73kya 0 Rks rk125s

115 e kargo dahil 2025model cb125f gönderiyorlar TR nin her yerine, Gümüşhane'den. instada ucar motorr du galiba, bu paraya 12 taksit değerlendir bence 🤙

*firmayla hicbir işim olmaz.

Sha

Motosiklet sürmek elzem değilse bence yukarıda arkadaşın dediği gibi para biriktirip sıfın honda cb ye yada bunun ikinci elini bakın.Aslında birazda kullanım amacınıza göre değişir. Şehir içi kısa mesafelerde kullanacam elim anahtar tutuyor, kar elde etmek gibi bir kaygım yok, kurye değilim, şansımda iyidir diyorsanız alınabilir.

Sha

Motosiklet sürmek elzem değilse bence yukarıda arkadaşın dediği gibi para biriktirip sıfın honda cb ye yada bunun ikinci elini bakın.Aslında birazda kullanım amacınıza göre değişir. Şehir içi kısa mesafelerde kullanacam elim anahtar tutuyor, kar elde etmek gibi bir kaygım yok, kurye değilim, şansımda iyidir diyorsanız alınabilir.
Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürün sağlam değil.
Garanti sinir bozucu. Herşeye yol yapıyorlar.
Piyasası yok.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti

Motosikleti
Honda CBR500R
İkinci el SYM NH X 125, Bajaj NS 125 baksanız bir de.

Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti
Heyecanını anlayabiliyorum Çinli düşmanı da değilim ama gerçekten o motosiklet o paraları bence haketmiyor.

Motosikleti
CB125F
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam, inanmak istemiyorsun ama..

Hocam inanmak istemiyorum değil zaten 2024 modelinde start stop var gibi gözüküyor. 2025 ile farklarından birisi TFT ekran bir de farları o kadar.

Hocam umarım "rüzgarı hissetmezsin"

k5s0ykp.png

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ona kalırsa Yıldız Apla'nın da X'te beş milyon, Instagram'da da iki milyon iki yüz bin takipçisi var.
8atxq38.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar