[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın,hayırlı işler herkese kazasız sürüşler

harbi zevksizmişsin be abi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------

ben kaçar, iş beni bekliyor:mrgreen:

Herkese merhaba max 4800TL civarı makine arıyorum. Acil alınık. Ağzım köpürüyor. Motor lazım. Tarz farketmez de cbf 250 gibi bişi olmasın. Çok alternatif olmayabilir. Varsa bana iletin lütfen. Yoksa ben bişiler alcam gibi.

Dışlama mı var ne?

Son düzenleme:
Valla abi o fiyata ne varsa düşünebilirm. Temiz olsun yeter aslında. Benmde baktıım bazı makineler var ama etrafta o fiyata daha iyi alternatifler varsa kaçırmak istemem.

Birde bu saatte dükkanı açıyorum mu desem kapatıyorum mu:cherry:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
herkese günaydın.

yarın yola çıkacak arkadaşlara,iyi yolculuklar diliyorum.

eğer son dakika golü yemeseydik,şu saatlerde bizde,KARADENİZ yolunda olacaktık.:pr:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar sağlıklı günler dilerken Bora kardeşimede teşekkürler kala kala üç kişi kaldık hayırlısı olsun ben haftaya Allah izin verirse dönerim görüşmek dileğiyle hoşçakalın.:bounce:

Günaydın arkadaşlar sağlıklı günler dilerken Bora kardeşimede teşekkürler kala kala üç kişi kaldık hayırlısı olsun ben haftaya Allah izin verirse dönerim görüşmek dileğiyle hoşçakalın.:bounce:

Yola çıkacak arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar dilerim....:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 AM ----------

Günaydın Adan Mt. Hayırlı işler.:rendeer:

Sanada Günaydın Korkut kardeş :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar