c.c cümlemizi kazadan beladan korusun...