20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olmaz mı kardesim gönüller bir olsun sucugu hallederiz, siz gelin tanısalım kaynasalım yeter :)

daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur

daha 3-5 kişi farkında olayın millet bi gelsin okusun kesin kararı o zaman veririz ama bana sorarsanız kemalin dedigi yer daha güzel olur

tamamdır cumartesi ordayım allah izin verirse

ayfer abla ile dilaver abi gelirse bana soracakları tek şey baklava :p onlar görmeden şu buluşmayı yapıp bitirsek :p :queen:

bunlarda en son aynı yerdeki sucuk düşmanları

biri sucuk mu dedi????

artı birde susuk fab sahibide var aramızda saolsun getirecektir mutlaka :bounce: acahip gaz veririm:wiinkk::queen:

ayfer abla ile dilaver abi gelirse bana soracakları tek şey baklava :p onlar görmeden şu buluşmayı yapıp bitirsek :p :queen:

ayfer ve dilaversiz bir sucuk partisi düşünebiliyormusun aygül :bounce:

Son düzenleme:
biri sucuk mu dedi????

hemide afyon sucugu kayserininki gibi yoz deil :)

ayfer ve dilaver manevien akrabamdır onlarsız organizasyonları protesto ederim :p:p:p

artı birde susuk fab sahibide var aramızda saolsun getirecektir mutlaka :bounce: acahip gaz veririm:wiinkk::queen:

ver gazı ver gazı yavuzhan yer gazıııııııı :)))))

Son düzenleme:
yavuzhan bak baştan söyliyim ben size gelmem
geç kalırım bunların dilinden kurtulamam (ceyar ve kötü kadın müzeyen ) :p

usta usucuğun nerde yapıldığı değil hangi malzemeden nasıl yapıldığı önemlidir...

nasıl önemli deil ustam atalarımızın özlü bi sözü vardır : şuhut danası gibi koşma derler :) :) aha o şuhut afyonda işte, kosan hayvanın etiyle yatan hayvanın eti bir mi olur :cherry::cherry::cherry: sen gel tadına bakınca farkı anlayacaksın :D

bakarız bi çaresine abla demokraside careler tükenmez, gerekirse senn evin önünde yaparız mangalı bu sayede sende gec kalmamıs olursun :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hemide afyon sucugu kayserininki gibi yoz deil :)

ayfer ve dilaver manevien akrabamdır onlarsız organizasyonları protesto ederim :p:p:p

ver gazı ver gazı yavuzhan yer gazıııııııı :)))))

ben sana gaz vermedimki sen zaten getirecen sucukları bitti ben hell24 e söyledim oda gazı yer yersin dimi len :queen:

ya sen mutfaktan oturma odasına bile geç kalırsın ne fart eder:queen:

Son düzenleme:
gelmeyi cok istiyorum ama bu catalla nasil gelicem resmen camurluk cizilmeye baslamis artik:salut::salut:

ceyar ı biliyozda o kötü kadın müzeyyen benım sanırım :queen:

bi geç gel bak neler oluyo erkenden gidicem bakalım gelıcenmi
:umutsuzsmiley: :p:p

ayfer abla ve dilaver abi gelmezse tadı olmaz zaten ben baklava yapmaya başlayayım :p ayy yaptırmaya yani niş yapar annem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hala beykoz riva yolu derim arkadaslar motorsuz olanlarıda artcı olarak alabılırz problem olmaz hem ayrı bi hava olur hemde cok soguk olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar