kendi adıma konuşursam son zamanların en guzel gecelerinden birisini gecirdim diyebilirim...
ortam cok guzeldi, herkes inanılmaz sıcaktı... bi cok arkadasımla karsılastım ve bircok yeni kişiyle tanıştım.. cok guzeldi herşey ve herkes.. herkese cok cok tesekkur ederim gercektennn...
ilk basta kadıköye gidip gelişim surucu ibo hocamla birlikte iki lafladıktan sonra yola cıktık.. profiloya geldik, gece boyunca kahrımı ceken ibo hocama tesekkurleri borc bilirim, cok iyisin dostum :cat:
gelir gelmez çitlembit cekuuuu cekuuu diye bagırmaya başladı.. ehehehehe.. canım benim yaaa cok severim kendilerini.. gece boyunca ekiple birlikte geceyi tamamladık harikaydı.. çitlembik yaaa

bitanesin valla canım arkadasım...:rendeer:
akşam kafkaflı doslarımla birlikte olmak onlarla takılmak ayrı bi zevk gercekten.. bi ara topların başında kendimizi kafkaf çekerken bulduk.. bizi gorenler şaşırmasınlar ehehhee... kafkafkaf sinsinsin kafsinkafsin kaaafff

murat hocam bitanesin valla.. dolmabahceden sonra bagdat caddesine muratın fazerinin arkasında gittik.. yolda citlembik, muratla biz, ve yolda bize rast gelen crato dostumuzla birlikte açtık gazı geldik valla.. gerci gazı biz actık arkadakiler tozumuzu yuttular ama olsun.. bi ara iki yirmi gordum tako da.. superdi, daha ne diyeyim yani.. bagdatta tek teker yapma denemelerimizde cok guzeldi...
sabahı crato dostumun evinde yaptım.. onada tesekkurlerimi bi borc bilirim.. dostum evini actın bana yeni tanışmamıza ragmen ... :cat: motorcuyuz işte kardeşiz.. özümüz bir yaaa
offf daha ne anlatayım yaaa bi sürü şey bi sürü yaşanan olayy hangi birini anlatayım???
arkadaşlar fotograflar cok az şey anlatıyor.. gercekten yaşamanız lazım...
bi dahaki buluşmada daha cok kişiyle tanışıcam, kafkaflı murat dostum.. artık birlikteyiz
geceye katılan tüm herkese sevgiler... ehehehe.. bowling te 185 olayına gelince.. ne 185 i beeee 100 civarı bile zor oldu..

gecirdigim en harika gecelerden biriydi... :bounce: