Taksit düşünmüyorum hocam bütcem max 80k115 e kargo dahil 2025model cb125f gönderiyorlar TR nin her yerine, Gümüşhane'den. instada ucar motorr du galiba, bu paraya 12 taksit değerlendir bence
*firmayla hicbir işim olmaz.
alınmaz.
NiçinParanızı çöpe atmak istemiyorsanız alınmaz.
Taksit düşünmüyorum hocam bütcem max 80k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niçin
Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelenMotosiklet sürmek elzem değilse bence yukarıda arkadaşın dediği gibi para biriktirip sıfın honda cb ye yada bunun ikinci elini bakın.Aslında birazda kullanım amacınıza göre değişir. Şehir içi kısa mesafelerde kullanacam elim anahtar tutuyor, kar elde etmek gibi bir kaygım yok, kurye değilim, şansımda iyidir diyorsanız alınabilir.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çektiÜrün sağlam değil.
Garanti sinir bozucu. Herşeye yol yapıyorlar.
Piyasası yok.
Heyecanını anlayabiliyorum Çinli düşmanı da değilim ama gerçekten o motosiklet o paraları bence haketmiyor.Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti
115 e kargo dahil 2025model cb125f gönderiyorlar olmaz.
Hocam ben de ekimin ilk haftası 139 a aldım Gümüşhane'ye özel bir şey gibi duruyor.yuhh ciddi mi ?
ulan bu motoru 2024 mart sonu 5 taksit olarak bu fiyata aldım.
kazık kol gibi.
yuhh ciddi mi ?
ulan bu motoru 2024 mart sonu 5 taksit olarak bu fiyata aldım.
kazık kol gibi.
2024 model gibi duruyor bu benimkinden farklı.
Yani en azından drift lden daha iyidir kafasında düşünüyorum hocamHeyecanını anlayabiliyorum Çinli düşmanı da değilim ama gerçekten o motosiklet o paraları bence haketmiyor.
Driftl almak daha mantıklı bence.Yani en azından drift lden daha iyidir kafasında düşünüyorum hocam
Hocam inanmak istemiyorum değil zaten 2024 modelinde start stop var gibi gözüküyor. 2025 ile farklarından birisi TFT ekran bir de farları o kadar.
Ona kalırsa Yıldız Apla'nın da X'te beş milyon, Instagram'da da iki milyon iki yüz bin takipçisi var.Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti