[Adana - MT]

Günaydın Millet

Bugün İncirlik Karakolunda işim vardı; kaza yapan R6 orda duruyordu.
Kazayı bilmeseniz sürenin yaşadığını düşünürsünüz.
Dikkatli olmak lazım.

vayyyyy adaşım benimmmmm:cat:ciğerimin köşesi:rendeer:evet beyler bu haftaki gezi planını bundan önceki gezimizde konuştuk :cat:katılımcılar şimdiden belli kahvaltı sonrası deniz ve bol güneşller dilerim.bu arada narlı kuyudaki LOKMA TATLISINI HATIRLATMAKTA Faidalı bilgi olarak sizlere sunuyorum.:rendeer:

Adaşıma bak, sen istersin ben gitmemmi, hazır gitmişken tatlıları artık sen ısmarlarsın :mrgreen:

bora abi yeni işin hayırlı olsun şu mtor kaputuna bir karış kadar bir film cekiyorlar taş darbelerine karşı var mı o sizde bide boya koruma ne işe yarıyor yaptırmakta fayda varmı

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.hayırlı işler.

bora abi yeni işin hayırlı olsun şu mtor kaputuna bir karış kadar bir film cekiyorlar taş darbelerine karşı var mı o sizde bide boya koruma ne işe yarıyor yaptırmakta fayda varmı

teşekkür ederim.işyerine gelebilirsen daha ayrıntılı bir şekilde görüşme şansımız olur.

Günaydın, herkese hayırlı Cumalar :cat:

Günaydın MT halkı....:cat:

Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::

Hareket Yeri: Meşhur Mola tesisi
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
İsteyen gelebilir....:thumleft:

Pazar günkü gezimiz için hatırlatmak isterim.... :cat::cat::cat:

Günaydın MT halkı....:cat:

Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::

Hareket Yeri: Meşhur Mola tesisi
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
İsteyen gelebilir....:thumleft:

bu son çağrıdır:bounce: lütfen pazar günü gelecek kişiler lütfen çıkış molasına gelinnnn:queen:ingilizce dilinde yayyınlamakta faidaa görüyorum:petenşın plisss pliss goitğtuuuu airlanizzz mola tesisleri.::jester::tenkyuuuuh

bu son çağrıdır:bounce: lütfen pazar günü gelecek kişiler lütfen çıkış molasına gelinnnn:queen:ingilizce dilinde yayyınlamakta faidaa görüyorum:petenşın plisss pliss goitğtuuuu airlanizzz mola tesisleri.::jester::tenkyuuuuh
abicim pazar mola tesisine geleyimde motorum yok arabayla mola tesisine gelsem sen beni motorla götürürmüsün arkana binsem kimse yoksa olmazmı...daha toplantılara katılamadım iş yogunlugu nedeniyle ama kısmetse herkesle en yakın zamanda tanışacagım aslına bende motor almak üzereyim abi 2 motor arasında gidip geliyorum 1.kawa ern6f 2.fazer sence abi hangisi yılların tecrübesi olarak ne dersin....

Merhaba arkadaşlar,
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

Muzaffer abi,
Bu hafta sonu bence katılım düşük hatta yok gibi. Kimseden çıt çıkmıyor.
Sanırım bu hafta sonu gezi yatar. Bence üyereden anlamayanlar var.
Sen birde almanca yaz istersen.:p

Adana İl Temsilcisi
Muzaffer abi,

abi kurban olayım,adam türkçeyi katlettiği gibi şimdide ingilizceyi ele almış.aman aman bari almanca saf kalsın.:queen:

abicim pazar mola tesisine geleyimde motorum yok arabayla mola tesisine gelsem sen beni motorla götürürmüsün arkana binsem kimse yoksa olmazmı...daha toplantılara katılamadım iş yogunlugu nedeniyle ama kısmetse herkesle en yakın zamanda tanışacagım aslına bende motor almak üzereyim abi 2 motor arasında gidip geliyorum 1.kawa ern6f 2.fazer sence abi hangisi yılların tecrübesi olarak ne dersin....
fazer almanda fayda var :cat:ben artçısız gezilere katılma şansım çok zayıf:pr:arabayla gelebilirsin.
Merhaba arkadaşlar,
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

Muzaffer abi,
katılım yine olacak yusufum sen meraklanma cigerim:cat:senin hatırın için almancasınıda yazim:queen:ehbeldibe en trıkyan den mola testisiden götünyennnnn:queen::queen:
abi kurban olayım,adam türkçeyi katlettiği gibi şimdide ingilizceyi ele almış.aman aman bari almanca saf kalsın.:queen:

ulen gene bana dil uzatmasan olmazmı hııı:pr:senin ciğerini söküp oscara yedireceğim:queen:

herkese günaydın yine süper planlar yapılmış :cat:umarım katılım olur da gezinin tadı daha ii çıkar.çok istiyorum ama malum pazar günü bile çalıştığımız için katılamıyorum.:salut::pr:

Marhaba Adaba MT nin güzel insanları. BU hafta sonu iki günlük istanbul turum var o yüzden bu hafta malesef sizlerle olamayacağım. Bedenim başka yerde olsa bile Ruhum hep sizinle. ı love AdanaMt, ı love gsr 600 :queen:

Adana İl Temsilcisi
vayyy,sitede herkes te bir ingilizce bir ingilizce,gırla gidiyor.maaşallah.::haapppy:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar