[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,dün,iş değişikliği yaptım.artık 3M firmasına başladım.
hizmetlerimiz:detaylı iç temizlik ve koruma,boya parlatma ve koruma,UV filtreli cam filmleri,aracın kaputunu taş darbelerine karşı,kaput koruyucu film.
adres:ruh sağlığı hastanesi karşısı.
aracı ve bu hizmetlere ihtiyacı olan arkadaşlarımı ve onların arkadaşlarını bekliyorum.:)

acar65,mustafa kardeş,özelden mesajla yazdım arkadaşların isim ve telefonlarını.

Son düzenleme:
DUYURU
arkadaşlar,çoğunuzun tanıdığı,motorcu arkadaşımız,kardeşimiz,AKDENİZ MOTOR KARDEŞLİĞİ'nin başkanı,HALİL BEYAZ kardeşimiz,az önce aradı.yeni bir klüp yeri kiralamışlar ve bu çarşamba akşamı,MT'yi davet ediyorlar.bu çarşamba toplantımızı,kendilerinin klübünde yapmamızı ve kaynaşmamızı,bizi orada ağırlayacaklarını söyledi.kendisi yıllardır bu camiaya gönül vermiş,motorculuk adına çok emeği olan bir arkadaşımız,dostumuzdur.iki muzafferle de yaptığım görüşmeler sonucu,bu çarşamba,arkadaşımızı onore etmek ve hayırlı olsun demek amacıyla yeni yerlerinde buluşmaya karar verdik.bilginize sunarım.
ADRES:ismail ustanın dükkanından bir sonraki arada (mahfesığmaz yoluna doğru).NİGAHİ SOYKAN İLKOKULU yanı.

Guncel sayfada dursun görmeyenler olabılır:cat:

hizmetlerimiz:detaylı iç temizlik ve koruma,boya parlatma ve koruma,UV filtreli cam filmleri,aracın kaputunu taş darbelerine karşı,kaput koruyucu film.
aracı ve bu hizmetlere ihtiyacı olan arkadaşlarımı ve onların arkadaşlarını bekliyorum.:)

Bora kardeş, bundan sonra iş değiştirenlerdende kuyruk doğrultmasını bekliyoruz, haberin olsun. Bu ne kardeşim ya, bu kadar sık işmi değiştirilir :bounce:
Yeni İşin Hayırlı Olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

Bora abi yeni işin hayırlı olsun. :bounce:

bora abi apartmanınıza geldim yoktun. dama çıktım yine yoksun . baktım olacak gibi değil güneş enerjisini söktüm değiştirdim yine yoksun. :)

Adana İl Temsilcisi
bora abi apartmanınıza geldim yoktun. dama çıktım yine yoksun . baktım olacak gibi değil güneş enerjisini söktüm değiştirdim yine yoksun. :)

hakancığım,çalıştığım için evde yoktum,mart ayı olmadığı için damda da yoktum :queen:,eeehh güneş enerjisi için de teşekkürler,eline sağlık.:queen:

abi o nasıl bi garaj yapmışsın öyle, top atsan bişi olmaz bizans kalesi gibin . şöle bi baktımda hava deliği bile bırakmamışsın abi. bende kendime profilden yapıp etrafını amerikan suntayla kaplamayı düşünüyodum ama seninki bayaa bi garaj olmuş

Bora abi hayırlı olsun

Ama sen her ihtimale karşı eski işindeki masanı toplama :wiinkk:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
D.Bakır' da iş seyahatindeyim. Toplanatıya katılamıyorum tüm dostlara selamlar.

Bora abi,
Yeni işin hayırlı ve daimi olsun.:cat:

Toplantı güzeldi herkesle tanıştığıma memnun oldum özel ilgi gösteren halil abime teşekkürler:)

herkeze günaydın...
Bora abi yeni işin hayırlı olsun.(geçen ay camlara filim yaptırdım keşke biraz daha bekleseydim :):) )

Günaydın MT halkı....:cat:

Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::

Hareket Yeri: Meşhur Mola tesisi
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
İsteyen gelebilir....:thumleft:

Bu hafta sonu açık ve güneşli olacakmış, adaşımın ve diğer yarışmacıların :mrgreen: ısrarı üzerine bu hafta sonu Mersin/Narlıkuyuda kahvaltı ve sonrası akyar dı galiba deniz sefası yapılacaktır. Katılımcılara duyrulur ::alkiis::

vayyyyy adaşım benimmmmm:cat:ciğerimin köşesi:rendeer:evet beyler bu haftaki gezi planını bundan önceki gezimizde konuştuk :cat:katılımcılar şimdiden belli kahvaltı sonrası deniz ve bol güneşller dilerim.bu arada narlı kuyudaki LOKMA TATLISINI HATIRLATMAKTA Faidalı bilgi olarak sizlere sunuyorum.:rendeer:

:rendeer::cat::rendeer:

2v3fzna.jpg

Eklemeyı Unuttum Deniz Suyu Sıcaklıgıda 26 Derece Gozukuyor Ilgılenenlere Duyurulur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar