Çok alıngansın ciğerim :mrgreen:
sorma bu aralar böyleyim.
senin gözün aydın :mrgreen: şimdi senin kurtların birikmiştir :cherry: Rotamız nereye Kaptan :silent: Kimler geliyor bellimi :silent:
Belki bende gelirim :wiinkk:
hemde ne birikti.
günaydın adana mt ben bu hafta yokum haftayada yokum öbür haftada yokum selamlar
completly absent. dikkat et de sınıfta kalma:queen:
bi rahat vermediniz resmimer: alın deyiştirdim :mrgreen:
bakalım bir dahaki ne olacak :silent:
to be continous:cherry:
bak ya yine yanlış yazmışlar. to be continued olacak. lütfen derslerimize düzgün çalışalım.
noluyor sabah sabah ciğerim ,miyerim şifrelimi konuşuyonuz bakemmm.bu hafta dolu yağacak onun için tedbirli olalım kardeşler.sadece kıl çadırı güzergahı açık ona göre gezi proğramı yapalım.takılın bana yaşayın derim nasıl olsa motosikletlerimiz yolu iyi biliyor.ne demişler aniyi yol bilndik yol deyommmm:queen:BİRDE ADAŞIMLA MI GİDİYONUZ YOKSA BENLEMİ GİDİYONUZ BU HAFTAKİ GEZİYE.beni seven benle gelir benle gelenler parmak kaldırsın.adaşımla giden ayak kaldırsın.haydi beyler kaladırın görelim..
bak muzaffer abi seni severim bilirsin ama bu polemikler hiç hoş olmuyor. lütfen dikkatli olalım. yani seni bu milleti birbirine kırdırıyorsun. ayıp olmuyormu. yakışırmı senin yaşındaki adama torunun olacak nerdeyse. ayıp yahu cık cık cık.