ulam şöyle bir alman sekreterimiz olmadı gittiAbı turkıyeye gelene kadar konuşma demiştin ıhında geldim.... :mrgreen: o kadın seksi bir şekilde diyorki şuanda musait lütfen daha sonra tekrar deneyin :queen:
ulam şöyle bir alman sekreterimiz olmadı gittiAbı turkıyeye gelene kadar konuşma demiştin ıhında geldim.... :mrgreen: o kadın seksi bir şekilde diyorki şuanda musait lütfen daha sonra tekrar deneyin :queen:
hepinize günaydın,iyi hafta sonları dostlarım.salıya kadar yağışlı gösteriyor,anlaşılan bu hafta sonu da PTT.
ale:
vay ethemciğim,hoş geldin vatanına.:rendeer:
herkeze iyi hafta sonları
ethemhan kardeş hoş geldin :rendeer:
ethemhan olm ne bereketlı adamsın lam. yağmuru getirdin haftaya da yağmurlu![]()
wallahi haftaya da yağmurlu free meteo öle diyor....
teşekkür ederim iyi sayılır .....Hoşbulduk murat abiİyisindir umarım..?
boracum 2 günde cillop gibin oldum çok şükür şimdi iyiyim
herkese iyi alşamlar dilerim,köyden geldim salamura kekikle uğraşıyordum saat 15:00 dan beri yeni işim bitti
boracum tahliller gayet güzel filmler de iyi çıktı ama garip tarafı doktorlar işi çözemedi 25 nisana kalan 2 tahlil kaldı onun sonucunu da görelim dediler,iki tane hap verdiler 2 günde cillop gibin oldum çok şükür şimdi iyiyim
etocum yeğenim sende hoşgeldin,bakma sen tatlı su motırcılarına havada bişey yok avrattan izin alamıyorlar çavdara bahane buluyorlar ben bu gün köyden geldim açççık yağıyordu ne ben çektim ne de motorum çekti aççık kirlendik okkaaa,biliyon burak abinde muzaffer amcanın tarikatından![]()
kuba yı bilmem ama benim ki inşallah yarın öğle saatlerinde burada olacak.:wiinkk:
Tünaydın arkadaşlar...:rendeer:
Bu çarşamba benim motorun kuyruğunu doğrultuyoruz, ::alkiis:: sonra vay haberim yoktu vay duymadık demeyin...::sos:: :flower:
Desene yine kuyruk doğrultacaz...:mrgreen:
Muzaffer kardeşim,
O zaman ben çor çocuk, hısım akraba toplaşıp geleyim bu toplantıya:queen: