- Motosikleti
- Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
O zaman conkbayirinda bulusuruzHocam biz 2 saat sonra conk bayırında oluruz. 12 gibi istediğiniz yere geliriz ama karşıya geçmeyiz muhtemelen.
Biz şu anda @Ged ile conk bayırındayız. Özelden numaramı attım. Gelince haber edersinizHocam biz 2 saat sonra conk bayırında oluruz. 12 gibi istediğiniz yere geliriz ama karşıya geçmeyiz muhtemelen.
Denk gelemedik. Arkadaş asker kaçağı imiş
Abi, beni üzdün.Bak siz böyle derseniz gücenirim. forumdam Çanakkale'den kaç kişi var zaten, keşke fırsta olsa da tanışabilsek. Ama okullara ara tatil olunca benim gelmem mümkün olamadı, evde çocuklarlayım.
Forumdan Çanakkale'den bir siz bir de psyduck (xsr 700'lü arkadaş, köftecü toplaşmasında güzel şık bir yeleği de vardı) var bildiğim. Bir de sınıf arkadaşlarımdan birisi Çanakkale'de yaşıyor, Honda Goldwing'i vardı önceden, emekli olunca onu sattı Triumph tiger 1200 almıştı ama GS gibi değilmiş deyip elinde çok kısa süre tuttu, GS alacaktı en son duyduğum.
Özür dilerim, bir arkadaş daha vardı ama forumdaki nicki neydi diye hatırlamadım.Abi, beni üzdün.
Sağ salim ulaşmana sevindimIstanbuldan gelenlerle denk gelemedik ama benim icin uzun yol yapmaya bahaneydi zaten
@Psyduck black ve @ushuaia ile tanistik. Canakkaleyi, Gelibolu yarimadasini hep sevmisimdir, bugun de hava guzeldi, @Psyduck ile Conkbayirinda oturup manzarayi seyredip savasta olanlari konustuk. Sonra @ushuaia da geldi ama karanliga kalmadan istanbula ulasmak istesigim icin fazla muhabbet edemedik. Benim icin gayet guzel gexti bu yolculuk. Umarim en kisa surede baska bir orgabizasyon daha yapariz.
Iki gunde 737 km yol yaptim ve ortalama yakit tuketimim 3,6 oldu. On cama taktigim difusor olmasa muhtemelen 0,3 daha az tuketirdim ama bu sefer de ruzgardan aptala donerdim![]()
SagoolSağ salim ulaşmana sevindim
Çok memnun oldum tanıştığımıza. Ortak bir konusu olunca insanların, zaten hep buluşuluyormuş gibi bir hissiyat oluşuyor. Hep tanıdığın birileriyle buluşuyor gibi. Çabuk ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm.Sagoolrahat bi yolculuk oldu. Sadece forza bos otoyolda biraz gucsuz kaliyormus o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tabi @Psyduck a cok tesekkur ederim, benim yuzumden hic arasinin olmadigi balik yedikalacagim otel konusunda da yardimci oldu. Cigerci kedisi gibi su motor bu motor muhabbet ettik
![]()
Gelibolu ya da mekan resmi internette bol bol var, ahanda toplaştık çok da güzel oldu diye toplu bir kaç güzel foto olsaymış.Resim yok mu ? İnsan birkaç gelibolu resmi atar
Toplu dedigin 3 kisi olduk en kalabalik. Bi de hic aklimiza gelmedi foto cekmekGelibolu ya da mekan resmi internette bol bol var, ahanda toplaştık çok da güzel oldu diye toplu bir kaç güzel foto olsaymış.
Bir dahakine o zaman.Toplu dedigin 3 kisi olduk en kalabalik. Bi de hic aklimiza gelmedi foto cekmek![]()
3 hız cezası askerlik yoklaması ve lastiğe tekirdağda çivi girmesi ile beraber bana 800 km yaklaşık 12 bine maal olduIstanbuldan gelenlerle denk gelemedik ama benim icin uzun yol yapmaya bahaneydi zaten
@Psyduck black ve @ushuaia ile tanistik. Canakkaleyi, Gelibolu yarimadasini hep sevmisimdir, bugun de hava guzeldi, @Psyduck ile Conkbayirinda oturup manzarayi seyredip savasta olanlari konustuk. Sonra @ushuaia da geldi ama karanliga kalmadan istanbula ulasmak istesigim icin fazla muhabbet edemedik. Benim icin gayet guzel gexti bu yolculuk. Umarim en kisa surede baska bir orgabizasyon daha yapariz.
Iki gunde 737 km yol yaptim ve ortalama yakit tuketimim 3,6 oldu. On cama taktigim difusor olmasa muhtemelen 0,3 daha az tuketirdim ama bu sefer de ruzgardan aptala donerdim![]()
3 hız cezası askerlik yoklaması ve lastiğe tekirdağda çivi girmesi ile beraber bana 800 km yaklaşık 12 bine maal olduama hava mükemmeldi. Paşayı orda anmaya değer tabiikii. Yaktığım sigara ile tüm dertlerden arındım. Ortalamama 8 lt yakmışım. 238km saate ilk defa ulaştım. Motoru da zorlamış oldum biraz.
Şu resim paylaşmayı çözebilirsem foto ve video atıcam.
Kusura bakmayın bi süredir rota vs giremedim. 4600 küsür bir yedim, 2 şer bin ayrı yedim. Birinde 220 ile yedim. Diğerleri 130-140 la tekirdağ yolunun girişi ve çıkışında. Çivi arkadaşa battı. Tamir kiti vardı hallettik onu. İki adet 800 lük makine ile geldik, bir adet pcx vardıHocam hız cezalarını hangi hızlarda yediniz?
1 tane, 2 taneyi anlarım da aynı gezide 3 tane hız cezası yemek kötü olmuş.
Çivi işine de üzüldüm valla, kendi kendinize mi tamir ettiniz yoksa tamirciye gitmek zorunda mı kaldınız?
Ben de çok gelmek istedim ama bu aralar para harcamamam lazım, o yüzden pek maceraya girmiyorum![]()