vayyyyy adaşım benimmmmm:cat:ciğerimin köşesi:rendeer:evet beyler bu haftaki gezi planını bundan önceki gezimizde konuştuk :cat:katılımcılar şimdiden belli kahvaltı sonrası deniz ve bol güneşller dilerim.bu arada narlı kuyudaki LOKMA TATLISINI HATIRLATMAKTA Faidalı bilgi olarak sizlere sunuyorum.:rendeer:
bora abi yeni işin hayırlı olsun şu mtor kaputuna bir karış kadar bir film cekiyorlar taş darbelerine karşı var mı o sizde bide boya koruma ne işe yarıyor yaptırmakta fayda varmı
Günaydın MT halkı....:cat:
Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::
Hareket Yeri: Meşhur Mola tesisi
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
İsteyen gelebilir....:thumleft:
Günaydın MT halkı....:cat:
Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::
Hareket Yeri: Meşhur Mola tesisi
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
İsteyen gelebilir....:thumleft:
abicim pazar mola tesisine geleyimde motorum yok arabayla mola tesisine gelsem sen beni motorla götürürmüsün arkana binsem kimse yoksa olmazmı...daha toplantılara katılamadım iş yogunlugu nedeniyle ama kısmetse herkesle en yakın zamanda tanışacagım aslına bende motor almak üzereyim abi 2 motor arasında gidip geliyorum 1.kawa ern6f 2.fazer sence abi hangisi yılların tecrübesi olarak ne dersin....bu son çağrıdır:bounce: lütfen pazar günü gelecek kişiler lütfen çıkış molasına gelinnnn:queen:ingilizce dilinde yayyınlamakta faidaa görüyorumetenşın plisss pliss goitğtuuuu airlanizzz mola tesisleri.::jester::tenkyuuuuh
bu son çağrıdır:bounce: lütfen pazar günü gelecek kişiler lütfen çıkış molasına gelinnnn:queen:ingilizce dilinde yayyınlamakta faidaa görüyorumetenşın plisss pliss goitğtuuuu airlanizzz mola tesisleri.::jester::tenkyuuuuh
Muzaffer abi,
Bu hafta sonu bence katılım düşük hatta yok gibi. Kimseden çıt çıkmıyor.
Sanırım bu hafta sonu gezi yatar. Bence üyereden anlamayanlar var.
Sen birde almanca yaz istersen.![]()
fazer almanda fayda var :cat:ben artçısız gezilere katılma şansım çok zayıfabicim pazar mola tesisine geleyimde motorum yok arabayla mola tesisine gelsem sen beni motorla götürürmüsün arkana binsem kimse yoksa olmazmı...daha toplantılara katılamadım iş yogunlugu nedeniyle ama kısmetse herkesle en yakın zamanda tanışacagım aslına bende motor almak üzereyim abi 2 motor arasında gidip geliyorum 1.kawa ern6f 2.fazer sence abi hangisi yılların tecrübesi olarak ne dersin....
katılım yine olacak yusufum sen meraklanma cigerim:cat:senin hatırın için almancasınıda yazim:queen:ehbeldibe en trıkyan den mola testisiden götünyennnnn:queen::queen:Merhaba arkadaşlar,
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Muzaffer abi,
Bu hafta sonu bence katılım düşük hatta yok gibi. Kimseden çıt çıkmıyor.
Sanırım bu hafta sonu gezi yatar. Bence üyereden anlamayanlar var.
Sen birde almanca yaz istersen.![]()
abi kurban olayım,adam türkçeyi katlettiği gibi şimdide ingilizceyi ele almış.aman aman bari almanca saf kalsın.:queen:
Petenşın plisss pliss goitğtuuuu airlanizzz mola tesisleri.::jester::tenkyuuuuh
ehbeldibe en trıkyan den mola testisiden götünyennnnn:queen::queen: