[Adana - MT]

Merhaba dostlar,
Hepinize keyifli, bol PTT li bir Pazar diliyorum.
Umarim haftaya hava guzel olur.

herkese iyi alşamlar dilerim,köyden geldim salamura kekikle uğraşıyordum saat 15:00 dan beri yeni işim bitti
boracum tahliller gayet güzel filmler de iyi çıktı ama garip tarafı doktorlar işi çözemedi 25 nisana kalan 2 tahlil kaldı onun sonucunu da görelim dediler,iki tane hap verdiler 2 günde cillop gibin oldum çok şükür şimdi iyiyim

etocum yeğenim sende hoşgeldin,bakma sen tatlı su motırcılarına havada bişey yok avrattan izin alamıyorlar çavdara bahane buluyorlar ben bu gün köyden geldim açççık yağıyordu ne ben çektim ne de motorum çekti aççık kirlendik okkaaa,biliyon burak abinde muzaffer amcanın tarikatından:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adana mt havalar düzelince güzel bir gezi bekleriz sizlerden :)

herkese iyi alşamlar dilerim,köyden geldim salamura kekikle uğraşıyordum saat 15:00 dan beri yeni işim bitti
boracum tahliller gayet güzel filmler de iyi çıktı ama garip tarafı doktorlar işi çözemedi 25 nisana kalan 2 tahlil kaldı onun sonucunu da görelim dediler,iki tane hap verdiler 2 günde cillop gibin oldum çok şükür şimdi iyiyim

etocum yeğenim sende hoşgeldin,bakma sen tatlı su motırcılarına havada bişey yok avrattan izin alamıyorlar çavdara bahane buluyorlar ben bu gün köyden geldim açççık yağıyordu ne ben çektim ne de motorum çekti aççık kirlendik okkaaa,biliyon burak abinde muzaffer amcanın tarikatından:p

Ben sana demiştim dimi taş gibisin sen abim hıçbirseyın yok dıye:cat: Ben burak abinin muzaffer amcanın tarıkatına gırdıgını unutmusum ben şimdi anladım neden sürekli bahane arıyor :queen:

Adana İl Temsilcisi
kuba yı bilmem ama benim ki inşallah yarın öğle saatlerinde burada olacak.:wiinkk:

Tünaydın arkadaşlar...:rendeer:

Bu çarşamba benim motorun kuyruğunu doğrultuyoruz, ::alkiis:: sonra vay haberim yoktu vay duymadık demeyin...::sos:: :flower:

kuba yı bilmem ama benim ki inşallah yarın öğle saatlerinde burada olacak.:wiinkk:

Desene yine kuyruk doğrultacaz...:mrgreen:

Tünaydın arkadaşlar...:rendeer:

Bu çarşamba benim motorun kuyruğunu doğrultuyoruz, ::alkiis:: sonra vay haberim yoktu vay duymadık demeyin...::sos:: :flower:

Desene yine kuyruk doğrultacaz...:mrgreen:

Muzaffer kardeşim,
O zaman ben çor çocuk, hısım akraba toplaşıp geleyim bu toplantıya:queen:

Muzaffer kardeşim,
O zaman ben çor çocuk, hısım akraba toplaşıp geleyim bu toplantıya:queen:

Benim için farketmez, ancak ben geleneksel tatlı yerine başka bir şey getirecem, hem değişiklik olsun hemde herfkese yetsin diye :mrgreen: Çarşamba akşam sizlere süpriz yapacam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar