[Adana - MT]

Sevgili arkadaşlarım çok teşekkür ederim.Herkese iyi dileklerinden dolayı.Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.:rendeer::rendeer:

Bora abim emin ol belki senin kadar temiz bakamayabilirim ama elimden geldiğince bakmaya çalışacağım. :):)

Herkese Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı İşler,Bol Kazançlı Haftalar Olsun

mustafa kardeşim ama unutma bana sözün var cbf 150 geçmek yook özelliklede boluda :)

Burak Hocam Sana söz verdim kesinlikle seninle gittiğimiz gezilerde senin arkandan geleceğim.Yoksa başıma geleceği biliyorum.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

herkese iyi akşamlar dilerim,mustafacım sen kimseye uyma senin için en güvenli hız neyse o süratle git,meret yerde durduğu gibi durmaz

eyvallah,cumartesi kısmet olursa ordayım köye gidicem önce uğrar bir çayını içerim bide o adama söyle cbf si olana gelsin görüşelim

iyi geceler arkadaşlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

iyi geceler agalar...

Hayirli geceler arkadaslar,
Bora abi,
Mustafa,
Her ikiniz icinde hayirli olsun.
Allah gonlunuze gore versin.

Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
günaydın dostlarım.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

mustafa ön cam için bir de bunlara bak.
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=831
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=829
Bora abi baktım ama çok pahalı bu camlar.Yinede düşünelim Çarşamba kritik yaparız bi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

Birde tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Daha iyisi sizlerin olur inşallah.:rendeer::rendeer::rendeer:

mustafa arkadaşım motorsikletin hayırlı ugurlu olsun..tekerlegi yola düz basın...hayırlı günlerde kullanman dilegiyle...

mustafa arkadaşım motorsikletin hayırlı ugurlu olsun..tekerlegi yola düz basın...hayırlı günlerde kullanman dilegiyle...

MrBLaCK Kardeşim teşekkür ederim.Daha iyisi senin olsun.:rendeer::rendeer:

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün afyonlar patlamadı galiba çok sessiz burası:):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------

Yarın akşam Çamlıktayız galibaYani geçen görüştüğümüzde Bora abi öyle demişti.Kuyruk doğrultma merasimi var ona göre şiparişler Antepten geldi yani bugünden eğer gece canım sıkılıp yemezsem herkese yetecek kadar duruyor şu anda :mrgreen::mrgreen:

Hayırlı geceler arkadaşlar,
Yarın Hatay' da olacağım. Umarım vakitli dönebilrim.
Akşam Çamlık' ta görüşmek dileği ile...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar