[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın canlarım,dostlarım kardeşlerim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Ya Mustafa abi anlamadım ama başınız sağolsun,yukarılara kadar okudum arkadaşlar sadece başınız sağolsun demiş kim dir bilmiyoruz allah geride kalanlara sabır versin,

bu avatardaki resmin filminin çorum versiyonu var abi onu bir izle youtubeden:cherry:

resmime karışma, çok sevdim bu resmi,
nasılmış versiyon de bakem

ne yazacam youtube ye

Son düzenleme:
noluyor sabah sabah ciğerim ,miyerim şifrelimi konuşuyonuz bakemmm.bu hafta dolu yağacak onun için tedbirli olalım kardeşler.sadece kıl çadırı güzergahı açık ona göre gezi proğramı yapalım.takılın bana yaşayın derim nasıl olsa motosikletlerimiz yolu iyi biliyor.ne demişler aniyi yol bilndik yol deyommmm:queen:BİRDE ADAŞIMLA MI GİDİYONUZ YOKSA BENLEMİ GİDİYONUZ BU HAFTAKİ GEZİYE.beni seven benle gelir benle gelenler parmak kaldırsın.adaşımla giden ayak kaldırsın.haydi beyler kaladırın görelim..

Son düzenleme:
Gürselim eşekten daha güzel olduğu kesin,

Pazar günü hava açık ve güneşli isteyen istediği yere gidebilir ben biladeri kandırabilrsem muzaffer abime takılacam

Son düzenleme:
noluyor sabah sabah ciğerim ,miyerim şifrelimi konuşuyonuz bakemmm.bu hafta dolu yağacak onun için tedbirli olalım kardeşler.sadece kıl çadırı güzergahı açık ona göre gezi proğramı yapalım.takılın bana yaşayın derim nasıl olsa motosikletlerimiz yolu iyi biliyor.ne demişler aniyi yol bilndik yol deyommmm:queen:BİRDE ADAŞIMLA MI GİDİYONUZ YOKSA BENLEMİ GİDİYONUZ BU HAFTAKİ GEZİYE.beni seven benle gelir benle gelenler parmak kaldırsın.adaşımla giden ayak kaldırsın.haydi beyler kaladırın görelim..

Ben bu tartışmanın içine girmem :farao: ben gezmekten vazgeçtim :pale: ben singel gezecem :mrgreen:

singel ne demek muzocum,yani yengeyi evde bırakıcan tek takılacan ben öyle anladım:mrgreen:buna kargalar bile güler hadi bende güleyim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar