Scorpion EXO 530 vs HJC F71

Motosikleti
Kuba Brilliant 50
Herkese iyi forumlar, öncelikle aranıza yeni katıldım, motorsiklet konusunda yeni ve tecrübesizim, ekipmanlarımı almaya başladım. Başlıkta belirttiğim iki kask arasında kaldım, fiyat olarak HJC daha pahalı evet, ama çok yakın arkadaşımda mevcut kask, çok az kullandı (üretim yılı Ekim 2023, ama maksimum 5 kere takıldı 2026 başında satın almıştı) ona bedeni uymadığı için yeni aldı, bana hemen hemen aynı fiyata gelecekler. Fikirlerinizi merak ediyorum, Bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu kask için, AGV K1S alacaktım, termoplastik olduğunu görünce anladım ki parayı kaska değil markaya veriyoruz, EXO 491'i de beğendim, ama 530 daha konforlu ve üç katmanlıymış, güvenlik daha üst olduğu için ona yöneldim. HJC ile ilgili de rüzgar sesi problemleri vs. gibi söylentiler var. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Termoplastik, polikarbon bildiğim kadarıyla aynı malzemeler. Yani biri diğerinden daha iyi değil, aynı olarak değerlendirebiliriz. Ha bir kask polikarbon diye de külliyen çöp değildir. Ece 22.06 sertifikası varsa içiniz rahat olsun. Rüzgar sesini Schubert'te, Nolan'da, Arai'de bile yaşayacaksınız. Çare; kulak tıkacıdır.

Şahsi önerim; kaskı don, çorap gibi düşünmek ve sıfırını almaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar