9 Kasim CONK BAYIRI

CONK BAYIRINA SURUS NE ZAMAN YAPILMALI

• Kullanılan toplam oy
    16
Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Biz saat 10 gifi canakkale iskelede @Psyduck ile bulusacagiz. Karsiya gecmek istemezseniz kilitbahir ya da eceabatta da bulusabiliriz
Hocam biz 2 saat sonra conk bayırında oluruz. 12 gibi istediğiniz yere geliriz ama karşıya geçmeyiz muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Ben de birazdan ayvacıktan çıkıyorum. İskeleye gelince tekrar bakarım mesajlara. Özelden no gönderen olursa haberleşiriz.

Motosikleti
Bi

Biz şu anda @Ged ile conk bayırındayız. Özelden numaramı attım. Gelince haber edersiniz
Denk gelemedik. Arkadaş asker kaçağı imiş :) 2 saat jandarma trafik sonrada 4 normal çevirme, lastikğe de çivi girince anca geldik. Hava mükemmel. Gazipaşanın 7 düveli karşıladığı yerdeyiz. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bak siz böyle derseniz gücenirim. forumdam Çanakkale'den kaç kişi var zaten, keşke fırsta olsa da tanışabilsek. Ama okullara ara tatil olunca benim gelmem mümkün olamadı, evde çocuklarlayım.

Forumdan Çanakkale'den bir siz bir de psyduck (xsr 700'lü arkadaş, köftecü toplaşmasında güzel şık bir yeleği de vardı) var bildiğim. Bir de sınıf arkadaşlarımdan birisi Çanakkale'de yaşıyor, Honda Goldwing'i vardı önceden, emekli olunca onu sattı Triumph tiger 1200 almıştı ama GS gibi değilmiş deyip elinde çok kısa süre tuttu, GS alacaktı en son duyduğum.
Abi, beni üzdün.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Istanbuldan gelenlerle denk gelemedik ama benim icin uzun yol yapmaya bahaneydi zaten😬
@Psyduck black ve @ushuaia ile tanistik. Canakkaleyi, Gelibolu yarimadasini hep sevmisimdir, bugun de hava guzeldi, @Psyduck ile Conkbayirinda oturup manzarayi seyredip savasta olanlari konustuk. Sonra @ushuaia da geldi ama karanliga kalmadan istanbula ulasmak istesigim icin fazla muhabbet edemedik. Benim icin gayet guzel gexti bu yolculuk. Umarim en kisa surede baska bir orgabizasyon daha yapariz.
Iki gunde 737 km yol yaptim ve ortalama yakit tuketimim 3,6 oldu. On cama taktigim difusor olmasa muhtemelen 0,3 daha az tuketirdim ama bu sefer de ruzgardan aptala donerdim😂

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Istanbuldan gelenlerle denk gelemedik ama benim icin uzun yol yapmaya bahaneydi zaten😬
@Psyduck black ve @ushuaia ile tanistik. Canakkaleyi, Gelibolu yarimadasini hep sevmisimdir, bugun de hava guzeldi, @Psyduck ile Conkbayirinda oturup manzarayi seyredip savasta olanlari konustuk. Sonra @ushuaia da geldi ama karanliga kalmadan istanbula ulasmak istesigim icin fazla muhabbet edemedik. Benim icin gayet guzel gexti bu yolculuk. Umarim en kisa surede baska bir orgabizasyon daha yapariz.
Iki gunde 737 km yol yaptim ve ortalama yakit tuketimim 3,6 oldu. On cama taktigim difusor olmasa muhtemelen 0,3 daha az tuketirdim ama bu sefer de ruzgardan aptala donerdim😂
Sağ salim ulaşmana sevindim

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Sağ salim ulaşmana sevindim
Sagool🙋‍♂️ rahat bi yolculuk oldu. Sadece forza bos otoyolda biraz gucsuz kaliyormus o kadar😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi @Psyduck a cok tesekkur ederim, benim yuzumden hic arasinin olmadigi balik yedi🙂 kalacagim otel konusunda da yardimci oldu. Cigerci kedisi gibi su motor bu motor muhabbet ettik😂

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Sagool🙋‍♂️ rahat bi yolculuk oldu. Sadece forza bos otoyolda biraz gucsuz kaliyormus o kadar😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi @Psyduck a cok tesekkur ederim, benim yuzumden hic arasinin olmadigi balik yedi🙂 kalacagim otel konusunda da yardimci oldu. Cigerci kedisi gibi su motor bu motor muhabbet ettik😂
Çok memnun oldum tanıştığımıza. Ortak bir konusu olunca insanların, zaten hep buluşuluyormuş gibi bir hissiyat oluşuyor. Hep tanıdığın birileriyle buluşuyor gibi. Çabuk ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Toplu dedigin 3 kisi olduk en kalabalik. Bi de hic aklimiza gelmedi foto cekmek😂
Bir dahakine o zaman.
Böyle 2-3 kişi bile bir araya gelinse foto paylaşmak forumda gezmek için teşvik oluyor.
Özellikle yaz bitmişken, benim gibi hımbıllar motoru parkedip en az bir aydır dokunmamışken iyi teşvik olurdu.

Motosikleti
3 hız cezası askerlik yoklaması ve lastiğe tekirdağda çivi girmesi ile beraber bana 800 km yaklaşık 12 bine maal oldu :) ama hava mükemmeldi. Paşayı orda anmaya değer tabiikii. Yaktığım sigara ile tüm dertlerden arındım. Ortalamama 8 lt yakmışım. 238km saate ilk defa ulaştım. Motoru da zorlamış oldum biraz.

Şu resim paylaşmayı çözebilirsem foto ve video atıcam.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Hocam hız cezalarını hangi hızlarda yediniz?
1 tane, 2 taneyi anlarım da aynı gezide 3 tane hız cezası yemek kötü olmuş.

Çivi işine de üzüldüm valla, kendi kendinize mi tamir ettiniz yoksa tamirciye gitmek zorunda mı kaldınız?

Ben de çok gelmek istedim ama bu aralar para harcamamam lazım, o yüzden pek maceraya girmiyorum :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
3 hız cezası askerlik yoklaması ve lastiğe tekirdağda çivi girmesi ile beraber bana 800 km yaklaşık 12 bine maal oldu :) ama hava mükemmeldi. Paşayı orda anmaya değer tabiikii. Yaktığım sigara ile tüm dertlerden arındım. Ortalamama 8 lt yakmışım. 238km saate ilk defa ulaştım. Motoru da zorlamış oldum biraz.

Şu resim paylaşmayı çözebilirsem foto ve video atıcam.

Sürükle bırak yapıp yükledikten sonra BBCode'a tıklayıp tümünü kopyala diyip buraya yapıştırınca eklemiş oluyorsun.

Motosikleti
Hocam hız cezalarını hangi hızlarda yediniz?
1 tane, 2 taneyi anlarım da aynı gezide 3 tane hız cezası yemek kötü olmuş.

Çivi işine de üzüldüm valla, kendi kendinize mi tamir ettiniz yoksa tamirciye gitmek zorunda mı kaldınız?

Ben de çok gelmek istedim ama bu aralar para harcamamam lazım, o yüzden pek maceraya girmiyorum :)
Kusura bakmayın bi süredir rota vs giremedim. 4600 küsür bir yedim, 2 şer bin ayrı yedim. Birinde 220 ile yedim. Diğerleri 130-140 la tekirdağ yolunun girişi ve çıkışında. Çivi arkadaşa battı. Tamir kiti vardı hallettik onu. İki adet 800 lük makine ile geldik, bir adet pcx vardı :)) bol bol bekledik gazlayarak arkadaşı. Ben sonrasında afyon denizli yaptım. Çanakkaleye street ile geldim, çok keyifli yoldu tekirdağ sonrası :)) denizliye giderken yakalandıım yağmur dışında 10 günlük 4 000 km lik sürüş yaptım. Uzun zamandr bukadar uzun rota yapmamıştım. Belki ayrı bir yazı ile tracer ıda anlatırım. Beklediğimden iyi çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar