[Adana - MT]

gezi planı belllllllllli KIL ÇADIRI KAHVALTI saat 9.30 moladan hareket..eşlerimiz geliyor OKADARRRRR.

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları,burda gezi planını il başkanı yapar ama:)neyseem demekki vekalet vermiş:silent:hava güzel pazara kadar karlarda eriyebülür,hem zaten kıl çadırıda çok kıllı onun için gelemiyorum,şaka bir yana aney babey limoni o yüzden bir yere kıpraşma şansım yok

hep aynı yerlere gidiyoruz beaaa....tekir daha gzl olurdo

konuşma ulennnnnn gene vites aralıklarıma karışma kırarım tekerini haaaaa:pr::pr:sıkıysa mualif ol bakem.hem bu hafta tekir full kalabalık arabadan mangal yapandan geçemezsin.yemek yiğeceğin mekan bile bulamazsın..kafayı çalıştır.hem deniz kenarında vakit güzel geçer..lokma tatlı,,,kız kalesi sahilinde ayaklarızı yıkarık loooo

Son düzenleme:
hatuna dedim illa gel gidelim ustune gidince sen git demeye başladı:) sanırım formulu bulduk bu kanaldan yuklendıkmı izin çıkıyor:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm sevgili adana mt sakinleri adana camgöz ticaret te 125 lik supermoto ve cross modellerine uygun acerbis marka ön çamurluk bulunurmu acaba.envai çeşit ürün mevcutmu camgöz ticarette....sevgiler saygılarr...

slm sevgili adana mt sakinleri adana camgöz ticaret te 125 lik supermoto ve cross modellerine uygun acerbis marka ön çamurluk bulunurmu acaba.envai çeşit ürün mevcutmu camgöz ticarette....sevgiler saygılarr...

cam gözü arayıp sorabilirsin 0322 3513366

Gelmeye nıyetlendı ya kesin yağmur filan yagar abi sizde gidemezsiniz yine PTT olursunuz... Demişti dersin bakk :p:p

Hı giderseniz birazcık fotograf cekmeyı unutmayın:cat:

Keşke sende olsaydın :wiinkk:

hemde ne gezi butun adana gezideydi bugun ....

ben yaparsam hep böyle olirrr.ciğerimmmm:bounce:ETOOOOO senin gibi çekmesem yinede senin için foto çektim:cat:hemide anacınla babanın resmini çekerken seni düşündüm:rendeer:albümüne ilave edersin:salut:bekleyinnnnn

Son düzenleme:
ben yaparsam hep böyle olirrr.ciğerimmmm:bounce:ETOOOOO senin gibi çekmesem yinede senin için foto çektim:cat:hemide anacınla babanın resmini çekerken seni düşündüm:rendeer:albümüne ilave edersin:salut:bekleyinnnnn

Dort gozle sabahtan berı bunu beklıyorum abı :pale: tekerınıze saglık merakla beklıyorum fotoları :cat::salut:

tanışma bölümüne kısaca birşeyler yazdım. sabah hızlı abilerin grubundaydım ve hakikaten hızlılardı. biraz gecikerek onlara katıldım ve erkence onlardan ayrıldım. aslında çamardı grubuna dahil olsaydım daha güzel olacakmış herhalde :)
bundan sonra bende çağırırsanız hafta sonu gezilerine katılmak isterim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar