[Adana - MT]

tanışma bölümüne kısaca birşeyler yazdım. sabah hızlı abilerin grubundaydım ve hakikaten hızlılardı. biraz gecikerek onlara katıldım ve erkence onlardan ayrıldım. aslında çamardı grubuna dahil olsaydım daha güzel olacakmış herhalde :)
bundan sonra bende çağırırsanız hafta sonu gezilerine katılmak isterim :cherry:

fatihciğim aramıza tekrar hoşgeldin:rendeer:ben sana molada demiştim fakat sen tercih yaptın:bounce:sen böyle zamanlarda abilerine değil ihtiyarlarla gitmen doğru olur diyecem fakatttt sen yinede abilerinle takılllll:queen::queen:

tanışma bölümüne kısaca birşeyler yazdım. sabah hızlı abilerin grubundaydım ve hakikaten hızlılardı. biraz gecikerek onlara katıldım ve erkence onlardan ayrıldım. aslında çamardı grubuna dahil olsaydım daha güzel olacakmış herhalde :)

serhat aBinin pesine takılsaydın keske o daha ağır aBi:)

merhaba muzaffer abi.siz yolda ve mola sayısında çok hızlı, mola süresinde ise çok yavaştınız :queen: ben 40 yaş üstü olarak sizden daha genç olduğum için ayak uyduramadım :wiinkk:
şaka bir yana yaklaşık 1 aydır motoru doğru dürüst kullanamadım. o yüzden biraz solo olarak yol yapayım dedim. o yüzden kaçıverdim.

Adana İl Temsilcisi

tabii ki,bekleriz fatih kardeş.

tekerinize saglık ama şu hızlı gurubun fotolarını göremedik:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

hani nirdeeeeeeee

etemhan sadece bilgisayara yükledi muzaffer abim adana mt ye atmayacakmış son duyduguma göre sırf sen daha cok merak et diye...:queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar bol kazançlar olsun hepinize.

AÇIKLAMA:
yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için:

diğer grupta hep hayabusalar olunca biz de hız konusunda uyum sağlayamıyoruz tabiiki.zaten bizim amacımız hız yapmak değil,etrafın,manzaranın tadını çıkararak,stressiz bir gün geçirmek.onun için böyle bir grup oluştu.yoksa ADANA MT.de ayrı-gayrı yok.hepimiz dostuz,arkadaşız.:rendeer:

Son düzenleme:
Ah bora abi böle gideceginizi bilseydim bende gelirdim ben hızlı gidersiniz size ayak uyduramam diye gelmek istememdim :)

Merhaba arkadaslar,
Hayirli isler,
Hayirli haftalar,
İs seyahatim nedeni ile haftaya pazar aksamina kadar yokum.

Bora abim,
Yazdiklarinin aksini dusunen olabilirmi. Biz harika bir gurubuz.

Günaydın millet...:rendeer:

AÇIKLAMA:
yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için:

diğer grupta hep hayabusalar olunca biz de hız konusunda uyum sağlayamıyoruz tabiiki.zaten bizim amacımız hız yapmak değil,etrafın,manzaranın tadını çıkararak,stressiz bir gün geçirmek.onun için böyle bir grup oluştu.yoksa ADANA MT.de ayrı-gayrı yok.hepimiz dostuz,arkadaşız.:rendeer:

Zaten aksini düşünen varsa bizden değil :pr: :cat:

iyi akşamlar motorsiklet sevdalı abilerim ve arkadaşlarım...çok güzel gezi yapmışsınız hepinizin eline saglık.imrenmemek elde degil.ALLAH nasip ederse sizlerle tanışmak gezilerinizde katılmak isterim...

Adana İl Temsilcisi
YARIN AKŞAM ÇAMLIKTAYIZ
arkadaşlar,az önce cengizle konuştum,evde yeni doğum yapan halasının kızı ve diğer çocuğu varmış.geçen hafta gelen arkadaşlar bilir konuyu.ayrıca annesinin durumu iyi değilmiş.buna rağmen gelin dedi ama ben engel oldum.bu sebeple,yarın akşam çamlık kafedeyiz.bilginize.

ALLAH nasip ederse sizlerle tanışmak gezilerinizde katılmak isterim...

bekleriz.:)

herkese iyi akşamlar,daha resimlere bakmak nasip olmadı yeğen internetin içine etmiş ancak girebildim,bora ayrı gayrı olmaz muzonun dediği gibi öyle düşünenlerin grupta yeri yok,benim stresim daha bitmedi ama az kaldı yarın öğlededn sonra izin alıp SGK yı biraz silkeliyecem 20.01 2011 den buyana hiçmi gelişme olmaz ağızlarına mıçıcam neyse yarın bizimkiler erken gelirlerse çamlığa gelirim hoçkalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar