[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar,muzocum o nasıl bir it gezdirmek önce motoru çekiyor sonra .........düşünmek bile istemiyorum,yani sen şimdi akşam oskarı gezdirmeye çıkaramadığı içinmi gelemedi demek istiyorsun:cherry:yo canım muzaffer abim o gaadar da layt(ingilizcesi Light olur):cherry:değil sen burakla karıştırıyorsun,ama oda akşam geldi toplaşmaya hemde peşin satanlar gibi oturup nargile içtiler,neyse çomak sokmayayım anlayan anladı zatiiiiiii

yusufum tek parça sağ salim gel yeter zaten gelirken illaki bişeyler getiriyorsun:wiinkk:
yok be abi ben o kadar da light erkek değilim her zaman son sözü ben söylerim bizim evde. ''peki hayatım'' :)

herkeze merhabalar aranıza yeni katıldım 17 yaşındayım cross ve motosiklet eğitimi aldım a2 ehliyetim de var . adana içinde cross gruplarına katılmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

herkese iyi akşamlar hayırlı hafta sonları dilerim
burakçım son söz öylemi söyleniyo(peki hayatım):queen:
haydut sanki kulağıma ihtiyar heyeti der gibi bir ses geldi:)ama beniim yal daha 32 koçum babana söyleyeceksin onu onunki 54:rendeer:

Tc-ghg hoşgeldin siteti takip edersen adana da crosscular var hemde baya aktifler ismide kadir gezi yazılarına bak ordan görürsün nerde ne zaman toplandıklarınıda yazıyorlar

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

evet,motosiklet bir heyecandır,yaşam felsefesidir,hayata tutunmaktır,özgürlüktür.ne güzel bir birliktelikleri varmış ve yıllar sonra bile (1 kişi eksikle) aynı heyecan ve coşkuyu yaşayabiliyorlar.bizlere örnek olsun,ALLAH birlikteliğimizi bozmasın.:cat::rendeer:
bizde yıllar sonra diyeceğiz ki rahmetli bir arkadaşımız vardı,nur içinde yatsın,geziler düzenlerdi,hiç cüzdan taşımazdı,oscar ı gezdirirdi,bir motor markasına takıntısı vardı hatta o isimle anılırdı.:pr::salut: toprağı bol olsun,ALLAH günahlarını affetsin.:queen::queen:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bu gün öğleden sonra Sevgili Bora abimin motorunu almış bulunuyorum.Kendisine bana her türlü konuda yardımcı olması nedeniyle çok teşekkür ediyorum.

iyi akşamlar herkese,

mustafacım güle güle kullan allah kaza bela vermesin,yedik içtik kesene berket allah daha çok versin

bişey unuttum Adana mt de geleneksel kuyruk düzeltme operasyonu vardır,motor alan her kimse baklavasız gelmez toplantıya artık gönklünden ne koparsa demedi deme

(bişey unuttum Adana mt de geleneksel kuyruk düzeltme operasyonu vardır,motor alan her kimse baklavasız gelmez toplantıya artık gönklünden ne koparsa demedi deme)

Eyvallah abim ne demek kaderimizse çekecez tabiki.Ben hemen Gaziantep'e sipariş vereyim.

Son düzenleme:
(bişey unuttum Adana mt de geleneksel kuyruk düzeltme operasyonu vardır,motor alan her kimse baklavasız gelmez toplantıya artık gönklünden ne koparsa demedi deme)

Eyvallah abim ne demek kaderimizse çekecez tabiki.Ben hemen Gaziantep'e sipariş vereyim.

Hayırlı uğurlu olsun Mustafa abi güle güle kullan CBF serisi güzel motorlardır sende bu serinin ortasına kadar ilerlemişsin inşallah CBF1000 e kadar gidersin selam

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.:)

Selam arkadaşlar bu gün öğleden sonra Sevgili Bora abimin motorunu almış bulunuyorum.Kendisine bana her türlü konuda yardımcı olması nedeniyle çok teşekkür ediyorum.

güle güle kullan kardeş,kazasız,belasız.benim baktığım kadar bak yeter.:p

Ooooo Mustafa abicim allah hayırlı uğurlu etsin diyorum, ama unutmaki motorun cbf yazılı etiketinin hemen yanında 150 değilde 500 yazıyor artık, bilmem anlatabildimmi yaani :mrgreen:
İnşallah Bora abimiz içinde, senin içinde ve tüm arkadaşlarımız için hep daha iyileri nasip olur inşallah
Ayrıca bakalım kuyruk düzeltme eyleminin gerçekleştirileceği gün yine ‘’bugün seni yoklamada yok yazdım emrecim’’ diyebilecekmisin acaba aaabi :cherry:

Bir kaç resim vardı yüklemeye çalışacağım selamlar
İlk sıra Ceyhan gurubunun hafta içi akşamı olağan dışı Yumurtalık gezisi ikinci sıra çarşamba toplantısı selamlar

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun Mustafa, çok doğru karar verip doğru kişiden motoru aldın :cat:
Allah kaza bela göstertmesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar