[Adana - MT]

Bizde gelir kaynağı tek olunca böyle oluyor :mrgreen:

Bizde de power supply bir tane, ara sıra ısınıp duruyor :queen:

okudum 1984, ama bi şey anlamadım :silent: bi şifre çözücümü alsam :pr:

Kitabı okuyacaksın ciğerim :queen:

arkadaslar demırım dun cıktı termınatorlukten kurtuldum sımdı egzersız zamanı tum mt ye selamlar :))

Geçmiş olsun, ha gayret az kaldı :rendeer:

ya adamlar hem endurodan hem cıgerden bahsedıyor bunlar yağ sogutmalı galıba bu adana sıcagında:))

Yok öyle birşey :farao:

Adana İl Temsilcisi
geçmiş olsun ümitciğim,en kısa zamanda tamamen iyileşirsin inşallah.:cat:

saolun arkadaslar tesekurler hepınıze sızlerı sevıyorum sevgı paylastıkca cogalır acı paylastıkca azalırmıs :))

ümitim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın fazer1000 aldınmı almadınmı bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun.

Kitabı okuyacaksın ciğerim :queen:

olmadı filmini izleyeceksin ciğerim.

aha buda linki

http://video.google.com/videoplay?docid=-5464625623984168940

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

arkadaşlar değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

şu linkini verdiğim sayfada bizim motorlara kappa çantalar takılmış benim gözüme bayağı hoş gözüktüler siz ne dersiniz yorumlarınızı alabilirmiyim. 2. el bir takım buldum hemen sipariş edeceğim.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-25.html#post1634313

demirlerden kutulduğuna sevindim geçmiş olsun el antrenmanlarına devam et.hepinize büyükeceli(ovacık)tan sevgiler ve selamlar.iyi geceler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

15082008269.jpg

ovacıktan sevgilerle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,ümitçim fazlalıklardan kurtulduğuna sevindik,allah daha beterinden korusun,
herkes iyiyse bizde iyiyiz

arkadaslar demırım dun cıktı termınatorlukten kurtuldum sımdı egzersız zamanı tum mt ye selamlar :))
geçmiş olsun ümitciğim, Allah tekrarını göstermesin:rendeer:
olurmu ya bir pantolon aldıracam diye göbeğim çatladı.
:queen:
sevgı paylastıkca cogalır acı paylastıkca azalırmıs :))
vayyy:cyclopsan ümitime bak.sende böyle orijinal laflar varmıydı:queen:
kardeşim ümit büyük geçmiş olsun. allah birdaha böyle kaza bela göstermesin.:rendeer:
saane len:pr: :cherry:
:queen: :queen: :queen:
.hepinize büyükeceli(ovacık)tan sevgiler ve selamlar.
abi helal olsun sana, yapmışsın bombayı, ovacıktasın demek.nasıl deniz güzel, keyiflimi:)
BİR SORU SORMUŞTUM ARKADAŞLAR

şu linkini verdiğim sayfada bizim motorlara kappa çantalar takılmış benim gözüme bayağı hoş gözüktüler siz ne dersiniz yorumlarınızı alabilirmiyim. 2. el bir takım buldum hemen sipariş edeceğim.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post163431

güzel ve orjinal halukcum:cat: senin yaptıklarında güzeldi ama tabi fabrikasyon şeyler daha iyi oturuyor.
peki fiyat ne diyorlar ve demiri dahilmi:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

:) muzaffercim senden hemen sonra yakaladım balığı.benim adım gürsel(orjinali:cherry:)
yakalarım dedimmi yakalarım abi:cherry:
bu resim senin için:cat: desem... : diyeceksinki ben demedimmi tutunca çağır pişirelim:bounce:...
ama yemezler, sana yok:cherry: :rendeer:

bu arada resimlerin araya mihricanda dalmış:mrgreen:

senin Allahına kurban:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
KARADENİZE KALDI 14 GÜN :thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn

ÖNCE herkese günaydın..... :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------

olmadı filmini izleyeceksin ciğerim.

aha buda linki

http://video.google.com/videoplay?docid=-5464625623984168940

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

arkadaşlar değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-25.html#post1634313

Bence çantalar çok güzel durmuş, fiyatı uygunse hemen al derim. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 AM ----------

heekese merhabaaaaa.iyimisiniz gurbaneyyyy.ben iyiyimmm

Adaşım yine ne işler çeviriyon :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 AM ----------

günaydın ADANA MT.
KARADENİZE KALDI 14 GÜN :thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Bizi çatlatmayamı çalışıyon :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar