[Adana - MT]

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Akşam toplantısında Cengiz abime ev sahipliği için,
Bora başkanımada HEVLA ZİYAFETİ için teşekkürler.

TÜM MT AİLESİNİN MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

Tüm müslüman alemin MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLARIM :rendeer:

Bora kadeş akşam gelemedim, bizim payımızı ayırdın değilmi :silent:

istanbuldan tüm canlarıma merhaba hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim.
TÜM MT AİLESİNİN MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.bu arada fuarın bugünkü vipppppp açılışına katıldıktan sonra :bounce:cumaya dönüyorum.syg:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Bora kadeş akşam gelemedim, bizim payımızı ayırdın değilmi :silent:

kardeş hoş gelmişsin.
akşam silip süpürüldü,süpppeeer olmuştu.:cat:inan kalmadı.:queen:demirgürsel bitirdi.:queen:

gökhancığım,nasılsınız kardeş,İzmir'de havalar nasıl?evdekilere selamlar,özledik valla.:rendeer:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

Tüm müslüman alemin MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLARIM :rendeer:

Bora kardeş akşam gelemedim, bizim payımızı ayırdın değilmi :silent:

dostum senin payında dahil, bütün payları ben yedim:queen:

istanbuldan tüm canlarıma merhaba hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim.
TÜM MT AİLESİNİN MUBAREK MEVLİT KANDİLİNİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.bu arada fuarın bugünkü vipppppp açılışı na katıldıktan sonra :bounce:cumaya dönüyorum.syg:rendeer:

abim benim büyük adamsın ne diyim:cat: :rendeer:

kardeş hoş gelmişsin.
akşam silip süpürüldü,süpppeeer olmuştu.:cat:inan kalmadı.:queen:demirgürsel bitirdi.:queen:

abi böyle olaylarda gelen yer içer gelmeyenin hakkını gelenler yer diye bir kuralımız var bilmiyormusun başkanım:queen:

Adana İl Temsilcisi
muzafferciğim,bir akşam bize geldiğinizde sana özel yaptırırım kardeş.:wiinkk:

Kandiliniz mübarek olsun ey Adana Mt nin değerli üyeleri.

Sayın başkanım, helva hakkımızın demir gürsel tarafından gasp edilmesini esefle öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşımızın daha önceki gezilerde de kangal ile sucukları motoruna yüklediği bilinilmektedir. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim :queen:

Adana İl Temsilcisi

Sayın başkanım, helva hakkımızın demir gürsel tarafından gasp edilmesini esefle öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşımızın daha önceki gezilerde de kangal ile sucukları motoruna yüklediği bilinilmektedir. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim :queen:

şikayetiniz dikkate alıyorum ve DEMİRGÜRSEL'i adaşına havale ediyorum.o gerekeni yapacaktır.(akşam zaten yüzüne karşı planlar yapıyordu.):queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,tüm mt ailesinin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Hazakan ve köylü sizlerde hoşgeldiniz

Bu söylediklerini sakın unutma :bounce:

yani intikam sırası boş geçilmeyecek diyorsun:bounce: :mrgreen:

kangal olayından haberdar olup zamanı geldiğinde gereğini yapacağım, genelin bilgisine:pale:

şikayetiniz dikkate alıyorum ve DEMİRGÜRSEL'i adaşına havale ediyorum.o gerekeni yapacaktır.(akşam zaten yüzüne karşı planlar yapıyordu.):queen:

aman abi öbür dünyaya temiz gidelim en azından:queen:

sevgili dostlarım,arkadaşlarım.bugün fuar açılışında bulundum.fuar tam kelimeyle benim için mükemmeldi.( sadece vippppp kişiler),basın ve bürokratlar ve mankenler eşliğinde açılışı sizlerin yokluğunda gözlerim ve kulaklarımla takip ettim.fuara gelecek kişilere bir şey bırakmadım:queen::queen:geldiğinizde hayal kırıklığına uğramayın.:bounce:şaka,şaka :queen:gerçekten geçen seneki gibi değil .daha güzel. :rendeer:yalnız burda hava çok soğukkkk lütfen içinize içlik giyin mümkünse kazklarla gelin bana dua edersiniz hatta ve hatta eldiven almayı unutmayın:queen:.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar