[Adana - MT]

Bir benmiyim perişan gecenin karanlığında,yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

diyor şair Necip fazıl abasıyanık:)

başka neler söylüyor abi şair :mrgreen::mrgreen:

haluk hocam senin tişört yaptırma işinde fikir vermek maksatlı bak bakalım bizim vstrom tşörtlerine nasıl olmuş

tşörtün önden görünüşü

buda arkadan görünüş

ya bu artcımı öncümü ben anlayamadım. sizce hangisidir

yoksa artçı böylemi olmalı (adamdaki keyfe bak)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada şimdi hatırladım. mersindeki diğer aquila kullanıcısı arkadaşım "viceroy" geçenlerde telefon etmişti. 19 nisan günü osmaniyeye bizimle birlekte gelmek istiyorlar. ben de olur demiştim aslında biraz da sizin adınıza konuştum ama. böyle bir durum var. bilgilerinze çarşamba günü toplantıda görüşürüz olmazsa.

yav halukçuğum ha sen konuşmuşsun ha biz farkedermi ağzına sağlık olay bitmiştir.teşekkürler

Gökhan hocam, inşallah en kısa zamanda iyileşir ve gezilerimizde aramızda görürüz :cat: tekrar geçmiş olsun :rendeer:
Komşunada büyük geçmiş olsun, atlatımı :silent:

aynen katılıyorum

Bir pazar günüde dörtyol istikametine gelelim diyoruz :cat: bize nereyi önerirsin, biliyorsun kalabalık geliyoruz o nedenle bizi ağırlıaycak mekan büyük olmalı :mrgreen:

adaşım malumunuz sevgili eşim geçen hafta kahvaltıya gidemediği için affınıza sığınarak bu hafta yörük çadırına gideceğim.siz serbessiniz fakat bana katılablirisiniz:queen::queen::queen::pr::pr::pr:

Tayfun bi alemsin :mrgreen:
Artçı, öncü, derken sepetci oldu :mrgreen::mrgreen:

sende sepetiçiyi tanıyon herhalde.BUNE TAYFUNUM bizi sende sepetçimi yaptın yavvvv.ayıptır ya:bounce::bounce:biz sürücüyüz sürücüüüü.:cherry::cherry:

Son düzenleme:
başka neler söylüyor abi şair :mrgreen::mrgreen:

haluk hocam senin tişört yaptırma işinde fikir vermek maksatlı bak bakalım bizim vstrom tşörtlerine nasıl olmuş

valla çok güzel olmuş da bizde tek motor yokki o yüzden ortaya karışık bişi yapmak lazım.

şimdiiii ben buna çok yorum yaparım da burda ayıp kaçar sonra da moderatör abiler bize kızar. acaba bi tek benim aklımamı geldi. yoksa ben mi fazla hınzırım. bence çoğunuzun aklına gelmiştirde bişi demiyonuz ayıp olmasın diye ama ben yinede söyleeden edemiycem. saksafon çok güzel bir müzik aleti.

valla çok güzel olmuş da bizde tek motor yokki o yüzden ortaya karışık bişi yapmak lazım.

şimdiiii ben buna çok yorum yaparım da burda ayıp kaçar sonra da moderatör abiler bize kızar. acaba bi tek benim aklımamı geldi. yoksa ben mi fazla hınzırım. bence çoğunuzun aklına gelmiştirde bişi demiyonuz ayıp olmasın diye ama ben yinede söyleeden edemiycem. saksafon çok güzel bir müzik aleti.

ABİ omüzik aleti nerde satılır.nasıl bişeydir ben hiç görmedim.bana bu konuda öneriniz varmı

@hasan; sevgiler...

Bora abi yatarken değil kalkınca yazdım Allah çarpsın

Adana MT sizi ahlaka davet ediyorum, özellikle ciğerim Haluk seni (lcv.4440333)

ABİ omüzik aleti nerde satılır.nasıl bişeydir ben hiç görmedim.bana bu konuda öneriniz varmı

abi bilmiyorum valla bulsam bende alıcam.

@hasan; sevgiler...

Bora abi yatarken değil kalkınca yazdım Allah çarpsın

Adana MT sizi ahlaka davet ediyorum, özellikle ciğerim Haluk seni (lcv.4440333)

niye yaw ne dedimki sanatsal bir müzik altinden bahsediyoruz. üstelik clinton da çalıyodu ondan.

:rendeer: İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. :rendeer:

Halukcuğum sen ne fenasın aklından neler geçiyor öyle beni iyi güldürdün. :queen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,sarı zambak kardeşimize piyango vurmuş.motorunu modifiye etmiş.:queen::queen:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar:rendeer:
herkesin keyfi yerinde heralde espiriler arka arkaya patlıyor:)
sarızambak kardeşimizede hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın şanına yaraşır bi motor yapmış:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın motorize dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Boracım velet bir harika bizim yapamadığımızı yapıyor şelefsisim,

Tayfunum resimler bir harika özellikle öncüye bayıldım bu haliyle klarnetçilere benzemiş:) seviye biraz daha yüksek olsa dilim dönmüyor:p

Selam Arkadaşlar 2 Yıl Aradan Sonra Artık Bende Varım
Motorum 600 F Yada Zx10 Um Değil Ama Ybr 125 Bu Defa Heralde Yola Giderim Yeniden Sizlerle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osmanım hoşgeldin ciğerim,yaşıyonmu olim sen ya,bir batıyorsun bir çıkıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar