ya ne diyim ben sana muzaffer abi adam koca leydiyi bile çayla mayla geçiştirdi. sen bende dana istiyon. gel senlen biz bi tavuğa fit olalım.
yok öyle çamura yatmak.hani GV 650 olunca,sucuk yapacaktık.söz ağızdan çıkar beyleeeeerrr.:cyclopsan
Ben gençsem :mrgreen: çalışıyorum
pardon "Dana"mı yazmışım %100 dana sucuğu demek istemiştim. Mesela bu pazar müsaitim :mrgreen:
gençsin tabiiii, benim gibi :queen: :queen:
yaw ne kadar aç insan varmış bea doyurayım şu garibanları. şaka bi yana laf ağızdan arkadaşlar. hiç öyle kolay kolay gaza gelmem ama sözümü de tutarım yani merak etmeyn. sadece tarihi ayarlayıp size iletirim. Artık kimin nerde işi var kim şehir dışında ben onu bilmem.
yaw ne kadar aç insan varmış bea doyurayım şu garibanları. şaka bi yana laf ağızdan arkadaşlar. hiç öyle kolay kolay gaza gelmem ama sözümü de tutarım yani merak etmeyn. sadece tarihi ayarlayıp size iletirim. Artık kimin nerde işi var kim şehir dışında ben onu bilmem.
sagolasın halukçum.muzo zamanında yapmadıgını şimdi sizlere yaptırmaya çalışıyor sen meraklanma. istersen beraber fifti fifti yapalım bende aradan çıkayım sonra dedikodu yapmasınlar .gerçi böyle arkadaşlarımıza canımız kurban:rendeer: yanlız yrmekten sonraki tatlıyı kim alacak bilinmez:queen:tatlıdan sonra çerezimiz zaten zaferciğimizden çayda borada işte oldu bitti:queen:
hele sen hele sen.:silent:hani bayramdan sonra kuyruk doğrultacaktın.söz vermiştin.öbür bayram geldi neredeyse.senden ses seda yok.ale:madem fifti fifti diyorsun,o zaman sucuklar haluktan,yemekten sonra da tatlılar senden.geçmiş oraya ne güzelde görev taksimi yapıyorsun!!!!
O citlediğiniz çekirdekler ilerdeki kuyruk doğrultmalar için;
ben duymadım, ben görmedim, sivilce yapıyordu ben çitlemedim anlamam :mrgreen:
Ben gençsem :mrgreen: çalışıyorum
vayyyyyyyyyyy:mrgreen:gençlik bu işte:queen:valla çalışıyorum :mrgreen:r:
![]()
sagolasın halukçum.muzo zamanında yapmadıgını şimdi sizlere yaptırmaya çalışıyor sen meraklanma. istersen beraber fifti fifti yapalım bende aradan çıkayım sonra dedikodu yapmasınlar .gerçi böyle arkadaşlarımıza canımız kurban:rendeer: yanlız yrmekten sonraki tatlıyı kim alacak bilinmez:queen:tatlıdan sonra çerezimiz zaten zaferciğimizden çayda borada işte oldu bitti:queen:
1200RT ile ten uyuşmazlığımız var ama hani olurda olursa çekirdeği terk eder fıstığa döneriz (canınız sağolsun)
zaman söyleyin bu pazar olsunki, bizde gelebilelim