[Adana - MT]

Güzel planlanmış bir geziye benziyor :cat: Keşke bende gelebilsem :salut:
Kardeş senin koyacağın kurallar yokmu :silent:

Gökhan kardeş, sen daha iyi bilirsin ama en doğrusunu yapıyorsun :cat: ilerde bu birikimleri yapamazsın, ya hanımın isteği bitmez yada çocukların :pale: onun için ne yaparsan şimdi yaparsın. Sana allah yardımcın olsun :cat:

aynen sevgili adaşıma katılıyorum.evlende gör anyayı konyayı benim şimdiki aklım olsa evlenmezdim.GÖKHANNNNN yav kardeşim yolun başındasın iyi düşündünmü.acıyorum sanaaaa.beni mutlaka örnek almalısın diğer arkadaşlara sorabilirsin:pr::pr:Hakkaten sevgili HALUKÇUĞUM gezi kuralların olacakmı bende merak ediyorum. bilehare banada söylersen memnun olurum:bounce::bounce:

Murat arkadaşımızın (fevri) satınaldığı Suzuki DL 650 motosikleti hayırlı olsun. Kazasız belasız bin Muratcığım.

Gökhan kardeş, sen daha iyi bilirsin ama en doğrusunu yapıyorsun :cat: ilerde bu birikimleri yapamazsın, ya hanımın isteği bitmez yada çocukların :pale: onun için ne yaparsan şimdi yaparsın. Sana allah yardımcın olsun :cat:
çok acıklı yazmışsın dostum Allah yardımcın olsun, vah kardeşim vah nede dertliymişsin :salut: :queen: :cherry:
:rendeer: İyi akşalar sevgili arkadaşlar. :rendeer:

sanada canım :rendeer: :queen:

gürselim bu avatar sana pek yakışmamış yani ne bileyim hayvanlar aleminden daha karizmatik bi hayvan seçebilirdin. şöyle kaplan aslan falan gibi. eşşek halk arasında da pek tutulan bi hayvan olmadığı için... ha gözleri güzeldir tamam ama senin gözlerin hiç onunkine benzemiyor. ne bileyim eşşek kafam demeye mi getiriyon ne ediyon:p:cherry: anlamdımki

Güzel planlanmış bir geziye benziyor :cat: Keşke bende gelebilsem :salut:
Kardeş senin koyacağın kurallar yokmu :silent:

seni de aramızda görmekten onur duyarız diyecem ama daha aramız diyebileceğim kişi sayısı oluşmadığı için bişey diyemiyom sevgili muzaffer abicim.

Son düzenleme:
gürselim bu avatar sana pek yakışmamış yani ne bileyim hayvanlar aleminden daha karizmatik bi hayvan seçebilirdin. şöyle kaplan aslan falan gibi. eşşek halk arasında da pek tutulan bi hayvan olmadığı için... ha gözleri güzeldir tamam ama senin gözlerin hiç onunkine benzemiyor. ne bileyim eşşek kafam demeye mi getiriyon ne ediyon:p:cherry: anlamdımki

aaaaaaaaaaaaaa:cyclopsan halbuki ben çok sevdim :mrgreen:
eşek gözlü diye bir söz vardır eskilerde, boşamı, en güzel gözler onda
teşhisinde pek yanlış deyil:zamanında devlet memuru yapmak için ne kadar uğraştı çevrem, ben yok dedim illa beden eğitimci olacam:) onuda olamadık şimdide duruma bak :pr:
neyse beni boşgeç haberler sende mardin yolcusu sensin, herşey tamammı, yeğenlerimin yeri hazırmı motorunda :cherry:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

sanada ciğeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:mrgreen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,hepinize sağlıklı günler dilerim.:rendeer:

Murat arkadaşımızın (fevri) satınaldığı Suzuki DL 650 motosikleti hayırlı olsun. Kazasız belasız bin Muratcığım.

muratcığım,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız bin kardeş.:cat:

zaferciğim sana da günaydın.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın canlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Muratım fevrim motorun hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin keyifle kullan,

Gürselim avatarını sana yakıştıramadım,geçmişte yaşanan her hata gelecekte edinilecek tecrübedir,hiç olmazsa çiçek resmi koy

İsmaildemir kardeş sanada adanadan sıcacık selamlar

Günaydın arkadaşlar :rendeer:
Murat kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda birlikte gezme dileğimle :cat:
Demirgürselim eşek aslında güzel bir hayvan, hani aslanla eşeğin fıkrası var ya :mrgreen: ilk gördüğümde hemen o aklıma geliyor :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hiç kimse dün akşamdan bahsetmiyor ne yaptınız,resim falan çekmedinizmi,katılım yüksekmiydi yoklama aldınızmı gelemiyorsak resimlerden özlem giderirdik hiç olmazssa

ya hiç kimse dün akşamdan bahsetmiyor ne yaptınız,resim falan çekmedinizmi,katılım yüksekmiydi yoklama aldınızmı gelemiyorsak resimlerden özlem giderirdik hiç olmazssa

yemezler gelseydin.herzamanki gibi güzeldi

adaşım malumunuz sevgili eşim geçen hafta kahvaltıya gidemediği için affınıza sığınarak bu hafta yörük çadırına gideceğim.siz serbessiniz fakat bana katılablirisiniz:queen::queen::queen::pr::pr::pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar