[Adana - MT]

yazalım kardeş, kusuru bakmayın işler biraz yoğun :bounce:

Pazar günü Tekir ve pozantı gezisi :cherry:

Buluşma Yeri : Mola tesisleri
Buluşma saati : 9:00
Hareket saati : 9:30

Katılımcılar:
-Ben ve eşim
-Hüseyin ve 600f :mrgreen:
-Bora ve kızı/eşi
-Mustafa abi ve eşi
-Çelik Gürsel ve eşi
-Ümit ve ???

Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini ilave etsin....:cat:

geziyi CUMARTESİ gününe alsak diyorum hani biz de katılımcı olalım falan diyorum ama tabi bizim geziler PAZAR günü neyse giden abilerime arkadaşlara iyi eglenceler

geziyi CUMARTESİ gününe alsak diyorum hani biz de katılımcı olalım falan diyorum ama tabi bizim geziler PAZAR günü neyse giden abilerime arkadaşlara iyi eglenceler

Cumartesi bir çok kişi çalışdığı için zor, ama tanıdığım bir kaç kişi var. Cumartesi günleri önce ciğer yiyor sonra gezmeye gidiyorlar, istiyorsan onlarla tanıştırim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geziye gidecek arkadaşlara şimcikten iyi eğlenceler,tek parça gidin tek parça gelin

Cumartesi bir çok kişi çalışdığı için zor, ama tanıdığım bir kaç kişi var. Cumartesi günleri önce ciğer yiyor sonra gezmeye gidiyorlar, istiyorsan onlarla tanıştırim :cat:

olur abi bi yardımcı olda tanışıyım artık bende cumartesi grubunla takılıyım:mrgreen::mrgreen:

o grubdakilerin hepsi BMW,sen ayak uydurabilecekmisin :silent: :mrgreen:

doğru diyon abi onların BMW si var ayak uydurmak zor olur ama yaparız bişeyler :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Grup yapmayın arkadaşım :bounce: :queen:

grup yapmaya zorluyorlar yapacak birşey yok neyse abi cigerde yeriz cumartesi de gezeriz:mrgreen::mrgreen: yeterki beni gruba alın

o grubdakilerin hepsi BMW,sen ayak uydurabilecekmisin :silent: :mrgreen:

Tesadüfleri severim :cat:

doğru diyon abi onların BMW si var ayak uydurmak zor olur ama yaparız bişeyler :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

grup yapmaya zorluyorlar yapacak birşey yok neyse abi cigerde yeriz cumartesi de gezeriz:mrgreen::mrgreen: yeterki beni gruba alın

Ciğer yok, grup yok, enduro var

kendini baba gibi hisstemiyon herhalde

Olurmu, tam bir babayım ama babalar günü (kutlama hariç) diğer günlerden pek bi farkı yokki :pr:
Bizde gelir kaynağı tek olunca böyle oluyor :mrgreen:

Sende iki gelir kaynağı var tabi, senin babalar günü süper geçiyordur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 PM ----------

1984'ü oku :queen:

okudum 1984, ama bi şey anlamadım :silent: bi şifre çözücümü alsam :pr:

arkadaslar demırım dun cıktı termınatorlukten kurtuldum sımdı egzersız zamanı tum mt ye selamlar :))

Olurmu, tam bir babayım ama babalar günü (kutlama hariç) diğer günlerden pek bi farkı yokki :pr:
Bizde gelir kaynağı tek olunca böyle oluyor :mrgreen:

Sende iki gelir kaynağı var tabi, senin babalar günü süper geçiyordur :bounce:

olurmu ya bir pantolon aldıracam diye göbeğim çatladı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

arkadaslar demırım dun cıktı termınatorlukten kurtuldum sımdı egzersız zamanı tum mt ye selamlar :))

kardeşime büyük geçmişler olsun.

olurmu ya bir pantolon aldıracam diye göbeğim çatladı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

kardeşime büyük geçmişler olsun.

saol kardes allah kımseye gostermesın bıdaha gezı fılan muhabbetı ne alemde ya adamlar hem endurodan hem cıgerden bahsedıyor bunlar yağ sogutmalı galıba bu adana sıcagında:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar