- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yaşı geçkin Rus ineğine jigololuk yapabilen birini takdir etmek gerekir o haldeIngilizi rus olarak da degistirebilirsin![]()
Yaşı geçkin Rus ineğine jigololuk yapabilen birini takdir etmek gerekir o haldeIngilizi rus olarak da degistirebilirsin![]()
Rus halkı bence mütevazi bir halk . Adamlarda hiç öyle üstün ari ırk ya da vaat edilmiş topraklar gibi saçmalıklar yok.Yaşı geçkin Rus ineğine jigololuk yapabilen birini takdir etmek gerekir o halde![]()
Henüz organize edilmedi, katılımcı sayısı ve kimlerin olacağı belli olmaya başladığında elbet netleşir. Yine de merkeze yakın bir yerde konaklamak sanki daha sağlıklı gibi geliyor bana.Benim bir sorum olacak; konaklama Çanakkale tarafinda mi olacak yoksa Eceabat/Kilitbahir tarafi mi?
Merkez o acidan mantikli. Park problemi olmaz umarim. Biz en son 2 sene once arabayi birakacak ucretli yer bile bulamamistikHenüz organize edilmedi, katılımcı sayısı ve kimlerin olacağı belli olmaya başladığında elbet netleşir. Yine de merkeze yakın bir yerde konaklamak sanki daha sağlıklı gibi geliyor bana.
Edit: Merkez demişim ama yakın yer olarak düzeltiyorum.
Park imkanı olan otelleri seçmek daha doğru olur konaklama için. En kötü motorları kaldırımda yan yana çeker birbirine kilitleriz.Merkez o acidan mantikli. Park problemi olmaz umarim. Biz en son 2 sene once arabayi birakacak ucretli yer bile bulamamistik
O zaman ben abus zincir kilidi alayim yanimaPark imkanı olan otelleri seçmek daha doğru olur konaklama için. En kötü motorları kaldırımda yan yana çeker birbirine kilitleriz.
Adamlar biz Roma İmparatorluğunun devamıyız diyorlar daha ne desinler.Rus halkı bence mütevazi bir halk . Adamlarda hiç öyle üstün ari ırk ya da vaat edilmiş topraklar gibi saçmalıklar yok.
Sayımız "toplu" diyebileceğimiz bir sayı olursa otellerden ona göre fiyat almak daha sağlıklı olur. Yine de tabi ki herkes kendi kalacağı yeri seçmekte özgür ama 8'i olur, 9'u olur akşamında meyhane yaparsak ya da içkili bir restorana gidersek herkesin kaldığı otellerin mekana yürüme mesafesinde olması bence mantıklı.O zaman ben abus zincir kilidi alayim yanima
Bir soru daha: herkes ayni otelde mi kalacak yoksa herkes bireysel olarak kendi mi ayarlayacak? Herkesin kendi ayarlamasi daha mantikli sanki
Biz de geçmişte onu iddia etmişiz.Adamlar biz Roma İmparatorluğunun devamıyız diyorlar daha ne desinler.
Ben de bizdeki kampingler hem çok pahalı hem temiz değil hem de çok gürültülü oluyor diye kampa yunanistana gidiyorum. kişiye ayrı çadıra ayrı motora ayrı fiyat var ama tek kişi gidip hepsini toplayınca bir kişi, bir motor bir çadır 18 euroya geliyor, 2 kişi olunca 24küsür euro tutmuştu.3 bin lira dediydim ya abi
ben mart ayında orada otel bulamadım 2500 liraya ucak bileti alıp makedonyaya gittim orada 3 gün otelde 2 kişi 3300'e kaldım günlük kişi başı 550 TL
bizim buralar aşırı pahalandı artık.
her sene motorla tura cıkardım farklı şehirlerde kalırdım yapamadım otel paralarından.
Hatta Fatih Sultan Mehmet bunu göstermek için madalyon da bastırmıştır. Normalde padişahlar tuğra bastırırlardı. 2. Mehmet her ikisini de yapmıştır.Sayımız "toplu" diyebileceğimiz bir sayı olursa otellerden ona göre fiyat almak daha sağlıklı olur. Yine de tabi ki herkes kendi kalacağı yeri seçmekte özgür ama 8'i olur, 9'u olur akşamında meyhane yaparsak ya da içkili bir restorana gidersek herkesin kaldığı otellerin mekana yürüme mesafesinde olması bence mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biz de geçmişte onu iddia etmişiz.
Bkz. Fatih Sultan Mehmet - "Kayser-i Rum". Rum sözcüğü burada İslam ülkelerinde yaşayan Yunan kökenli halkı değil Roma İmparatorluğu'nu simgeler.
Otellere de bakiyorum, Airbnb evlerede. Aslinda 2 ev var alcitepede, iki yatak odali, 60 ar euro geceligi. Motor parki da sorun olmaz bence. Bugun netlestirmeye calisacagim ikisinide. Birisi 6 yatak iki odaHatta Fatih Sultan Mehmet bunu göstermek için madalyon da bastırmıştır. Normalde padişahlar tuğra bastırırlardı. 2. Mehmet her ikisini de yapmıştır.
Söz bana ait değil, ' biraz araştırma yapmayı deneyebilirsin ' bence.biraz daha asil olmayı becerebilirsiiniz bence![]()
Köfte buluşmalarına gelsende tridenti izlesemŞu foruma üye olduğum günden beri bir etkinlik denk getiremedim...
E yapalım o zaman satmadan önce son bir kez sürmüş olurumKöfte buluşmalarına gelsende tridenti izlesem![]()
John sen gelirsen STRS ile gelicemŞu foruma üye olduğum günden beri bir etkinlik denk getiremedim...