[Adana - MT]

HANİ FOTOLAR İKİ EKİP İCİNDE SÖYLÜYORUM:santa:

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

HAYIRLI LSUN JÖNYSF KARDEŞ DİKKATİMİ CEKTİ SEN NE KADAR COK DEGİŞTİYORSUN DEGİŞTİRDİGİN MOTORLAR İCİN KUYRUK DOGRULTMA YAPSAN CARŞAMBALARI TATLISIZ GÜNÜMÜZ GECMEZ HERHALDE HANİ FENA DA OLMAZ YANİ BİLMEM ANLATABİLİYORMUYUM:queen:
oyy, oyyy yiyemedim ciğeri gene. anasını satim motorlarıda tam zamanında sattım haa. Neyse Bugün yeni motorumu altım takrar.

Gunaydın Adana Mt:rendeer: Sızlerı özledım ama başkanımızın dediği gibi bişeyim kurumadan gelmiyeceğim:cherry::cherry::cherry:

Gunaydın Adana Mt:rendeer: Sızlerı özledım ama başkanımızın dediği gibi bişeyim kurumadan gelmiyeceğim:cherry::cherry::cherry:

Oğlum zaten yağmurlar başlıyor, gezi falanda olmaz. Sen derslerine bak.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

kendi adıma sıkıntılı geçtiğini söyleyebilirim. arkamda 10 yaşında ve motosiklete 4. kez binen bir çocuk. altımda 280 kg lık bi dev ve ben. yol yapım çalışmaları ve çamur çok eziyet vericiydi. çok şükür sağ salim gelebildik. dönüş saatini ayarlayamadık ve çok geç kaldık. ez cümle tecrübe açısından çok doyurucu fakat stress açısından elem vericiydi.
iyi yönünden bakıldığında neredeyse enduro parkı gibi yollardan tur lastiği ile ve 450-500 kg toplam ağırlıkla devrilmeden geçtim :))

Fatih hocam,
İyi bir deneyim yaşamışsın. Sorunsuz dönmenize sevindim.:cat:

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

oyy, oyyy yiyemedim ciğeri gene. anasını satim motorlarıda tam zamanında sattım haa. Neyse Bugün yeni motorumu altım takrar.

Yusuf' um adaşım,
Fazerr Muzaffer abin ile rekabete giriyorsun ne?:bounce:

Merhaba millet...:rendeer:

Bu ne hız kardeşim :cyclopsan Neyse, bize hayırlı olsun demek düşer :rendeer:

Bizim çok düşünceli ekipler asfaltın üzerine doğrudan çakıl taşlarını döktüğü için hangi tür motosiklet olursa olsun çok tehlikeli oluyor. Kaza olmadığına sevindim.

Vayyyyyy yarı adaşıma baaak. Sana kayıp ilanı vermiştim buldularmı seni :mrgreen:

Otur oturduğun yerde :bounce:

Bu yoğunluğunda internete girip yazı yazabiliyon ya Helal olsun be kardeşim...:cat:

Yusuf' um adaşım,

Aslında adaşaıma rakip olmaya çalışıyorum ama yetişmek ne mümkün :queen:

HANİ FOTOLAR İKİ EKİP İCİNDE SÖYLÜYORUM:santa:

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

HAYIRLI LSUN JÖNYSF KARDEŞ DİKKATİMİ CEKTİ SEN NE KADAR COK DEGİŞTİYORSUN DEGİŞTİRDİGİN MOTORLAR İCİN KUYRUK DOGRULTMA YAPSAN CARŞAMBALARI TATLISIZ GÜNÜMÜZ GECMEZ HERHALDE HANİ FENA DA OLMAZ YANİ BİLMEM ANLATABİLİYORMUYUM:queen:

abi zaten tatlıcı köse benim sayemde dükkanları büyüttü :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Herkesin sapasağlam gelmesine sevindim bir dahaki geziye inş bende gelebilirim .

Motorunda hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .

teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Oğlum zaten yağmurlar başlıyor, gezi falanda olmaz. Sen derslerine bak.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

Fatih hocam,
İyi bir deneyim yaşamışsın. Sorunsuz dönmenize sevindim.:cat:

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Yusuf' um adaşım,

yok abi muzaffer abi ile rekabet edemem ben :D :queen:

Vayyyyyy yarı adaşıma baaak. Sana kayıp ilanı vermiştim buldularmı seni :mrgreen:

Bu yoğunluğunda internete girip yazı yazabiliyon ya Helal olsun be kardeşim...:cat:

teşekkür ederim muzaffer abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

teşekkür ederim muzaffer abi...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

etheman. Benim wien de okuyan kardeşim okulu bıraktı. orda birtane epico 50cc bir scotur almış o motoru satmayı düşünüyor. istersen sana versin ölü fiyatına... bu hafta sonu iki günlüğüne wien e geleceğiz eşyalarını almak için. allaha emanet ol...

Merhaba arkadaşlar,
Akşama biraz geçde olsa katılmayı planlıyorum. Malum 18:00 - 20:30 arası Kurstayım (Erol Atar kursu):mrgreen:

arkadaşlar selam iyi akşamlar.
bilgisi olan varsa sorum olacaktı adana da motorlu kurye çalıştıran firmalar var mı yardımcı olan&bilgisi olan biri olursa sevinirim

Günaydın arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Yarın Öğlen nasip olursa Antakya'da Art Moto Akademi (Uğur ERTEKİN Hoca) tarafından verilecek olan eğitime katılacağım inşallah.Bana başarılar dileyin.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.hayırlı işler hepinize.
mustafa sana başarılar kardeş.
DUYURU
arkadaşlar,21-23 ekim tarihlerinde,BEYAZ SÜRÜCÜ KURSU(HALİL BEYAZ)'ın düzenlemiş olduğu,eğitmen SERHAT KILAVUZ'un vereceği OMM/ROSPA motosiklet ileri sürüş teknikleri eğitimi vardır.ilk gün teorik eğitim,2.gün trafiğe kapalı alanda eğitim,3.gün ise trafikte eğitim olacaktır.katılmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur.
YER:BEYAZ SÜRÜCÜ KURSU.Seyhan başkent hast.yanı.14.noter arkası.borsa lisesi cad.
İRTİBAT TEL:402 0 402 / 402 05 05 / 401 05 05

ÖTV'ye zam,öpülmeye devam.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18973451.asp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar