[Adana - MT]

iyi aksamlar adana mt

yusuf abi sana ana ekranda uyarı var bir bakı coklu baslık uyarısı

Yusuf Ziya adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bu gün öğleden sonra Sevgili Bora abimin motorunu almış bulunuyorum.Kendisine bana her türlü konuda yardımcı olması nedeniyle çok teşekkür ediyorum.
hayırlı ve de uğurlu olsun inş.
gruba yeni dahil oldum ama bora abinin yazdığı birçok yazıdan anladığım motoru alınır. güzel olmuş yani
ben varadero, mavi bizon derken özel sebeplerden dolayı satıp (eğer olursa) yada takaslayıp pan europan a geçiş yapmak istiyorum. arayan yada satan tanıdık varsa bilginiz olsun.

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.:)

ben varadero, mavi bizon derken özel sebeplerden dolayı satıp (eğer olursa) yada takaslayıp pan europan a geçiş yapmak istiyorum. arayan yada satan tanıdık varsa bilginiz olsun.

muzaffer le bir görüş derim,geçenlerde temiz bir pan dan bahsediyordu.

Günaydın arkadaşlar, dünkü toplantımızın katılımı baya bi yüksekti, umarım bundan sonraki toplantlarımız bu şekilde devam eder :cat:

hayırlı ve de uğurlu olsun inş.
gruba yeni dahil oldum ama bora abinin yazdığı birçok yazıdan anladığım motoru alınır. güzel olmuş yani

diyordumki; sordum soruşturdum vara ile devam etmeye karar verdim. :)

herkese hayırlı akşamlar,yarın için hayırlı cumalar dilerim,pc de yine sorun başladı,normal olarak açamıyorum ancak güvenli modda açıyorum bilenler bilmeyenlere öğretsin ltf.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, Hayırlı Cumalar,
Güzel bir hafta sonu olacağa benziyor.
Gezi planı olan arkadaşlara keyifli sürüşler.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar