9 Kasim CONK BAYIRI

CONK BAYIRINA SURUS NE ZAMAN YAPILMALI

• Kullanılan toplam oy
    16

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim bir sorum olacak; konaklama Çanakkale tarafinda mi olacak yoksa Eceabat/Kilitbahir tarafi mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim bir sorum olacak; konaklama Çanakkale tarafinda mi olacak yoksa Eceabat/Kilitbahir tarafi mi?
Henüz organize edilmedi, katılımcı sayısı ve kimlerin olacağı belli olmaya başladığında elbet netleşir. Yine de merkeze yakın bir yerde konaklamak sanki daha sağlıklı gibi geliyor bana.

Edit: Merkez demişim ama yakın yer olarak düzeltiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Henüz organize edilmedi, katılımcı sayısı ve kimlerin olacağı belli olmaya başladığında elbet netleşir. Yine de merkeze yakın bir yerde konaklamak sanki daha sağlıklı gibi geliyor bana.

Edit: Merkez demişim ama yakın yer olarak düzeltiyorum.
Merkez o acidan mantikli. Park problemi olmaz umarim. Biz en son 2 sene once arabayi birakacak ucretli yer bile bulamamistik

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Merkez o acidan mantikli. Park problemi olmaz umarim. Biz en son 2 sene once arabayi birakacak ucretli yer bile bulamamistik
Park imkanı olan otelleri seçmek daha doğru olur konaklama için. En kötü motorları kaldırımda yan yana çeker birbirine kilitleriz.

Ged

Motosikleti
Park imkanı olan otelleri seçmek daha doğru olur konaklama için. En kötü motorları kaldırımda yan yana çeker birbirine kilitleriz.
O zaman ben abus zincir kilidi alayim yanima😂
Bir soru daha: herkes ayni otelde mi kalacak yoksa herkes bireysel olarak kendi mi ayarlayacak? Herkesin kendi ayarlamasi daha mantikli sanki

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O zaman ben abus zincir kilidi alayim yanima😂
Bir soru daha: herkes ayni otelde mi kalacak yoksa herkes bireysel olarak kendi mi ayarlayacak? Herkesin kendi ayarlamasi daha mantikli sanki
Sayımız "toplu" diyebileceğimiz bir sayı olursa otellerden ona göre fiyat almak daha sağlıklı olur. Yine de tabi ki herkes kendi kalacağı yeri seçmekte özgür ama 8'i olur, 9'u olur akşamında meyhane yaparsak ya da içkili bir restorana gidersek herkesin kaldığı otellerin mekana yürüme mesafesinde olması bence mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar biz Roma İmparatorluğunun devamıyız diyorlar daha ne desinler.
Biz de geçmişte onu iddia etmişiz.

Bkz. Fatih Sultan Mehmet - "Kayser-i Rum". Rum sözcüğü burada İslam ülkelerinde yaşayan Yunan kökenli halkı değil Roma İmparatorluğu'nu simgeler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
3 bin lira dediydim ya abi :D

ben mart ayında orada otel bulamadım 2500 liraya ucak bileti alıp makedonyaya gittim orada 3 gün otelde 2 kişi 3300'e kaldım günlük kişi başı 550 TL :D

bizim buralar aşırı pahalandı artık.

her sene motorla tura cıkardım farklı şehirlerde kalırdım yapamadım otel paralarından.
Ben de bizdeki kampingler hem çok pahalı hem temiz değil hem de çok gürültülü oluyor diye kampa yunanistana gidiyorum. kişiye ayrı çadıra ayrı motora ayrı fiyat var ama tek kişi gidip hepsini toplayınca bir kişi, bir motor bir çadır 18 euroya geliyor, 2 kişi olunca 24küsür euro tutmuştu.
Çocukları da alıp aynı kampa arabayla gittiğimizde de günlük 40 euro olmuştu, yine ucuz.
günlük 100 euro civarına otel de var zaten, bizde 100 Euro günlük otel zor.

Sayımız "toplu" diyebileceğimiz bir sayı olursa otellerden ona göre fiyat almak daha sağlıklı olur. Yine de tabi ki herkes kendi kalacağı yeri seçmekte özgür ama 8'i olur, 9'u olur akşamında meyhane yaparsak ya da içkili bir restorana gidersek herkesin kaldığı otellerin mekana yürüme mesafesinde olması bence mantıklı.

Biz de geçmişte onu iddia etmişiz.

Bkz. Fatih Sultan Mehmet - "Kayser-i Rum". Rum sözcüğü burada İslam ülkelerinde yaşayan Yunan kökenli halkı değil Roma İmparatorluğu'nu simgeler.
Hatta Fatih Sultan Mehmet bunu göstermek için madalyon da bastırmıştır. Normalde padişahlar tuğra bastırırlardı. 2. Mehmet her ikisini de yapmıştır.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Hatta Fatih Sultan Mehmet bunu göstermek için madalyon da bastırmıştır. Normalde padişahlar tuğra bastırırlardı. 2. Mehmet her ikisini de yapmıştır.
Otellere de bakiyorum, Airbnb evlerede. Aslinda 2 ev var alcitepede, iki yatak odali, 60 ar euro geceligi. Motor parki da sorun olmaz bence. Bugun netlestirmeye calisacagim ikisinide. Birisi 6 yatak iki oda :) toplamda 4 oda var iki evde.

Motosikleti
Hero Dash 125
Bir tavsiye olarak, 3-4 kişilik odası olan oteller var o bölgede. Bu tarz bir oda kiralanarak konaklama masrafı azaltılabilir. 1 gün için Airbnb evi veren sanırım yoktur.

Çok düşük bir ihtimal de olsa belki günübirlik Pazar günü katılabilirim.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Şu foruma üye olduğum günden beri bir etkinlik denk getiremedim...

3 sene önce şehitlikte çadırda konaklamıştım. Bazı etkinliklerde izin verilebiliyor. Şehitlik Müdürlüğünü arayıp sormanız gerek.

Genelde Uygulama Otellerinde kalmayı tercih ederim. Az önce Çanakkale Kepez Uygulama Otelini aradım.
9.Kasım gecesi için ücretler aşağıdaki gibi (oda kahvaltı);
3 kişilik oda : 3.250 TL
2 kişilik oda : 2.400 TL,
1 kişilik oda : 1.800 TL

Telefonu (0286) 263 58 88.
Grup şeklinde gitmek isterseniz arayıp bilgi vermeniz gerek. Fiyatta birşeyler olabilir. Benim telefonumu istediler sorup dönmek için ama şu ara organizasyona ayıracak zamanım yok. Gidecek olanlar arayabilir. Şu an için yerleri var görünüyor.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Şu foruma üye olduğum günden beri bir etkinlik denk getiremedim...
John sen gelirsen STRS ile gelicem :))

aradim hocam gecen hafta, cadir yasak suan ama mudurlugun suan hazirladigi bir toren de yok. Ilerleyen zamanlarda olursa sosyal medyada cikacagini soylediler. Belediye ve valilik zaten hak getire, 10 yere bagladilar bir tanesi bilmiyor. En uygunu bir otel ile anlasmak gibi. 2-3 otele sordum bakalim ne cikacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar