[Adana - MT]

günaydın millet

vefat eden arkadaşa allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır diliyorum

mermokjpeg.jpg

Adana mt,bekliyoruz

herkese tünaydın hayırlı işler bolll booll kazanç dilerim.
uzun zamandır yoktum özledim hepinizi.ders yoğunluğu:salut:
bir teklifim olucak abilerim amcalarım=)

bu hafta hava güzel olursa tekir yapalım ne dersiniz? büyüklerimin bir kararı varsa tabi onada uyarım:p

tünaydın herkese dün aynı haberi bende aldım gerçekten kanımızı donduran olaylar ALLAH kimsenin başına vermesin.aman dikkatli olalım abilerim kardeşlerim.yüzümüz her zaman gülsün.bol kazançlar.

Selam Arkadaşlar öncelikle sadece sizlerin vasıtasıyla duyduğum kazayla ilgili merhuma allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Yoksa rahmetliyi tanımam üstelik siteye yeni üye oldum.Tanışma bölümüne mesaj yazdım ama henüz Adanalı arkadaşlarla tanışamadık.İnşallah en kısa zamanda yeni dostluklar oluşturabiliriz.Adım Mustafa ACAR 45 yaşındayım Ceyhanda yaşıyorum Ceyhan Atatürk İlköğretim Okulunda İdari memur olarak çalışıyorum.cbf150 Honda sahibiyim.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Gerek toplantılarınıza veya gezilerinize tabiki şartlarınızı bilmiyorum.Umarım benimde şartlarım uyar.En kısa zamanda görüşmek dileği ile Hoşçakalın.:cat:

Adana İl Temsilcisi
Selam Arkadaşlar öncelikle sadece sizlerin vasıtasıyla duyduğum kazayla ilgili merhuma allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.Yoksa rahmetliyi tanımam üstelik siteye yeni üye oldum.Tanışma bölümüne mesaj yazdım ama henüz Adanalı arkadaşlarla tanışamadık.İnşallah en kısa zamanda yeni dostluklar oluşturabiliriz.Adım Mustafa ACAR 45 yaşındayım Ceyhanda yaşıyorum Ceyhan Atatürk İlköğretim Okulunda İdari memur olarak çalışıyorum.cbf150 Honda sahibiyim.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Gerek toplantılarınıza veya gezilerinize tabiki şartlarınızı bilmiyorum.Umarım benimde şartlarım uyar.En kısa zamanda görüşmek dileği ile Hoşçakalın.:cat:

hoş geldin mustafa kardeş.buradaki tüm arkadaşlarım genellikle bu sayfadan haberleştiğimiz için,tanışma bölümüyle pek ilgili değiliz.bizim gezilerimize katılmak için,motosiklet ehliyetinizin olması,kaskınızı takmanız ve uyum sağlamanız yeterli.çarşamba akşamları toplantılarımız olur,katılırsanız tanışma fırsatınız olur.ayrıca bizim gurubumuzda ceyhandan da 3 arkadaşımız var.onlarlada irtibat kurup,bizimle ilgili gerekli bilgileri,merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.tanışmak ümidiyle.

Bora hocam yeni haberim oldu... Ailecek başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin... Bu arada motorcu kardeşimize de Allah rahmet eylesin... Mustafa Abi yarın arayacam seni, bugün aramışsın farketmedim... Hepiniz kendinize iyi bakın...

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

Bora hocam yeni haberim oldu... Ailecek başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin...

çok teşekkür ederim gökhancığım.

hatırlatma

duyuru
arkadaşlar,çoğunuzun tanıdığı,motorcu arkadaşımız,kardeşimiz,akdeniz motor kardeşliği'nin başkanı,halil beyaz kardeşimiz,az önce aradı.yeni bir klüp yeri kiralamışlar ve bu çarşamba akşamı,mt'yi davet ediyorlar.bu çarşamba toplantımızı,kendilerinin klübünde yapmamızı ve kaynaşmamızı,bizi orada ağırlayacaklarını söyledi.kendisi yıllardır bu camiaya gönül vermiş,motorculuk adına çok emeği olan bir arkadaşımız,dostumuzdur.iki muzafferle de yaptığım görüşmeler sonucu,bu çarşamba,arkadaşımızı onore etmek ve hayırlı olsun demek amacıyla yeni yerlerinde buluşmaya karar verdik.bilginize sunarım.
adres:ismail ustanın dükkanından bir sonraki arada (mahfesığmaz yoluna doğru).nigahi soykan ilkokulu yanı.

Buluşma

Akşam görüşmek üzere ilk gelişim olacak tanışmayı merakla bekliyorum.:)

ne kadar çok seviyorlar hemen başlık yapıştırmayı ölüm yarışıymış. Bu motorlar 120 den fazla gitmiyor yarışsalar böle mi olur dikkat öküz çıkabilir diye her yere tabela koysunlar böyle bir dönüşü ancak öküz yapar çünkü...

http://video.haberturk.com/video/index/44560

üç gündür Bora gözümün önünde rahmetli çok etkiledi beni arkadaşlar. Aklımdan tam çıktı diyorum hop yine kaza videoları gözümün önunde. :pr::salut:

çarşamba akşamları toplantılarımız olur,katılırsanız tanışma fırsatınız olur.ayrıca bizim gurubumuzda ceyhandan da 3 arkadaşımız var.onlarlada irtibat kurup,bizimle ilgili gerekli bilgileri,merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.tanışmak ümidiyle.
Selam Bora bey teşekkür ederim.Cevapladığınız için.Ayrıca Ceyhanlı arkadaşların isimleri veya irtibat karabileceğim tel numaraları varsa çok makbule geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar