[Adana - MT]

Günaydın Millet

Valvoline zincir yağları 20TL/adetten satışa sunulmuştur. Müracat Mustafa abiiii :cherry:

Geç kalmayın isminizi yazdırın, çekilişle sahipleri belirlenecektir :queen:

Günaydın arkadaşlar :) hepinizi bol kazançlar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 AM ----------

Günaydın Millet

Valvoline zincir yağları 20TL/adetten satışa sunulmuştur. Müracat Mustafa abiiii :cherry:

Geç kalmayın isminizi yazdırın, çekilişle sahipleri belirlenecektir :queen:

Daha önce 10 TL ye veriyordu, ne oldu BMW alınca acısını bizdenmi çıkarıyor :mrgreen:

günaydın arkadaşlar

mustafa abi avatarını değişsen diyorum pek eski duruyor selamlar

gunaydin millet mustafa abide artik civata doken guruba eklendi (zafer abi )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 AM ----------

yaw arkadaşlar bu fuat usta varya çok yaman adammış be. adam aldı anahtarı eline mustafa abiye vermiyor birtürlü. yok efendim bu anahtar dönmez, cebimden birtürlü çıkmıyor diye diye mustafa abiden 50 tl yi kopardı valla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

bende fazla faturayı etin sinirlisini sinirsizini ayıranlara fatura ederim.

ben niye gormedim oooooooooooo parayi

Daha önce 10 TL ye veriyordu, ne oldu BMW alınca acısını bizdenmi çıkarıyor :mrgreen:

:queen: :queen: :queen:

günaydın hayırlı işler arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/62953-satilik-cbf-500-full.html

zafer buna bir bakıver.satınca ne düşündüğünü bilmiyorum, belki düşünürsün diye ekledim

slm ...adana mt.. karadeniz rotanız belli oldumu...motofest 2009 artvin festivaline katılacakmısınız..biz temmuz 5 veya 6 sı sabahı yola çıkıyoruz..görüşmek dileğiyle ,,

mustafa abicim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :rendeer:

Pamuk eller cebe :bounce:

mustafa abi avatarını değişsen diyorum pek eski duruyor selamlar

Mustafa abi gezmekten PC başına gelemiyor :queen:

gunaydin millet mustafa abide artik civata doken guruba eklendi (zafer abi )

Ben çıktım çıkacam inşallah :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/62953-satilik-cbf-500-full.html

zafer buna bir bakıver.satınca ne düşündüğünü bilmiyorum, belki düşünürsün diye ekledim

Sağolasın ciğerim, birşey düşünmüyorum valla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selam ancak girebildim,malum angarayı hallettik geldik bu zabah Mustafa abi hayırlı olsun abi,güle güle kullanmak nasip etsin darısı da olmayanlara olsun cıvata dökmeyen olsun:mrgreen:
akşam görüşmek üzere yemeğin üstünede tatlı ne gider ammaaaaaa

muzaffer abi yine kayıp ilanmı versek,yoksa mersinde keyifmi çatıyor

herkese selam ancak girebildim,malum angarayı hallettik geldik bu zabah Mustafa abi hayırlı olsun abi,güle güle kullanmak nasip etsin darısı da olmayanlara olsun cıvata dökmeyen olsun:mrgreen:
akşam görüşmek üzere yemeğin üstünede tatlı ne gider ammaaaaaa

muzaffer abi yine kayıp ilanmı versek,yoksa mersinde keyifmi çatıyor

Hoşgeldiniz, inşallah istediğiniz gibi olur... Akşama görüşmek üzere :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------

selam adanalılar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 PM ----------

http://www.sahibinden.com/orjinal_cbf_500-03WQQaXQQ14908314WQQpXQQdisplayitem
gökhan hocam sanırım bir ara naked istediğinden bahsetmiştin, bir bak istersen

ikidebir motorunu gösterip, millete motor buldum diyorsun ya, helal olsun sana. Bu da bi satış taktiği :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar