[Adana - MT]

sen konuşma ismail pazargünü geldik yanına 1saat bekledik gelmedin adamlar cbf150 ile geldiler sen 600rr la daha gelemedin motoru değiştirecektim senin yüzünden değişmiyorum iyimiş bizim motor valla

Abi keşke arasaydınız yaa ben o gün direk klube gittim biraz oturduk muhabbet ettik ordanda eve geçtimm dükkana hiç uğramadımm,cbf150 karşılaştırmanada sadece gülüyorumm haha (muro smileysi ):queen::queen:

gezi yapan olmadıda senin mendereste yengeyle felan gezdiğinle ilgili söylentiler var hayırdır biraderr,artık benidemi çağırmıyonnn ahanda küstümmm:p

Söylentimi:silent: Bizzat kendim gördüm:mrgreen:

Ama durup hesap soramadım trafik müsait değildi:pr:

Bu hafta Pazar günü gezi varsa katılma olanağım var:) Yengeniz izin verdi :cherry: Tabiki kendisininde katılma şartıyla :salut:
Şaka bir tarafa gezi olacakmı onu söyleyin :bounce:

Son düzenleme:

Bu hafta Pazar günü gezi varsa katılma olanağım var:) Yengeniz izin verdi :cherry: Tabiki kendisininde katılma şartıyla :salut:

muzaffer abi bu hız ne abi ya daha pazartesi:queen:

evet adana mt cok koyu bir GALATASARAY'lı olarak büyün FENEVBAHÇE'lilere geçmis olsun dıyor en icten dileklerimle takımın küme düsmesini diliyorum en büyük GALATASARAY baska büyük yok..BİZ EN İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİİ BU AVRUPADA VE LİGDE:cat::cat::cat:,,yüksel...

evet adana mt cok koyu bir GALATASARAY'lı olarak büyün FENEVBAHÇE'lilere geçmis olsun dıyor en icten dileklerimle takımın küme düsmesini diliyorum en büyük GALATASARAY baska büyük yok..BİZ EN İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİİ BU AVRUPADA VE LİGDE:cat::cat::cat:,,yüksel...

kendini iddaa bayisindemi sandın annem sen :queen:

evt abi yav cok ıcıme battı ıddaa oynamadım dıye keske oynasaydım havadan mac tutardı:queen::queen:

Vallaha bu hafta sonu hatay yapıyorum ama kimseyi çağırmıyorum kimse gelmesinnn:queen: tek gidecem

Adana İl Temsilcisi

yaparız birşeyler muzafferciğim.önereceğin bir rota varmı?aslında herkes bir öneride bulunsun ve ortak bir karar alalım diyorum.

way beee, niyet etmiştin, kısmet oldu :mrgreen:

kim teker yapmaya çalıştı ki hayabusayla :silent:

YAv birileri hayabusa için; bir iki yokladım ağır alet bu işlerin kalemi değil gibisinden bişiler demişti sanki de.Benim aklımda senmişsin gibi kalmış olabilir.:mrgreen:

Yoksa sen ağlatırsın sayın muhtar.CıbıR ı artçısız tekere kaldırabilen bir insana saygım sonsuzdur:p:wiinkk::rendeer:

YAv birileri hayabusa için; bir iki yokladım ağır alet bu işlerin kalemi değil gibisinden bişiler demişti sanki de.Benim aklımda senmişsin gibi kalmış olabilir.:mrgreen:

Yoksa sen ağlatırsın sayın muhtar.CıbıR ı artçısız tekere kaldırabilen bir insana saygım sonsuzdur:p:wiinkk::rendeer:

Gayet o işlerin kalemi.Bknz.Adem abi :p

Trafik Haftası Etkinliklerine Tüm Motosikletlileri Ceyhan'a Davet Ediyoruz

Trafik Haftası etkinliklerinde tüm motosikletliler Ceyhan'a davetlidir. Trafik şube amirliğinin düzenleyeceği trafik haftası etkinliklerinde biz motorcular için özel bir alan tahsis edilecektir.
Motosiklet kullanımı hakkında görüşler, doğru ve güvenli motosiklet kullanımı, ilk yardım ve motorculuk hakkında görüşler Ceyhan'da trafik eşliğinde kortej yapılıp tüm halka motosikleri trafikte fark etmeleri ve motosiklet sevgisini kazandırmayı amaçlayan bir organizasyon olacaktır .
Bu organizasyonda kendimizi fark ettirelim farkı hissettirelim
Adana-Osmaniye-Kadirli-Mersin-Antakya-Gaziantep-sesimizi duyan tüm motorcu dostlar katılımınızı bekliyoruz bu organizasyonda tüm motorcuları birarada görmek hepimizi mutlu edecektir
Arkadaşlar katılım için benden motosiklet sayısı istendi buradan katılım yapacak arkadaşların listesini oluşturabiliriz selamlar saygılar

Not: 11/05/2008 tarihte yapılacaktır katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini belirtir ise memnun oluruz bu hafta sonuna kadar katılım listesi alınacaktır
İlgili:Ergün GEDİK
Trafik Polisi
Katılım Listesi:
1-ahmetnr(cumartesi-pazar)
2-buffer-özden(cumartesi-pazar)
3-msoysaraç(cumartesi-pazar)
4-cem-01(cumartesi-pazar)
5-
6-

Son düzenleme:

çok ara verdik aslında (1 hafta):queen: hemen bi organizasyon lazım
muzaffer abi bu hız ne abi ya daha pazartesi:queen:
gençler bi yere dağılmadan yakalamak lasım:p
geç bunlarııııııııııı...........hava atmak kimi olmasın beşiktaş ve sonrakiler diye geçer literatürde yükselim:p
Vallaha bu hafta sonu hatay yapıyorum ama kimseyi çağırmıyorum kimse gelmesinnn:queen: tek gidecem
yani iyiki haber veremeden menderes yaptık, hemen intikammı iso:p
yaparız birşeyler muzafferciğim.önereceğin bir rota varmı?aslında herkes bir öneride bulunsun ve ortak bir karar alalım diyorum.
en güzel fikir azgürbüz kardeşimin yazdığı bence:cat:
Önerim Kozan'ın üzerinde alabalık çiftliği var. Çok güzel bir yer, doğanın içi.
hocam sende olacakmısın.artık sahada görelim diyoruz:)
Abi sen hele bi çağır zaten dükkandaysam gelmem ama nezaket icabı çağırmak lazım dimii ( asena smileysii:queen: )

sen konuşma ismail pazargünü geldik yanına 1saat bekledik gelmedin adamlar cbf150 ile geldiler sen 600rr la daha gelemedin motoru değiştirecektim senin yüzünden değişmiyorum iyimiş bizim motor valla

isodan bi asena smileysi daha:queen:

Adana İl Temsilcisi
evet arkadaşlar,2 önerivar şu ana kadar:
1-azgurbuz arkadaşımızın önerisi,kozan civarındaki alabalık çiftliği;
2-ahmetnr arkadaşımızın önerisi;ceyhan trafik haftası etkinlikleri.

Küçük bir uyarı;

Alabalık çiftliğine gitmek için yaklaşık 3km köy yolu var, çok kötü değil, çok iyide değil.

Vay motoruma yazık girmem ben buraya derseniz en yakın yiyecek 20km de :mrgreen:

evet arkadaşlar,2 önerivar şu ana kadar:
1-azgurbuz arkadaşımızın önerisi,kozan civarındaki alabalık çiftliği;
2-ahmetnr arkadaşımızın önerisi;ceyhan trafik haftası etkinlikleri.

Antakya da güzel yerler var, orası uzakmı düşüyor:silent:

Küçük bir uyarı;

Alabalık çiftliğine gitmek için yaklaşık 3km köy yolu var, çok kötü değil, çok iyide değil.

Vay motoruma yazık girmem ben buraya derseniz en yakın yiyecek 20km de :mrgreen:

Sana tamamen katılıyorum:cat:, güzelim motoru köy yoluna vurmak istemem:farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar