alper_tim' Alıntı:dolmabahçede taksime gidiyoruz dedikten sora taksime futureshock,yeni arkadaşımız tolga,ben ve gene yeni üyemiz destinyofrock (artçı takıldığım arkim):rendeer:
she-va ya gittik ama nedense bi tek biz gitmişiz kimse gelmedi acaip bi ekintiye geldik destinyofrock'a geliyoruz diyipde gelmeyen arkadaşlarımızı kınıyoruz burdan :farao:
destinyofrock arkadaşımız bu olaya çok bozulmuştur bilginizeale:
serkan79' Alıntı:fenerbahce 2 Galatasaray 0
Dk.12 Appİah
Dk.20 Lucİano
Dk.32 MaÇ Devam Edİyo
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12305Kartal23' Alıntı:baba senin avatarlı T-shirt topick in linkini versene...
Tabi ne sandın. Önce rakibi tartacaksın, havaya sokacaksın :cherry:Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Akşamda bowling te deneme yapıyodun heralde....:cherry:
Kartal23' Alıntı:peril zati hafif kızzz....
uçar mı uçar....
MCGYVER dostum m.köyedeki diğer org. larda bana öğretirsen şu oyunu süpper olur.. şimdiden teşk....
bide söylemeden geçemeyeceğim... bizim grüpta saçlarını arkadan bağlamış beyaz gömlekli gözlüklü arkadaşa da yardımı için teşk. ediyorum..
Dostum 2003 şubat ayında almıştım. 425€ olan fiyatı kampanya ile 212€ o zamanın parası ile 260.000.000TL vermiştim.adalı' Alıntı:Çoook güzelmiiiiişşş....
Bir de sorum olacak veda fotoğrafında önde solda oturan arkadaşım montun u nerden aldığını yazabilir mi? zahmet olmassa ve kaça tabii şimdiden teşekkürler...