yemezler gelseydin.herzamanki gibi güzeldi
adaşım malumunuz sevgili eşim geçen hafta kahvaltıya gidemediği için affınıza sığınarak bu hafta yörük çadırına gideceğim.siz serbessiniz fakat bana katılablirisiniz:queen::queen::queen:r:
r:
r:
Murat arkadaşımızın (fevri) satınaldığı Suzuki DL 650 motosikleti hayırlı olsun. Kazasız belasız bin Muratcığım.
günaydın arkadaşlar,hepinize sağlıklı günler dilerim.:rendeer:
muratcığım,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız bin kardeş.:cat:
zaferciğim sana da günaydın.
Günaydın canlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Muratım fevrim motorun hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin keyifle kullan,
Gürselim avatarını sana yakıştıramadım,geçmişte yaşanan her hata gelecekte edinilecek tecrübedir,hiç olmazsa çiçek resmi koy
İsmaildemir kardeş sanada adanadan sıcacık selamlar
Günaydın arkadaşlar :rendeer:
Murat kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda birlikte gezme dileğimle :cat:
Demirgürselim eşek aslında güzel bir hayvan, hani aslanla eşeğin fıkrası var ya :mrgreen: ilk gördüğümde hemen o aklıma geliyor :queen:
yok yaw mersin tarafına değil namrun denilen bir yer varmış oraya gidilecek.
murat motorun hayırlı olsun. güle güle bin.
adaşım benm gideceğim yer belli .sizlerde şu namrun varya hani ikimizin et yediği yer sucuk yemiştik işte orda atların olduğu dğ var.onun ismide atdağ işte orası dönüşte kadıncık barajı sonra otoban anladınmı yörümm.hani sert:rendeer: soladığımız yer sonra önden gidip sucuk yedik ...MURAT ARKADAŞIM yeni motosikletiniz hayırlı olsun.namrun hakkında biraz daha detay lütfen :silent:
adaşım benm gideceğim yer belli .sizlerde şu namrun varya hani ikimizin et yediği yer sucuk yemiştik işte orda atların olduğu dğ var.onun ismide atdağ işte orası dönüşte kadıncık barajı sonra otoban anladınmı yörümm.hani sert:rendeer: soladığımız yer sonra önden gidip sucuk yedik ...MURAT ARKADAŞIM yeni motosikletiniz hayırlı olsun.
yav kardeşim sen laftan anlamıyon hehalde.özlemişim oaraları, tabi ya oraya gidelimmm:queen:
yav kardeşim sen laftan anlamıyon hehalde.r:
r: been kıl çadırındayım yoksa gelirdim:queen::queen:atın dağına yani atdağa sen git bakim bensiz:bounce:
adaşım sende beni anlamıyon galibasenin gittiğin istikamete gitmekten yoruldum artık
r:, biraz değişiklik olsun güzel kardeşim. sen yengemi ikna et bizimle gelin
:mrgreen:
abi can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırıyorum, tesbih alacam bi tane:mrgreen:Gürselim avatarını sana yakıştıramadım,geçmişte yaşanan her hata gelecekte edinilecek tecrübedir,hiç olmazsa çiçek resmi koy
Demirgürselim eşek aslında güzel bir hayvan, hani aslanla eşeğin fıkrası var ya :mrgreen: ilk gördüğümde hemen o aklıma geliyor :queen:
zaferciğim sana da günaydın.
:queen:Haydi cimbom Haydi cimbom haydiiiiiiiiii Tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii:queen:
zaferim sende bir düzelemedin yani :salut:
:queen:Haydi cimbom Haydi cimbom haydiiiiiiiiii Tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii:queen: