[Adana - MT]

Çok alıngansın ciğerim :mrgreen:

sorma bu aralar böyleyim.

senin gözün aydın :mrgreen: şimdi senin kurtların birikmiştir :cherry: Rotamız nereye Kaptan :silent: Kimler geliyor bellimi :silent:
Belki bende gelirim :wiinkk:

hemde ne birikti.

günaydın adana mt ben bu hafta yokum haftayada yokum öbür haftada yokum selamlar

completly absent. dikkat et de sınıfta kalma:queen:

bi rahat vermediniz resmime:pr: alın deyiştirdim :mrgreen:
bakalım bir dahaki ne olacak :silent:
to be continous:cherry:

bak ya yine yanlış yazmışlar. to be continued olacak. lütfen derslerimize düzgün çalışalım.

noluyor sabah sabah ciğerim ,miyerim şifrelimi konuşuyonuz bakemmm.bu hafta dolu yağacak onun için tedbirli olalım kardeşler.sadece kıl çadırı güzergahı açık ona göre gezi proğramı yapalım.takılın bana yaşayın derim nasıl olsa motosikletlerimiz yolu iyi biliyor.ne demişler aniyi yol bilndik yol deyommmm:queen:BİRDE ADAŞIMLA MI GİDİYONUZ YOKSA BENLEMİ GİDİYONUZ BU HAFTAKİ GEZİYE.beni seven benle gelir benle gelenler parmak kaldırsın.adaşımla giden ayak kaldırsın.haydi beyler kaladırın görelim..

bak muzaffer abi seni severim bilirsin ama bu polemikler hiç hoş olmuyor. lütfen dikkatli olalım. yani seni bu milleti birbirine kırdırıyorsun. ayıp olmuyormu. yakışırmı senin yaşındaki adama torunun olacak nerdeyse. ayıp yahu cık cık cık.

singel ne demek muzocum,yani yengeyi evde bırakıcan tek takılacan ben öyle anladım:mrgreen:buna kargalar bile güler hadi bende güleyim:queen:

Cengizim, tek motor olarak kast etmiştim :mrgreen: Yengensiz gezermiyim hiç :wiinkk:

noluyor sabah sabah ciğerim ,miyerim şifrelimi konuşuyonuz bakemmm.bu hafta dolu yağacak onun için tedbirli olalım kardeşler.sadece kıl çadırı güzergahı açık ona göre gezi proğramı yapalım.takılın bana yaşayın derim nasıl olsa motosikletlerimiz yolu iyi biliyor.ne demişler aniyi yol bilndik yol deyommmm:queen:BİRDE ADAŞIMLA MI GİDİYONUZ YOKSA BENLEMİ GİDİYONUZ BU HAFTAKİ GEZİYE.beni seven benle gelir benle gelenler parmak kaldırsın.adaşımla giden ayak kaldırsın.haydi beyler kaladırın görelim..

Bence yengemle tek git, çok romantik bir kahvaltı geçir ondan sonrada BP de birer çay molası verin :cat: veeeee mutlu son Adanaya gelin :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
teyy teyyy teeeeeeeyyyy sinegelller to be contunes ler felan abim ben bu işin sonunu ii görmüyorum :p

bakıyorumda coşmuşsunuz millet
motorunu yıkamak isteyen menderes adasına gelsin.ben çıkıyorum :king:

Bence yengemle tek git, çok romantik bir kahvaltı geçir ondan sonrada BP de birer çay molası verin :cat: veeeee mutlu son Adanaya gelin :mrgreen::mrgreen:[/QUOTE]

sensiz içime sinmiyor madem öyle buseferlik bende size katilim gayrııııı:queen:HALUK AYIP OLUYO BAKK ben senmiyim herkesi birbirine düşürim:cherry::cherry:ben milleti biraraya topliyom bak ilk fikri değişen bem oldum.sende bilirsin bende seni seviyom fakat sana bu gezide acımiyacam hazırlıklı gel onamm göre.faturan HAZIRRRR:queen::queen::queen:

İyi akşamlar arkadaşlar.:rendeer:

Zafer abi geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç iyi gelir.:)

Mustafa abi başın sağolsun allah birdaha böyle acı göstermesin. :pale:

İyi Akşamlar arkadaşlar,umarım herkes iyidir iyi olduğunuz her halinizden belli,başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkürler(Teyzemin oğlu rahatsızdı belden aşağısı tutmuyordu 20 senedir çekiyordu onu kaybettik)Akşamları oraya gidiyoruz Pazar günü büyük bir ihtimalle geziye katılırız görüşmek üzere.:bounce:

Bence yengemle tek git, çok romantik bir kahvaltı geçir ondan sonrada BP de birer çay molası verin :cat: veeeee mutlu son Adanaya gelin :mrgreen::mrgreen:

sensiz içime sinmiyor madem öyle buseferlik bende size katilim gayrııııı:queen:HALUK AYIP OLUYO BAKK ben senmiyim herkesi birbirine düşürim:cherry::cherry:ben milleti biraraya topliyom bak ilk fikri değişen bem oldum.sende bilirsin bende seni seviyom fakat sana bu gezide acımiyacam hazırlıklı gel onamm göre.faturan HAZIRRRR:queen::queen::queen:[/QUOTE]

canın sağolsun itin olur.

fakat biraz önce baktım yine yağış gösteriyor yaw

İyi akşamlar cümleten :cat:

İyi Akşamlar arkadaşlar,umarım herkes iyidir iyi olduğunuz her halinizden belli,başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkürler(Teyzemin oğlu rahatsızdı belden aşağısı tutmuyordu 20 senedir çekiyordu onu kaybettik)Akşamları oraya gidiyoruz Pazar günü büyük bir ihtimalle geziye katılırız görüşmek üzere.:bounce:

allah kurtarmış, tekrar başın sağolsun...

fakat biraz önce baktım yine yağış gösteriyor yaw

B planı yokmu :p bence hava güzel olacak :cat: geçen hafta da öyleydi..

Bora kardeş, sensiz geziyemi gidilir :silent: Katılmanı önemle rica ediyorum :cat:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
İyi akşamlar cümleten :cat:
Bora kardeş, sensiz geziyemi gidilir :silent: Katılmanı önemle rica ediyorum :cat:

kardeş aslında benimde canım gidiyor gezi için ama ,o vefat eden arkadaşımın 7 si,oraya gitmem gerek,annemin ziyareti ,k.peder ameliyat oldu,onu hastanede ziyaret ve ufak tefek birkaç iş daha var.hepsini bu hafta halledeyim de haftaya boşa çıkayım.

abooo,şimdi aklıma geldi,haftaya da o paylaşılamayan oyumu kullanacağım yav.:pr::queen:

Son düzenleme:
Mustafa abi başın sağolsun... Allah rahmet eylesin.

Bora hocam sensiz gezi olmaz yaaa.

Son düzenleme:
hayırdır zafer :cyclopsan hastayım diyorsun piizlenmeye niyetleniyorsun, ne iş :silent: :mrgreen:

kardeş aslında benimde canım gidiyor gezi için ama ,o vefat eden arkadaşımın 7 si,oraya gitmem gerek,annemin ziyareti ,k.peder ameliyat oldu,onu hastanede ziyaret ve ufak tefek birkaç iş daha var.hepsini bu hafta halledeyim de haftaya boşa çıkayım.

abooo,şimdi aklıma geldi,haftaya da o paylaşılamayan oyumu kullanacağım yav.:pr::queen:

iyide haftayada seçim var.

arkadaşlar malisef gene motosikletsiz kaldım artık emanat motosikletle gelmeye çalışacam.fakat geziye gelmiyecek arkadaşlarım herhalde beni geziye gitmeme mani olmazlar tekliflere açığım bakim kimler bana atını verecek.haydi bire yiğidolar teklifleri bekliyorum:bounce::bounce::wiinkk:

adana mt ye sesleniyorum

adana mt, yarın (22.03.2009 pazar) gezi var mı. yağış görünmüyor.varsa katılmak isterim.program yazarsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar