[Adana - MT]

erken kalkacaksın, disiplinli olacaksın, nede olsa ben DO ruhuyla yetişmişim tabiki daha disiplinli olacağım ciğerim.
nereye yazsam oraya yazıyorsun, yoksa benimi takip ediyorsun ne yapıyorsun:cyclopsan tamam arkasından gidilecek adamımdır, hep iyi yolda gider ayağım ama :mrgreen:

Yanılıyorsun çekirge...Diğer konuda ben daha hızlı cevap yazdım :mrgreen:

Tylolhot içerken yazı yazmak yinede yavaşlatıyor insanı ciğerim...

Bora abi, Buse kalkmış facebook ta test çözüyor; sen hala uyu

oss sensei
bak bu konuda haklısın diğer konuya benden önce yetişmişsin:) ama yinede benim kadar hızlı olamazsın, çünkü sen bir endurocusun :p
şunuda hatırlatayımki senseim :mrgreen: tlülülü adama bişey yapmaz çare koca karı usulündedir.yengemden rica edeceksin sana nane limon kaynatacak, içinede bal ve bolca karabiber ekledinmi 2 saate kalmaz çivi gibi ayaktasın.
bu ciğerine kulak ver, dediğini yap gittiği yoldan git :cat: :queen:

Gunaydın Arkadaşlar. Bu pazar yani 22.03.2009 tarihinde gezi yeri neresi. Kimler katılabilecek. Biliyorum bu başlık altında mutlaka yazılmışdır ama birturlu bulamadım. Adana MT okadar aktif ki yazdıgım bir mesaja yazılan cevabı bulmak icin 3-4 sayfa geriye dogru kontrol etmek zorunda kalıyorum. Adana MT nin hızına yetişemiyorum anlıycagınız.... Hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum.

http://www.bikecam.ch/bikes/BikeCam_Montage_4.JPG
murat bu resim senin için :cat:

Gunaydın Arkadaşlar. Bu pazar yani 22.03.2009 tarihinde gezi yeri neresi. Kimler katılabilecek. Biliyorum bu başlık altında mutlaka yazılmışdır ama birturlu bulamadım. Adana MT okadar aktif ki yazdıgım bir mesaja yazılan cevabı bulmak icin 3-4 sayfa geriye dogru kontrol etmek zorunda kalıyorum. Adana MT nin hızına yetişemiyorum anlıycagınız.... Hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum.

ben yokum o yüzden yer saat söyleyemem, ama namruna gidilecek diye biliyorum:cat:

http://www.bikecam.ch/index.html
güzel bir site, tavsiye ederim.videolarla dağları gezebilirsiniz:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar malisef gene motosikletsiz kaldım artık emanat motosikletle gelmeye çalışacam.fakat geziye gelmiyecek arkadaşlarım herhalde beni geziye gitmeme mani olmazlar tekliflere açığım bakim kimler bana atını verecek.haydi bire yiğidolar teklifleri bekliyorum:bounce::bounce::wiinkk:

bu hafta artçılı geliyorum. yoksa ni demek.

herkese günaydın. sevgili dostlar, çekirgeler, sabah sabah uzak doğu kültürüne heves edenler, yaşlılar, gençler, yaşlı olup da kendini genç hissedenler, hanımlar ve de beyler gününüz aydın, neşeniz yerinde olsun.

Adana İl Temsilcisi
Bora abi, Buse kalkmış facebook ta test çözüyor; sen hala uyu

hayııır,ben bu sabah saat 05.00 de kalktım ve arabamı muayeneye götürdüm.sıra kaptım.08.10 da işim bitti.:cat:

herkese günaydın. sevgili dostlar, çekirgeler, sabah sabah uzak doğu kültürüne heves edenler, yaşlılar, gençler, yaşlı olup da kendini genç hissedenler, hanımlar ve de beyler gününüz aydın, neşeniz yerinde olsun.

bu laf herhalde bana.:bounce:

Mersin İl Temsilcisi
selm adana, saat 11,30-12 fibi oralarda olucam. bora abi online olduğun için sana özelden yazdım. kask almam lazım, adanaya gitmem lazım.
yardımcı olabilecekler el kaldırsın :)

ahmet bey salam.
gezi var.namrun tarafına gidilecek, ben gitmeyeceğim ancak programın bu olduğunu biliyorum:cat:
bizim gezi planları adana mt sayfasında belirtilir, buraya yapılan gezilerin resimleri ve gezi raporu sunulur
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ana-mt]-motosiklet-grubu-574.html#post1478997

gezilerinizi ve planları takib ediyorum ama, namrun gezisi için toplanma yeri ve saati hakkında bir yazı herhalde gözümden kaçtı,göremedim.Yine mersin yönüne her çıkış gibi Mola tesislreri mi olacak ve saat kaçta.
Tüm Adana MT ye selamlar.

Günaydılar herkese; İzmitten misafirlerim geldiği için bu hafta katılamıyorum aranıza, siz bol muhabbetler iyi geziler.

gezilerinizi ve planları takib ediyorum ama, namrun gezisi için toplanma yeri ve saati hakkında bir yazı herhalde gözümden kaçtı,göremedim.Yine mersin yönüne her çıkış gibi Mola tesislreri mi olacak ve saat kaçta.
Tüm Adana MT ye selamlar.

Agokce hocam gidilecek yer namrun diye belirlendi ama, henüz buluşma için yer ve saat bilgisi verilmedi, takip ederseniz geziye katılacak olanlardan biri muhakkak yazacaktır bilgileri.

22/03/2009 günü Namrun Atdağ tarafına gezi yapılacaktır.

Buluşma yeri : Mersin tarafı mola tesisleri
Buluşma saati: 9:00 9: 30 da hareketedilecek.

Katılımcılar

1. Haluk
2. Muzaffer abi + eşi
3. Muzaffer abi + ?
4. Mustafa abi + ?
5. Ümit
6. Gökhan + eşi
7. çelik gürsel
8. mehmet (eski vfr):cherry:

kimse yazmadığı için ben yazdım artık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar