[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
ne ingilizler,ne de almanlar bir şey anladılarsa arap olsunlar.:queen:

ne ingilizler,ne de almanlar bir şey anladılarsa arap olsunlar.:queen:

elhabibe bıhtır teyyare:queen::queen::queen:artık sana ne söylediğimi bilbilebilsennnn:bounce::flower::flower:::pembe::::pembe::::pembe::::repci::::repci::bilmem artık şekiller sana ne hatırlatıyorrrr:bounce:::hakem2::

Fevkalade ::biggrinn

Olağanüstü ::biggrinn

zaferim ciğerim senin zengin zekana hayranım:rendeer:neden dersen :wiinkk:gerçekten benim yabancı dilimin ana dilimden daha düzgün olduğunu ve takdire şayan olduğunu birtek sen bilir ve görürsün:cat:ne demişler çok okuyanmı bilir çok gezenmi:bounce:tabiki senin gibi çok okuyan.:salut:syglar ciğerim benim:queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.geziye gidecekler iyi yolculuklar.:king:

elhabibe bıhtır teyyare:queen::queen::queen:artık sana ne söylediğimi bilbilebilsennnn:bounce::flower::flower:::pembe::::pembe::::pembe::::repci::::repci::bilmem artık şekiller sana ne hatırlatıyorrrr:bounce:::hakem2::

ben sana var ya:::yanliss::jocolor:::ranntign::saad::::lolabove::tartis::::159::

hep gördüğüm bir tabelaydı bugün fotoğraflamak kısmet oldu :) yurdumun saçmalıkları.... Madem kayganlaştırdığını da biliyorsun o zaman önlem al o suyu yola taşırma...

Uploaded with ImageShack.us

ya o değilde bu saat olmuş bu geziye gidenler nerdeler ya gezi raporu yok resimler yok nerde bu millet nerde bu devlet bu saate gezimi kalır ya .

Yaa geleli çok olduda henüz bilgisayar başına oturamamıştım yeni oturdum yüklemeye başlicagım şimdi biraz uzun surebılır ama yıne bırsuuruu fotografımız varr :cat::queen:

Yaa geleli çok olduda henüz bilgisayar başına oturamamıştım yeni oturdum yüklemeye başlicagım şimdi biraz uzun surebılır ama yıne bırsuuruu fotografımız varr :cat::queen:

abi bu arada sizin motosikletin ilanını gördüm. uygun bir zamanda bir araya gelebilirsek bi pazarlık patlatsak diyorum. takas düşünürseniz bora abi biliyor adanadaki en temiz cbf 500 te bende. bilginize...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

abi bu arada sizin motosikletin ilanını gördüm. uygun bir zamanda bir araya gelebilirsek bi pazarlık patlatsak diyorum. takas düşünürseniz bora abi biliyor adanadaki en temiz cbf 500 te bende. bilginize...

yanlız bu en temiz cbf 500 konusu aramızda kalırsa sevinirim bora abi duymasın. nolur nolmaz :)

Günaydın hayırlı haftalar bol kazançlar...

Adaşım bu ne yaaa :mrgreen: açıklarsan sevinirim :queen::queen::queen:
312hjk4.jpg

8zjnlu.jpg

2itiq1v.jpg

Adana İl Temsilcisi
adanadaki en temiz cbf 500 te bende. bilginize...yanlız bu en temiz cbf 500 konusu aramızda kalırsa sevinirim bora abi duymasın. nolur nolmaz :)

tabiiki,benimkinden sonra en temizi demek istediğini biliyorum.:) bu arada yusufun hayabusasını tavsiye ederim.10 numara makine,dolu ve sıfır sayılır,anlaşın da sende gönlünün sultanına kavuş kardeş.

Herkese iyi haftalar...!

Yine çok güzel bir gezi olmuş, hava güzel, yol güzel, deniz güzel, ama Muzaffer Abi... sen güzeller güzelisin...!

Aklım sizdeydi, yine geziye katılamadım, fakat biz de ailece çiftlikte sucuk partisi yaptık, çoluk-çocuk neşe dolu bir gün geçirdik, kulaklarınızı çınlattım. (Azıcık da olsa ben de sizi kıskandırayım bari.) Kış gelip de motorları garaja kaldırdığınızda bizim çiftliği hatırlarsınız belki... Bilenler bilmeyenlere anlatsın, piliiz (ingilizce "lütfen" demek, Muzaffer Abi, yardım et.)

Günaydın hayırlı haftalar bol kazançlar...

Adaşım bu ne yaaa :mrgreen: açıklarsan sevinirim :queen::queen::queen:
312hjk4.jpg

8zjnlu.jpg

2itiq1v.jpg

Arkadaşlar,
Geziye katılanlar hatırlayacaktır,
Bu pozun yaklaşık yarım saat öncesi hiç tepki göstermeye hatta cevap dahi vermeye cesaret edemeyeceği birinden ültimatonu yedi ve kalemi kırıldı.
Benim kanaatimce;
" Şimdi kotumuz havaya geldi demek istiyor.":mrgreen::wiinkk:

Son düzenleme:
Adana kaza

Bugün motorumu servise bırakmak için mavi bulvardan pınar mahallesini geçip denizli mahallesine gidecektim.ancak pınar mahallesinin 2. taliyol bulunan yerinde malesef bir motorlu arkadaşımız bir araca çarpmıştı durumu ağırdı ve arabadada bebek vardı umarım iyileşir işte çektiğim fotoğraflar
101025150613.jpg

101025150718.jpg

101025150730.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar