kangal olayından haberdar olup zamanı geldiğinde gereğini yapacağım, genelin bilgisineale:
Kangalı geç, tatlıya gel... :queen:
kangal olayından haberdar olup zamanı geldiğinde gereğini yapacağım, genelin bilgisineale:
herkese iyi akşamlar,tüm mt ailesinin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hazakan ve köylü sizlerde hoşgeldiniz
Motorunuz enduro diye kaldırımdan gidip, kaldırımdan inerken size yol veren araca selam bile vermeyen sayın sürücü ciğerim; size de günaydın :queen:
yani intikam sırası boş geçilmeyecek diyorsun:bounce: :mrgreen:
aman abi öbür dünyaya temiz gidelim en azından:queen:
Arkadaşlar şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve dostluğa teşekkür ederim....Sizlerle bu sayfalarda selamlaşmak gerçekten güzeldi....Hepinize bundan sonraki yaşantınızda sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim.....Farkında olmadan kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa oda kusura bakmasın artık.....Hoşca kalın sevgiyle kalın....
Arkadaşlar şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve dostluğa teşekkür ederim....Sizlerle bu sayfalarda selamlaşmak gerçekten güzeldi....Hepinize bundan sonraki yaşantınızda sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim.....Farkında olmadan kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa oda kusura bakmasın artık.....Hoşca kalın sevgiyle kalın....
sevgili dostlarım,arkadaşlarım.bugün fuar açılışında bulundum.fuar tam kelimeyle benim için mükemmeldi.( sadece vippppp kişiler),basın ve bürokratlar ve mankenler eşliğinde açılışı sizlerin yokluğunda gözlerim ve kulaklarımla takip ettim.fuara gelecek kişilere bir şey bırakmadım:queen::queen:geldiğinizde hayal kırıklığına uğramayın.:bounce:şaka,şaka :queen:gerçekten geçen seneki gibi değil .daha güzel. :rendeer:yalnız burda hava çok soğukkkk lütfen içinize içlik giyin mümkünse kazklarla gelin bana dua edersiniz hatta ve hatta eldiven almayı unutmayın:queen:.![]()
Tüm dostlara hayırlı Cumalar olsun.
Hüseyin kardeşim hayırdır, Muzaffer abimiz (fazer) şaka yapar derlerdi, ama seninle ilgili bu tip bilgide yok. En azından seninle doğru iletişim kurmayı başaran arkadaşlara bir açıklama yapman gerekli diye düşünüyorum.:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------
Muzaffer abi, hava durumunda ciddimisin.ale: Motorla gelmeyeceğiz ne içliği, ne eldiveni.
yav hani fuar fotoları adanalı abilerim giden gelen yokmu daha![]()
nasip olursa cumartesi ve pazar günü fuarda olacağız pazar akşamıda fotolar düşer foruma artık![]()
hafta sonu ceyhanda motorun yağını değiştireceğim izlemek isteyen olursa buyursun gelsin selamlar
Kangalı geç, tatlıya gel... :queen:
Motorunuz enduro diye kaldırımdan gidip, kaldırımdan inerken size yol veren araca selam bile vermeyen sayın sürücü ciğerim; size de günaydın :queen:
Günaydın ciğerlerim...:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 ----------
Son sözün bu kadarmı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sağolsun bora abim (ayrıca yengeme çok teşekkür ederim) çok güzel cevizli helva ikram etti:cat: ye gürselim dedi abimi kırmamak için birazda fazla kaçırdım sanırsam:queen: