olm senin sınav arefesi ne işin var forumlarda morumlarda testlerini çözsene senbahane değil bunlar abi
sen demedin mi yağmur yağsa bile ben saat 10.00'da moladayım diye?
reklam kokan haraketler bunlar izin bahanesi çıktı yineeeee:queen::queen:
bende ogulcan arkadaşımıza baş saglıgı diliyorum :salut: emrecim sanada gecmiş olsun keci gribimi oldun ne yaptın bayagadır görükmüyosun merak ettim aslında bügün arıcaktım aha bide baktım sitede 2 kelam etmişsin neyse gecmiş olsun kib carşamba iiii olursan gelirsin grşrz :rendeer:Herkese hayırlı geceler arkadaşlar…
Öncelikle Oğulcan kardeşimizin başı sağolsun diyorum ::uzgunum:
Bu oldukça üzücü olan haberi maalesef bende yeni duymuş bulunmaktayım
Hemen kendisini aradım ama telefonu kapalıydı.
Allah rahmet eylesin ve mekanını cennet etsin inşallah diyorumale:
Sizlerden uzak olsun, cuma gününden beri şiddetli soğuk algınlığından dolayı haala hasta yatıyorum ve şuanda da o şekilde yazıyorum..!
Gerek bazen iş yoğunluğundan, gerek hastalıktan, gereksede bunu burada zikretmek şuan için ne kadar doğru olacaktır onuda bilmiyorum ama, öteden beri çalışmalarını akşamları sürdürmek zorunda kaldıgımız yoğun konser çalışmalarımızdan dolayı bazen geceleri eve geç dönmek durumda kalıyorum. Bundan dolayıdır ki siteye girmekten ve Çarşamba toplantılarınıza iştirak etmekten bayağı bir zamandır oldukça mahrum kalmış bulunmaktayım..
Sevgilerle tekrardan hepinize iyigeceler dilerim….
herkese iyi geceler,oğulcan kardeşimize baş sağlığı dilerim geride kalanlara allah sabır versin
nuri abi sen yaşıyormusun yoksa yaşıyan birinimi taklid ediyorsun
beterböcük sanada geçmiş olsun,bu aralar salgın var 20 günde geçti meret gerçi doktor anti biyotik verdi bena arpa suyunu tercih ettim ondan biraz zaman aldı![]()
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar…
Öncelikle Oğulcan kardeşimizin başı sağolsun diyorum ::uzgunum:
Bu oldukça üzücü olan haberi maalesef bende yeni duymuş bulunmaktayım
Hemen kendisini aradım ama telefonu kapalıydı.
Allah rahmet eylesin ve mekanını cennet etsin inşallah diyorumale:
Sizlerden uzak olsun, cuma gününden beri şiddetli soğuk algınlığından dolayı haala hasta yatıyorum ve şuanda da o şekilde yazıyorum..!
Gerek bazen iş yoğunluğundan, gerek hastalıktan, gereksede bunu burada zikretmek şuan için ne kadar doğru olacaktır onuda bilmiyorum ama, öteden beri çalışmalarını akşamları sürdürmek zorunda kaldıgımız yoğun konser çalışmalarımızdan dolayı bazen geceleri eve geç dönmek durumda kalıyorum. Bundan dolayıdır ki siteye girmekten ve Çarşamba toplantılarınıza iştirak etmekten bayağı bir zamandır oldukça mahrum kalmış bulunmaktayım..
Sevgilerle tekrardan hepinize iyigeceler dilerim….
günaydın arkadaşlar.akşamdan beri ne yağdı maaşallah yav.