73kya 0 Rks rk125s

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Yakin fiyatlara ikinci el daha yuksek CC Bajaj'lar var. Bizzat kendim satiyorum oradan biliyorum. Saglam ve servisi olan motor almak dururken gelecegi karanlik olan su tarz motorlar almanin mantigini anlamiyorum. Piyasaya hic hakim degilseniz biraz kullanici videolari izleyin. Sadece sekli icin ariza ustune ariza verecek motorlar almak bana cok yanlis geliyor.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Açık konuşayım motoru birebir görme şansım oldu.
Alınmaz.
Çin düşmanı değilim sağlam çinliler olursa tercih bile edebilirim ancak bu edilmez.
Gördüğümün vidaları gevşemişti bile ki tasarım olarak bakarsakta kafa tasarımı benelliden çakılmış ancak motorda karenaj yok diye çok abes duruyor kafa selesi bana çok rahat gelmedi (Bende tvs vardı onun selesi sınıfına göre baya rahattı genel kanıda budur zaten) ona rağmen 70-80 km sonra insanın dötü ağrıyor lüleburgaz-edirne arasını molasız gittim edirneye geldiğimde dötüm ağrıyordu.

Taksit düşünmüyorum hocam bütcem max 80k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niçin
RKS "markasını" sanırım burada anlatmaya gerek yok. Forumda çok konuşuldu, oralara bakın. Bu motorlar öncelikle tam bir kumar. Aldığınız ilk gün sorun çıkarmaya başlayabilirler (yüksek ihtimal). Psikolojiniz bozulur. Servis, garanti vs. beklemeyin bu markadan. Youtube'a girip küçük bir arama yapmanız yeterli insanların başlarına geleni görmek için. Yani şöyle diyeyim size, bu motorun sıfırına bırakın 70k vermeyi 20k bile vermem (hiç abartmıyorum!).

Motosikleti
Rks Sniper Pro X
Bu paraya alınır mı ne diyorsunuz?
dostum sana kendi motorumu önerebilirim Rks Sniper Pro X ruhsatta 50 yükseltirsen 135cc oluyor 0 aldım motoru bana herşeyiyle toplam fiyatı 60k denk geldi, hız dersen sınıfındaki tüm motorları (cg hariç) tokatlayıp geçiyor. güç dersen 2 kişi %20 eğimli tepeyi 40-50 km/h hızla çıkabiliyor (arka dişli orjinal kalırsa) tipide hoş. kilometrede 1.4 tl falan yakıyor. bir sorununda illaki servise götürmene gerek yok kendinde halledebilirsin. benimde ilk motorum oldu iyikide almışım tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar