[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
evet,bende buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.:rendeer: biz güya bir kahve içmeye durduk.ısrarlarına dayanamayıp,kaldık,çok iyi ağırladılar sağolsunlar.çok güzel bir gün geçirdik sayelerinde.ama görmeliydiniz,oldukça serindi,ürperdik resmen orada.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 AM ----------

motoru az sonra teslim ediyorum yorumlarınıza geç kaldınız

bak,eksik gedik ne varsa tamamla,üzme mustafa abimizi sonra.::cekic::::tartis::::saad::::yanliss:

Akacak kan damarda durmaz, ne yapsak artık geç Mustafa abiye :salut:

Bora abi sendeki değişiklik gözümden kaçtı sanma :bounce:

Fotoraf-0018.jpg

Adana İl Temsilcisi
yok kardeş değişiklik filan.bahçeye süs biberi toplamaya giderken,giyecek terlik yoktu,baktım orada bayan terliği var,ne olacak dedim,o arada muzaffer de bir resmini çekeyim dedi,poz verdik ambiyansa uygun.:mrgreen:eek: kadar,sadece resim yani ammman ha,yanlış anlaşılmasın.:bounce:

yediğiniz içtiğiniz afiyet olsun, resimler biraz az olmuş.motorlarınızı beğenmiyorsunuz herhalde hiç resim göremedim:mrgreen:

Tayfun üstad... Hayırlı olsun... İlk fırsatta DL 650 alacağını tahmin ediyorum...

gökhan hocam temmuz sonuna kadar hiç birşey belli degil öncelik şu evin çıkıp çıkmaması ama dl alamam galiba.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 PM ----------

tayfunum hayırlısı olsun,ev daha önemli sıkma canını motor dediğin evde yatıyor itin olur ne zaman geziye gidersen alo de gel motoru al zaten 2 haftaya kadar ankaraya gidicez 2 hafta yokuz sende kalabilir sıkma canını[/QUOTE]

cengiz abi teşekürler söylemen düşünmen yeter. hayırlısı ile bakarız bi çaresine inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

güzel bir gezi olmuş ama neden az katılım olmuş herkez işte güçte anlaşılan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiki kahve içmeye çıkmışsınız,kahve hariç herşeyi silip süpürmüşsünüz,neyseki gürsel yokmuş:mrgreen:

EPDK benzin fiatını düzenlemiş kendi çapında 3000 tl.yapmış vah vah ne kadar iyi düzenlemiş,

Adana İl Temsilcisi
Benim cep telefonumu beğenmiyormusun :farao: Bak ne güzel çekmiş :p

yooo hayır,telefonun güzel çekmiş.:cat::p

[/COLOR]güzel bir gezi olmuş ama neden az katılım olmuş herkez işte güçte anlaşılan

biz buraya duyuruyu yaptık,molaya gelen giden olmadı.:cyclopsan

Haluk ciğerim bu yedikleriniz sana ev kirasına zam olarak geri dönecektir :queen:

:queen::queen::queen:

artık bu resimlerden sonra atar o çakma telefonunu:queen:

yok yok bak ne güzel çekmiş,maşşallah.:cat::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar