[Adana - MT]

Günaydın Millet (AŞBC)

Motorunuz enduro diye kaldırımdan gidip, kaldırımdan inerken size yol veren araca selam bile vermeyen sayın sürücü ciğerim; size de günaydın :queen:

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın arkadaşlarım.
yarın fuara gidecek arkadaşlarıma,şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.sağ salim gidin gelin,ihtiyaçlarınızı ucuz ucuz alın,bizim yerimize de gezin.sadece motorlara bakacağınıza eminim.:rendeer::queen::queen::queen:

Motorunuz enduro diye kaldırımdan gidip, kaldırımdan inerken size yol veren araca selam bile vermeyen sayın sürücü ciğerim; size de günaydın :queen:

neee,zaferime yanlış haaa.:farao:eek: kim ise,keseriz biletini :queen::wiinkk:

Günaydın ciğerlerim...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 ----------

yani intikam sırası boş geçilmeyecek diyorsun:bounce: :mrgreen:

kangal olayından haberdar olup zamanı geldiğinde gereğini yapacağım, genelin bilgisine:pale:

aman abi öbür dünyaya temiz gidelim en azından:queen:

Son sözün bu kadarmı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve dostluğa teşekkür ederim....Sizlerle bu sayfalarda selamlaşmak gerçekten güzeldi....Hepinize bundan sonraki yaşantınızda sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim.....Farkında olmadan kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa oda kusura bakmasın artık.....Hoşca kalın sevgiyle kalın....

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve dostluğa teşekkür ederim....Sizlerle bu sayfalarda selamlaşmak gerçekten güzeldi....Hepinize bundan sonraki yaşantınızda sevdiklerinizle birlikte mutlu , sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim.....Farkında olmadan kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa oda kusura bakmasın artık.....Hoşca kalın sevgiyle kalın....

hoppalaaa,ne oldu şimdi,bu da nereden çıktı.:cyclopsan:silent:

Buda moda oldu valla...

Tüm dostlara hayırlı Cumalar olsun.

Hüseyin kardeşim hayırdır, Muzaffer abimiz (fazer) şaka yapar derlerdi, ama seninle ilgili bu tip bilgide yok. En azından seninle doğru iletişim kurmayı başaran arkadaşlara bir açıklama yapman gerekli diye düşünüyorum.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

sevgili dostlarım,arkadaşlarım.bugün fuar açılışında bulundum.fuar tam kelimeyle benim için mükemmeldi.( sadece vippppp kişiler),basın ve bürokratlar ve mankenler eşliğinde açılışı sizlerin yokluğunda gözlerim ve kulaklarımla takip ettim.fuara gelecek kişilere bir şey bırakmadım:queen::queen:geldiğinizde hayal kırıklığına uğramayın.:bounce:şaka,şaka :queen:gerçekten geçen seneki gibi değil .daha güzel. :rendeer:yalnız burda hava çok soğukkkk lütfen içinize içlik giyin mümkünse kazklarla gelin bana dua edersiniz hatta ve hatta eldiven almayı unutmayın:queen:.:p

Muzaffer abi, hava durumunda ciddimisin.:pale: Motorla gelmeyeceğiz ne içliği, ne eldiveni.

Tüm dostlara hayırlı Cumalar olsun.

Hüseyin kardeşim hayırdır, Muzaffer abimiz (fazer) şaka yapar derlerdi, ama seninle ilgili bu tip bilgide yok. En azından seninle doğru iletişim kurmayı başaran arkadaşlara bir açıklama yapman gerekli diye düşünüyorum.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

Muzaffer abi, hava durumunda ciddimisin.:pale: Motorla gelmeyeceğiz ne içliği, ne eldiveni.

yusufum dediğimi yapıp benim ipimle kuyuğa inerlerse yandılarrrrr:queen:belkim bir sazan oltama takılır diye düşünüyorum:bounce:ist hava gayet güzel.bu arada HÜSEYİNİ gayet iyi anlıyorum:cat:herif sitede msj yazıyor bakıyorumda kimseden tıkkkk yok :pr:ilgi yok,bu gidişle bende hüso gibi davranacağım:cat::cherry:takma kafana hüseyinimmmmm:bounce:ben sana kask alimmm hemide soheeee onu tak:)sonrada bas:wiinkk:kim tutar seni:rendeer::rendeer:

Hayırdır :cyclopsan

hafta sonu ceyhanda motorun yağını değiştireceğim izlemek isteyen olursa buyursun gelsin selamlar

Kangalı geç, tatlıya gel... :queen:

bak öbürünü geçmeyeceğim:bounce: ama tatlıyı geçerim:mrgreen:, geleydiniz yiyeydiniz arkadaşım:p gezilere çıkmasamda en azından ortamdan kopmamak adına aradada olsa takılıyorum:bounce: sağolsun bora abim (ayrıca yengeme çok teşekkür ederim) çok güzel cevizli helva ikram etti:cat: ye gürselim dedi abimi kırmamak için birazda fazla kaçırdım sanırsam:queen:

o kim zaferim, bizde endurocu varmı:silent:

Günaydın ciğerlerim...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 ----------

Son sözün bu kadarmı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

o kadar olurmu muzocum, bende söz bitmez:) 1000 liğin hayırlı olsun ne zaman diyeceğiz:bounce:

haydaaaaaaa:cyclopsan

arkadaşlar lütfen bırakın böyle şakaları:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar